21

Анонимен

преди 6 години

Абе тия пенсии *** ли са ?Не се ли научиха да не се лъжат ?То по телевизии по вестници ...по клюкарските институции в махалата не слушат ли ???Вече не ги съжалявам ...сами го желаят ...ама и от къде тия пари ?? А все реват че няма....Хвърляйте ...хвърляйте ..ама къде казвайте и аз да се нареда ...Да се смееш ли ...да ревеш ли ?тъпотия до шия....

20

Анонимен

преди 6 години

Ало измамниците търсят ли персонал

19

Анонимен

преди 6 години

полицаите играят с тях. Елате в град левски да видите как 25 годишни карат джипове и коли за по 30 000лв без един ден трудов стаж това го има само в българия....

18

Georgiev

преди 6 години

Разбирам, че стресират възрастните хора, но то пък вече толкова години се говори за тези измами и продължават да си дават парите.

17

i'm

преди 6 години

Преди години се появи понятието "Кредитни милионери", сега вече се заформя понятието "Телефонни милионери" . Показателно за мат'ряла!

16

Св

преди 6 години

До 8 - Звънят на домашен телефон. Шанса да го има възрастен човек е голям. Особено в почивен ден, със сигурност не е на някоя институция. До nda - Празно има, звъняли са няколко пъти на майка ми (на 70 години), но са ударили на камък. Отново на домашен телефон. До Бау - Споменатата по горе майка има интернет и чете, образова се. Но не само това е достатъчно. Доста ги стресират възрастните хора с тези заплахи, блокират някак и дават мило и драго да се отърват. Иначе са спестовни, така са свикна

15

dim

преди 6 години

До мидОтделно е нормално човек на 70 години да закъта 10-20 хиляди лева.Това как се връзва с мантрата, че народа умира от глад?

14

nda

преди 6 години

все попадат на такива с пари...празно няма!! Ясно е, че инфото е много точно събрано и се знае колко да се иска....Въпросът е КОЙ има достъп до такава информация?

13

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТя така твърди. Чакай да и звъннат тия, и гледай какви пари и накити ще летят от балкона.

12

Анонимен

преди 6 години

Единствената без левове и чужда валута е баба ми. Помогнете и, всички други са заможни

11

Korean soup

преди 6 години

До Анонимен 8: Защото имат информация от полицията и операторите на кого да се обадят. Няма случайни неща.

10

Анонимен

преди 6 години

Няма измама, а директна заплаха, че ще я накълцат! Тук при една старица влязъл един търговец на кухненски ножове, кротко, с 4-5 ножа в ръцете!!! Тя ги купила всичките!

9

Бау

преди 6 години

Проблема е, че се пише много по темата в ИНТЕРНЕТ! Коя баба влиза в Интернет бе хора? ... Почнете по БНТ да предупреждавате за това, преди индийския сериал. Не е много сложно.

8

мид

преди 6 години

Ако това наистина го има, а не е измислица ЗАЩО не се прави нищо?! Сигурен съм, че има начин да се разбие схемата. Бабите и дядовците ни не са виновни, че са възрастни и умът им не е остър и адекватен, като на млад човек. Отделно е нормално човек на 70 години да закъта 10-20 хиляди лева. Повечето са живяли в бедност и са пестеливи, други имат деца по чужбина, трети си продават нивите от наследство...

7

Анонимен

преди 6 години

Що на мен не ми се обадят такива бе? Що само на баби и дядовци? Щото знаят че набарам ли ги с мен е и полицията отзад.

6

Анонимен

преди 6 години

Нищо..... нали държавата е стабилна и вита е несъстоятелен

5

куко

преди 6 години

Е'ах и погребението за 15 хилки.По-скоро син или дъщеря заработват в англия,пращат й пари,за да живее по-добре,а тя например вместо това ги къта за оня свят и хоп на измамниците.

4

Анонимен

преди 6 години

Женицата ги е заделила да си купува кисело млекце и хлебец да не умре от глад, че Бойко не й дава по-голяма пенсия.

3

Анонимен

преди 6 години

Бедните пенсионери, дето кътали някой лев за погребение...

2

Анонимен

преди 6 години

Когато едни журналисти влязоха в дирите на ало измамници, започнаха собствено разследване. И преди да ги разобличат, уведомяват полицията за това какво вършат. Съответно бандитите са предупредени на мига и с това приключва всичко.