35

Хрушчов

преди 5 години

Гледам, много разбирачи на руския футбол тука са писали прогнози. Нещо към днешна дата да добавите?

34

Стар Левскар

преди 5 години

Няма да е трудно....просто е безнадеждно с този слаб безидеен футбол , който показват руснаците !

33

хахахахахаааа.......

преди 5 години

До не се притеснявайтене се притеснявайте бг прося.........

32

ПОЖЕЛАВАМ НА..

преди 5 години

руснаците да отнесат 10 хубави и незабравими гола от Испания!!!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Ау, подонок! Пизданулся?

30

Анонимен

преди 5 години

До РускияРУСНАЦИТЕ НЯМАТ ИЗОБЩО МОРАЛ :D СПРАВКА УКРАЙНА И СИРИЯ! ТАКИВА АНТИХРИСТИ САМО СЪС ИЗМАМИ СТИГНАХА ИЗОБЩО ДО ОСМИНА ФИНАЛ, БОГ ЩЕ ГИ СМАЧКА КАКТО УРУГВАЙ ГИ СМАЧКА!

29

Анонимен

преди 5 години

Бедуините свършиха...танкистите да изкарват танковете, иначе са аут !

28

Руския

преди 5 години

Франция като цяло е страна без морални устои.Футболът им също е посредствен.Смешно е да се твърди че Братушките няма да бият ФрансетатаВиж - срещу Испания ще е трудно. Но не и невъзможно. Стискаме им палци.А относно наполеон и руския цар - явно някой е напуснал училище в 8 ми клас и е почнал да бачка на автомивка и водата и до ден днешен отмива мозъчните му гънки.Историята е една и не е важно кой как я интерпретира - важното е че мнозинството я знаем в детайлиУспех на Русия в мача

27

Анонимен

преди 5 години

ФРАНЦИЯ ОТИВА НА ФИНАЛ! ЩЕ ИГРАЕ С ПОРТУГАЛИЯ И КОЛКОТО И ДА СИМПАТИЗИРАМ НА КРИСТИАНО ЩОТО Е 120% ГЕЙ НЯМА КАК ДА ПОБЕДЯТ! ПОРТУГАЛСКИЯ ОТБОР НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ИЗВРАТЕН ДА СЕ ПРЕБОРИ С ИЗВРАТЕНОСТТА НА ФРАНЦИЯ!ФУТБОЛИСТИТЕ НА ФРАНЦИЯ СА ДОШЛИ НА СВЕТОВНОТО СЪС БАБИТЕ СИ ЗА КОИТО ЗА ОЖЕНЕНИ! ТОЛКОВА ГОЛЯМА ФОРМА НА ИЗВРАТЕНОСТ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА!

26

Анонимен

преди 5 години

ФРАНЦИЯ ЩЕ БЪДЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН В РУСИЯ КАКТО ГО ПРЕДРЕКОХ ОЩЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА!ФРАНЦИЯ ЗАВЛАДЯ РУСИЯ ЦАРЯ ИМ Е БЯГАЛ ПРЕЗ 9 ПЛАНИНИ В ДЕСЕТА ДА СЕ СКРИЕ ОТ НАПОЛЕОН :D КЪДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ!ФРАНЦИЯ В МОМЕНТА Е СВЕТОВЕН СИМВОЛ НА ГЕРАНТОФИЛИЯТА НАЧЕЛО С МАКРОН И БАБА МУ И ЗАТОВА ИМАТ ПОДКРЕПАТА НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗВРАТЕНА ГРУПА ХОРА В СВЕТА ГЕРАНТОФИЛИТЕ!

25

Анонимен

преди 5 години

ИСПАНЦИТЕ НЕ СА ЧАК ТОЛКОВА ДОБРИ ЗА 10 НА 0 СРЕЩУ РУСИЯ !ЖАЛКО, ЧЕ РУСИЯ НЕ ИГРА СРЕЩУ ФРАНЦИЯ ЩЕШЕ ДА ИМА 10 НА 0 ЗА ФРАНЦИЯ!

24

Анонимен

преди 5 години

РЕЗУЛТАТА ЗА ФРАНЦИЯ Е ВЕЧЕ 8 НА 2 А ПЪЛНИЯ НЕУДАЧНИК МЕСИ ДОРИ НЕ СЕ ДОБЛИЖИ ДО ВКАРВАНЕ НА ГОЛ!СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ РУСИЯ ОЩЕ НЕ Е ПРОПАДНАЛА КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ НО СЕ НАДЯВАМ В СКОРО ВРЕМЕ ТОВА ДА СТАНЕ!

23

Анонимен

преди 5 години

Руснаците никога не са били добри в тази игра и не правят трагедии от това. По един начин се развива едно дете в Русия където има 6 месеца сняг, а по друг начин едно бразилче, което рита топка по плажовете в Бразилия през цялата година. Изобщо организирането на това световно първенство бе грешка. Руснаците са гостоприемни, но войните не се правят от лоши чичковци, а от икономическите кризи. За да се очисти от борчовете си САЩ или трябва да обявяват фалит или голяма война. Толкова с политиката.

22

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са дотук.

21

Бате Гойко

преди 5 години

"БЛАГОДАРЯ ТИ ВЕРА , ЧЕ ПУСКАШ ТЕМА ДА ГИ ОПЛЮЕМ И ПРЕДИ СРЕЩАТА" - то само да плюете можете.

20

Анонимен

преди 5 години

БЛАГОДАРЯ ТИ ВЕРА , ЧЕ ПУСКАШ ТЕМА ДА ГИ ОПЛЮЕМ И ПРЕДИ СРЕЩАТА :DПРИ УСЛОВИЕ , ЧЕ УРУГВАЙ ГИ СМАЗА С 3 ГОЛА СЕГА Е РЕДНО ДА Е РЕЗУЛТАТА ОТ 4 НА 0 НАГОРЕ ЗА ИСПАНИЯ!НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ Е 4 НА 0 ИЛИ 5 НА 0 ЗА ИСПАНИЯ СРЕЩУ РУСИЯ!

19

ние сме мъже

преди 5 години

До АнонименОбаче чест прави на руския отбор за това еидео-обръщение към феновете! Вие да сте чували нещо подобно от български футболисти?............................Нашите футболисти са мъже и не правят специални обръщения в които да задължават хората да излязат и да ги подкрепят ! Това обръщение ми прилича на обръщението на Ердоган - излезте пред танковете и спрете пучистите !

18

Анонимен

преди 5 години

До до 14ами разбира се ,че на Испания ще "слугуват" роднините ми ! Ако не е на Испания ще е на Германия ,Франция и др. западни страни ! Ти кво очакваш да слугуват на Русия ли ?! Те самите руснаци бягат от тази *** ,та моите роднини да не са си изпили мозъка ,че да ходят в Русия !

17

Анонимен

преди 5 години

Обаче чест прави на руския отбор за това еидео-обръщение към феновете! Вие да сте чували нещо подобно от български футболисти?А щом обещават че ще се раздават на 100%,защо да не го направят? Може да има изненада.

16

до 14

преди 5 години

Имаш 10 роднини, които слугуват в Испания на мързеливите испанци?Това повод за хвалба ли е?!