43

Анонимен

преди 6 години

Някога можех да взема висока позиция, всички ми казваха, че съм луда и защо не приемам, голям шеф. Беше ме страх, страх от това, че съм коректна и че ще работя коректно а "скрояватето на шапка" е лесно. Не мога да се интегрирам и да съм част от далавери и нечистотии. Днес съм вече в чужбина, далеч от шефски кресла, но достойна, спокойна и без такива главоболия.

42

baaa

преди 6 години

Батко, вече не можеш се измъкна. Кашата стана огромна. Това с острова скоро ще избухне като ядренна бомба.

41

Анонимен

преди 6 години

Виновни са жителите на "Младост", че я избраха за кмет.

40

баа

преди 6 години

батко, пусни я тази нещастна жена. явно ви е ядосала много и кво от това. заведи я на острова. направи я кмет там.

39

милен цветков

преди 6 години

Кво като имаш остров? Ще си го вземеш под мишница ли? Дайте да направим ДНК на Батко и после лесно ще го свържим с много престъпления.Батко си мисли,че като уволни друг *** и вкара в затвора тазу нещастница ще скрие истината. Батко го е страх дори да говори по смарт телефон.Стискай батко властта. Накрая Чеушеско - версия 2.

38

милен цветков

преди 6 години

Батко си купи остров, апартамент в Лос Анджелист и кола за 500К. Питайте ТЕЛЕВИЗИЯТА, дето едиствена няма HD канал, щото батко няма пари за HD. Мила картинка, тука за някаква нещастна жена , която ще разкарват 2 год. по съдилища... ще ми обяснявате

37

Анонимен

преди 6 години

Герб толкова животи потроши, колко му е още един.Но за острови *** има.

36

Боекова

преди 6 години

Идилия. Доказателства бол, ама не могат да я осъдят. Материалът гръхти и *** одобрително. Имитацията на живот продължава.

35

Добре е там

преди 6 години

Сънувах че имам фирма и бях в кабинета при Ванчева - събудих се целият в пот и депримиран

34

Иванчева

преди 6 години

Изборът на някой, който е независим от ГЕРБ толкова плаши Цецо, че плаща яко троловете тук да бълват змии и гущери, само и само да не се повтори моделът Иванчева, и да могат да сложат Лили Дебелата Ромка за кмет на София. Да заприлича съвсем на ман..гал..изаторски град. ГЕРБ = на най-долната *** от БКП - тодор живковия клан по-точно. Ромите в БКП. И очевидно всички вие, роми от ГЕРБ сте тук. Живеете ли в Младост, да знаете какво направиха ГЕРБ- презастроиха всичко!

33

Анонимен

преди 6 години

Значи в Испания, пуснаха групови изнасилвачи между първа и втора инстанция, в България, за финансово престъпление, без присъда не искат да я пуснат под гаранция? Докато в същото време убийци бягат от затвора. Няма справедливост в тая държава. Няма никакво значение какво си направил, важно е кой ти е приятел и разбира се, кой ти е враг.

32

Анонимен

преди 6 години

Абе тази защо не вземе да избяга от ареста, толкова лесно е това, такива необразовани тъ'паци бягат много успешно от там, тя какво се прави на "патриот" и стои послушно там, иска да "помогне" на ГЕРБ да прикрият корупцията из занданите на България ли ?

31

Хрис

преди 6 години

Майко мила този кроки крадлива корумпирана кукувица сега пък ще ражда. И от кого...защото ако има наистина поне малко останало правосъдие тя трябва да плете терлици дълго в Сливен...

30

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Жена със стил и вкус... - цветът на косата е като на зъбите...

29

Анонимен

преди 6 години

Съда е на немската организация Ханс Зайдел,много от институциите,вкл. и силови са под техен контрол и влияние.За какво правосъдие говорим?!

28

джиджи

преди 6 години

Забременяваща процедура след четиринадесет години съвместен живот и в началото на мандат като кмет звучи неправдоподобно. Не е изключено да е вярно. Има и следваща инстанция.

27

Анонимен

преди 6 години

Моля спрете да качвате снимки на това грозно пъпчиво лице моля ви, не мога да спя по 2 дни, сънувам гнусотии.

26

Бойко

преди 6 години

Хич не мислят за здравето си тези хора! Сещат се, че имат болести едва когато ги вкарат в ареста! Трябва да са благодарни на прокуратурата, че им помогна да обърнат внимание на здравето си!

25

стефчо

преди 6 години

Горката ,сигурно в ареста си пресмята загубите всеки ден от рушвети и корупция.Миличката сигурно вече е на 200 х. евро "загуба" Хааахахах,крадлив дзвер

24

Анонимен

преди 6 години

В тоя Младост е станал миш- маш. От руска култура и българско правосъдие.И смърди от всякъде.