15

Анонимен

преди 5 години

Само Тодор Колев, Лионел Меси, Виталий Кличко, Фреди Меркюри, Юсейн Болт, Велко Кънев, Майкъл Джордан и Михаел Шумахер, бре!

14

Анонимен

преди 5 години

до 15 Мога ти разбия кратуната на теб някъде, ***! Само да имаш желание...

13

Анонимен

преди 5 години

до 10 Е да де...Меси вкара първия гол след страхотно овладяване и след това подаде генален пас на оня който центрира на Рохо...и стана играч на мача...но нека да е разочарованието в групите...да *** и жалките ви смешници...а Роналдо последния мач какъв го игра?

12

Анонимен

преди 5 години

Меси игра с 10 човека и решаващия гол го вкара Рохо, с този гол Аржентина се класира. Всичко друго е някакво небивало плещене. Офоциално излезе състава на разочарованията и според специалистите начело е Меси. Аз нищо не казвам. Те хората са си го определили. Меси до тук не показва нищо.

11

Анонимен

преди 5 години

от 12 На осминафинал....Извинявам се за аудиторията.

10

Анонимен

преди 5 години

do 10 Какво означава според теб.. ИГРАЧ на МАЧА, бе папуняк? Меси класира в изключително тежък момент ОТНОВО САМ Аржентина на четвъртфинал. ИГРАЧ на МАЧА! И искаш да ми кажеш, след това че трябва да Е СПОРЕД ТЕБ в отбора на разочарованията?Олигoфрен ще си останеш до гроб!

9

Анонимен

преди 5 години

Хората не ги вълнува какво ще прави хипотетично Меси на 36 март, а кой как е играл в изминалата фаза на световното.

8

Анонимен

преди 5 години

9 вземи се образовай. Казва ти се , че на база играта в групите на ТОВА СВЕТОВНО Кейн и Лукаку са в едеалните 11 защото играха страхотно. А Меси беше много жалък и неслучайно официално го има в отбора на разочарованията. Визираме груповата фаза на СП 2018 г. Подчертавам го отново.

7

Анонимен

преди 5 години

до 8 Искаш да кажеш, че Кейн е по-добрият вариант от Меси? Не ме разсмивай, бе!Нали Англия ще се оссере следващия мач и тогава кво прайм с Кейн? Кейн какво щеше да направи срещу Хърватия? Да направи хеттрик ли или дагледа като Меси отстрани как разбомбват Англия?

6

Анонимен

преди 5 години

Меси е за flop отбора.

5

МЕТЕОР

преди 5 години

Много неграмотна статията .ама какво да очакваш от жураНлягите в "Днес" ако са журналисти де или са на приятелска основа в Днес.нАПИШЕТЕ ПОДРЕД ВРАТАР ,ЛЕВ ЗАЩ ......ДО нападател и кой иска да се просвещава как изглеждат. Меси е много слаб и не заслужава да е в отбора. Играчите на Англия иБелгия играха с най-слабите отбори на СП особено Панама .

4

Анонимен

преди 5 години

дo 5 To щото Меси е бил незабележим, затова го определиха за играч на мача срещу Нигерия? Олигoфрен смешен!

3

Анонимен

преди 5 години

4 ти нещо гледаш друго световно. Меси е незабележим. Аржентина ги класира Рохо и съдията. Кейн е водач при голмайсторите и игра блестящо в групите. Ако има стстав за слаби играчи в първенството Меси ще е там. И стига с тези къде бил Меси. Наградите се дават за конкретно първенство, година и т.н. Никой не му дреме за Меси, след като разхожда фланелката.

2

Анонимен

преди 5 години

Лионел сам класира Аржентина на световното в последния мач срещу Колумбия и сега сам класира жалката Аржентина на осминафинал. Играч на мача срещу Нигерия. Що го няма в списъка? Или щото не е вкарал колкото Кейн 5 гола?Къде е Кейн къде е Лионел?Смешници!

1

Цецо

преди 5 години

До Бирено мече 1Кой от четиримата? :)