14

Анонимен

преди 5 години

Това са разочарованията в групите. Хората на слагат играчи според хипотетични извънземни прогнози как през юли не знам си какво. Меси закопа Аржентина в първия мач и игра безобразно втория. В третия съдията ги спаси и Рохо. Не знам какво САМ, освен че сам ги закопа. И нормално е в този състав. А Кейн има 5 гола и нормално е в идеалния състав.

13

Анонимен

преди 5 години

Аржентина ще е световен шампион!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Спечелиа предното, а ана това с епрецакаха зверски ... Явно *** е одъртял. Ако не си Роналдо или Мези, 5-6 годни на терана и Айййдеееееяяяяяя марш :)

11

сминдух енд чесън

преди 5 години

Аржентина,вече няма кой да ги спре,дори собствения им треньор,французите нямаха късмет.

10

Име

преди 5 години

евреите, имате да ми отговаряте, а не да триете по фашистката си цензура на европарамата на юнкер!

9

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !АРЖЕНТИНА С НЕУДАЧНИКА МЕСИ ЩЕЛИ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ДА СТАНАТ ТОВА КОГА ГО СЪНУВА :DФРАНЦИЯ ЩЕ ГИ ПРЕМАЖЕ :D

8

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Как ще слагате Меси в отбора на разочарованията ?Той има да изиграе още няколко мача до финала, в които ще покаже защо е номер 1.Аржентина ще стане световен шампион.Отборът на разочарованията е халифския отбор на баба ви Шмеркел ханъм.От вратаря до последния нападател са издънки и съвсем заслужено си тръгнаха за Ислямска република Германия. :)

7

Име

преди 5 години

отборът на *** германя отпадна заслужено. футболнят бог не търпи педерастии! и земният такъв не търпи дойче велевски манафщини! шведите са следващите!

6

Анонимен

преди 5 години

А Гелосания какво направи последния мач? Изпуска дузпа и пълно безхаберие на терена...иначе в идеалния отбор...смях в залата. Оня руснак на световното в САЩ дето вкара 5 гола срещу някакви тузееемци и стана голмайстор заедно със Стоичков с по 6 гола тогава да го вкараме в идеалния отбор на световното ли? Като Кейн ?Дръжте се малко, бе!

5

Анонимен

преди 5 години

СВЕТОВЕН ШАМПИОН ЩЕ Е ФРАНЦИЯ И ЩЕ ИГРАЯТ С БРАЗИЛИЯ НА ФИНАЛНИЯ МАЧ!!НАПОЛЕОН ПРЕВЗЕМА РУСИЯ НО НЕ Я УДЪРЖА НО Я ПРЕВЗЕМА! ФРАНЦИЯ Е БИЛА ПОБЕДИТЕЛ В РУСИЯ И ПАК ЩЕ БЪДЕ ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ!--------------ГЕРМАНИЯ Я ОТПИСАХ ОЩЕ КОГАТО ИЗГУБИХА ПЪРВИЯ МАЧ! ТЕ ИМАТ ПОСТ ТРАВМАТИЧЕН ШОК ОТ ЗАГУБА В РУСИЯ И МОЗЪЦИТЕ ИМ РАБОТЯТ ТАМ НА ЗАГУБА ! ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ!

4

Анонимен

преди 5 години

до 1 Той затова Меси сам класира Аржентина на осминафинала и е играч на мача срещу Нигерия? Щото слаб? Уахахахахахахахахаха

3

Анонимен

преди 5 години

На вратата на разочарованията трябваше да е Кабайеро, а не Нойер ! Тимо Вернер също трябваше да присъства в класацията.

2

Анонимен

преди 5 години

ВРЕМЕТО НА МЕСИ ОТМИНА! СТИМУЛАНТИТЕ С КОИТО СЕ ТЪПЧЕ ВЕЧЕ НЕ МУ ДЕЙСТВАТ ТЯЛОТО СТАНА РЕЗИСТЕНТНО!!СЛЕДВА САМО ПАДЕНИЕ ЗА МЕСИ!

1

Анонимен

преди 5 години

Нищо неочаквано. Меси игра много слабо до тук.