27

Анонимен

преди 6 години

Бе, за кмет се стяга! Или някакъв нездравословен проблем! Поне не е тиква!

26

Ха-ха

преди 6 години

Тоя ще ми липсва. Имаше обаятелното излъчване на неизползван *** за зеле

25

Анонимен

преди 6 години

С какъв бизнес ще се занимава, та той от студентските си години е в политиката! Целият му бизнес е свързан с БСП още от началото на века като член на БСМ.

24

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До АнонименСоциални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Ще се жени за Гинка за да купят чез.

22

Анонимен

преди 6 години

***.Виж какво правят герберите.Крадат откъдето могат.Сега искат да вземат дома на българите в Прага,завещана от собственика на българската диаспора.Ще гепят некви 2 милиона.Във Виена вече го направиха.Апетит голям,направо свински.Сега е летището,обект на национална сигурност го дават на концесия...Безобразие след безобразие.Всичко друго е за отклоняване вниманието.

21

изнервен

преди 6 години

Този беше най-тъппият депутат, който съм виждал. Разгеле.

20

Анонимен

преди 6 години

С продажба на ток ли ще се занимава?

19

мунчо

преди 6 години

прав е другаря вместо да лекува магарета и коне ще се занимава сполитика и ще си хаби нервите с ***

18

Анонимен

преди 6 години

Такава е съдбата на седесарите-да се разпадат.*** беше седесарка и разкапа бесепето.Виж,комунистът Бойко здраво държи фронта."Не човек,а желязо,казал агентът фашист.Тихо мъртвият казал-не,комунист!"

17

продължение

преди 6 години

До *** лицемеркаИ като изчисти милионерите-да почне милиардерите.Знае се кои са и къде са- на острована съкровищата.

16

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

15

Анонимен

преди 6 години

Жельо, не вярва вече на Марксиско - Ленинската Теория.Жельо от много време, вярва в силата на Парите и Власта.

14

Анонимен

преди 6 години

До 1Разпада се партията !..разпада се - дръжки!поредната трансмутация ще правят , както го правят вече 30 годинилошото е, че хората и тук, и в европа се връзват на думата "социализъм", а къде ги итя "социалисти", като в основата на социализма лежи равенството на хората!? е къде им е равенството на бсп, не пес и на другите "социалистически" партии по света, като всички държави практически са ... "частни" и политиките им се диктуват от лични, частни, корпоративни интереси!

13

Анонимен

преди 6 години

Значи е излъгал хората, които са гласували за него, че ще работи за тях, иска да работи само за себе си.

12

miko

преди 6 години

Поредния червен милионер!

11

ЧЕЧО

преди 6 години

До Анонимен: ВИЕ , СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОД. , РАЗПАДАТЕ БСП ОТ СТО ГОДИНИ НАСАМ. ТЯ ЩЕ ВИ РАЗПАДНЕ ПАК СЪС СТРАХОТЕН ШУТ В *** И ПАК ОТИВАТЕ НА СМЕТИЩЕТО, КЪДЕТО ВИ Е НАЙ ДОБРЕ.

10

Анонимен

преди 6 години

БСП е нужна на мутрокомунистите, маскирали се като Греб! Ей сега ако БСП официално се самозакрие, до 2-3 месеца ще има нова силна политическа формация, която няма как тиквите да обявят, че е взривила църквата и изяла кашкавала, и до 1 година ще ги свали от власт!

9

Анонимен

преди 6 години

Ако и в бизнеса си се държи както се държи в политиката - винаги контра - скоро сигурно пак ще започне да обикаля политическите централи!

8

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов да каже дали заравя сандъци със злато от БНБ на острова си и защо хората дето ги заравят не се връщат вече.Ъ, кви сандъци???Той Луната с далавера изкупи, ти за някъви си сандъци! Сега пак с крадени пари щял да строи аквапарк пак там на Луната!