16

Аз

преди 5 години

Кво ми са наемата и вие!!! Винаги е било така и преди 20 30 40 години просто нямаше камери! Взехте да ме дразните ... децата ви слушат чалга до припадак , купувате им най-вредната храна , датблети и телефони да мълчат че по-лесно и за тия стандартни спречквания вият като сирена за Ботев 2 юни. Супер деградация повръща ми се от всичко което правите!

15

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Анонимен 15//""Извънземните го възприеха за норма и превърнаха планетата си в ***."""Е, ние превърнахме в *** само нашата държава,но дерзаем и до каквото се докоснем го разрушаваме и съсипваме.Просто пред нас се откриват сияйните хоризонти на разрухата ,за постигането на ,която ще дадем своя принос

14

Анонимен

преди 5 години

Сещам се за един епизод на Пиф и Еркюл, където едни извънземни ги отвлякоха за да подражават на поведението на земляните, но за зла беда Пиф и Еркюл през цялото време се млатеха. Извънземните го възприеха за норма и превърнаха планетата си в ***.

13

Анонимен

преди 5 години

Така от,, случайното,, дърпане на косите се преминава в системно или навик и се търсят различни поводи да се сбият.Не са нормални тези явления , не е нормално това морално опустошение сред учениците.

12

хъ

преди 5 години

Голямо чудо, голям праз!Две девойки са се сбили. През миналия век и ние сме се сдърпвали, сбутвали, подръпвали и щипали. И кво от това? Млади, луди, хормоните са ги връхтелели и ги избива навън.

11

Анонимен

преди 5 години

Така си е, тези боеве не са от вчера. Сега просто ги снимат с камерите. Дайте да направим цялата държава видеооператори, има хляб в тази работа.

10

месара

преди 5 години

абе деца, какво да ги правиш! днеска ше скубят, утре с нож ше се заръгат.

9

C

преди 5 години

Съвсем се побъркаха !!! Едно време - преди 30-35 години какви боища правехме. Никой родител не се оплакваше. При директора и наказанието евентуално забележка, да те споменат на родителска среща и може я ограда да боядисаш, я градинка да изчистиш.После не се сърдете, че децата учат и стават пидери и лезбиянки. Родителите ги правят такива

8

Анонимен

преди 5 години

С примери за подръжание като Тита, Сузанита и други ....та какво очаквате? Няма да се учуди ако почнат и кексове да правят в час

7

Анонимен

преди 5 години

Според историята на жената насилието е станало във физкултурния салон, в който по това време не е имало учител.Нищо ново, учителят е могъл да бъде на лов, риболов ,или туризъм по околните места- все пак и те се отнасят към физкултурата .Проекти,, твоят час, моят час и бой без учител в час,,

6

Анонимен

преди 5 години

Ее. хайде сега. Нали вие жените все ревете за равни права с мъжете. Защо да не се сбият малко момичетата, щом като и момчетата го правят?

5

annybody

преди 5 години

Отново родителите са изтървали "рожбите" и превръщат собственото си безхаберие в обществен проблем."Потърпевшата" е облечена в "малка черна френска рокля", която си е направо за коктейл - е, остава и коктейли да им сервират, дано се "реформира" най-после пустото му образовние.Наказание? Ами да - родителите са предупредили пиклите да се държат на разстояние една от друга.Хайде, другата седмица пак!

4

Ха-ха

преди 5 години

Че то на женски бой ако не се оскубят си е само лигавене :)

3

Цецо

преди 5 години

Защо цензурирате думата "м*ода"???

2

Цецо

преди 5 години

Не е нова мода, просто децата се правят на интересни с цел да бъдат забелязани... а мрежата дава прекрасни възможности за това! Големият проблем е, че насилието става основен начин за осъществяване на това желание...

1

Роб на влаЗта

преди 5 години

Събличат чисто гола побойничката пред всички и с една коприва хубаво я нашугарват цялата докато пищи ....Всички да снимат и пращат където искат .Или повтаря годината след като родителите заплатят за учебната година което е около 2000лв.