19

анонимен

преди 5 години

Подкрепям пост:18.Това е и моето мнение!Т.н. католическа църква не е вече никаква църква още от 1054г.,когато са се отделили от православната църква.Дано се осъзнаят докато има още време.

18

Анонимен

преди 5 години

Не е лошо да се уточни,че става въпрос за ,,католическата (т.н.) църква ,, ,която ,както е написал/а 7 , е в ерес ,както и протестантите .А ние- българите сме държава с 1300 год история ,и сме оцелели , благодарение на нашата Българска Православна (!!!) Църква и Вяра !!!

17

Име

преди 5 години

До АнонименПротивопоставянето не е между една и друга религия, а между теизма и атеизма. Така че като сочат с пръст религиозните хора, атеистите осмиват всички религии. А истината е, че дори човек да се провали в своите духовни усилия, пак е по-добър от някой, който живее като животно, откъснат от Бога.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Напротив, който е чел и чете Библията веднага разбира че Исус Христос изобличава фарисеите и съдукеите - тогавашните духовници! И като им виждаме делата на повечето от Сегашните духовници веднага разбираме че Исуса е бил на прав път. Защо 'плашиш' с Библията? Нямаш основание!

15

Анонимен

преди 5 години

Хора, които не са прочели и ред от Библията, нямащи понятие от вярата пишат безмислици. Жалко. Жалко за нас и тежкО ни...

14

Азазел

преди 5 години

Само да им закачиш интереса и веднага им лъсва цялото лицемерие. Все едно досега са носили маска и са я хвърлили. Стават като оси или като глутница ***, дето ще те разкъса,задето им казваш в очите, че са мерзавци и готованци. Няма прошка, няма любов към ближния. Защо просто не си признаят, че и те са ООД и да приключат с глупостите. Но не може, защото още има хора, дето им се връзват на хлъзгавите трикове.

13

Дай левче за свещ,

преди 5 години

че искам А6 Лицемерието в църквата самите църковници си го разкриват, нужно е просто човек да им гледа сеира без да е с промит мозък.Когато поп с нам какъв си висок сан и возило за 15 годишни средни заплати ми говори за смирение и покаяние- това е лицемерие. Когато заклеймяват нещо, което самите те вършат, това също е лицемерие. Иначе са много благи при първа среща. Ще те преценят и ще ти говорят това, което очакваш да чуеш. Ще ти дадат измамна утеха и надежда, но ще имат власт над съзнанието т

12

Исусианин

преди 5 години

Не подценявайте попщината, много по-хитри и адаптивни са, отколкото си мислите. Знаят много добре, че губят мача и са обърнали другата, меката, страна. Вече заплахите за вечни мъки и братвежите за смирение не им носят дивиденти, та наблягат на Исусианството като символ на надеждата. Нагаждане според времето и неговите особености. Ако можеха, пак щяха да горят хора и книги, но няма вече кой да им се върже, освен шепа аутсайдери, неспособни да постигнат нещо или да се радват на живота.

11

Анонимен

преди 5 години

Грешници, покайте се.

10

моше

преди 5 години

Само духовни капацитети тука,леко изперкали...

9

Анонимен

преди 5 години

Служителя на крематориума кихна на служебното си място и сега не знае кой къде е.

8

Йоан

преди 5 години

Накрая писанието на Йоан Богослов ще се сбъдне и водещата религия ще бъде САТАНИЗМА. Само,че тогава никой няма да Ви остави да се илежавате неделя сутрин. ЩЕ ВЯРВАТЕ НАСИЛА! ЩЕ СЕ КЛАНЯТЕ НАСИЛА. ЩЕ ХОДИТЕ В ХРАМА НА САТАНАТА НАСИЛА. КОЙТО НЕ ГО НАПРАВИ - @$@&#-$!!!Сега започнаха да взимат децата Ви. Скоро ще започнат да взимат и жените Ви.В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД бог е АНТОХРИСТ. Еврейте ще бъдат гонени отново, а СЕМЕЙНАТА ЕДИНИЦА УНИЩОЖЕНА.ДЕМОКРАЦИЯ, КОМИНИЗЪМ, МОНАРХИЯ... Всичко ще бъде

7

Анонимен

преди 5 години

Католицизма е ерес и не е църква. Както и протестанството със сектите му.

6

Некъф

преди 5 години

Ей лицемери, защо не направите филм за лицемерието на исляма където е позволено 40 годишен да се жени за 6 годишна!?Визирам мохамедчо. Ония същия дето е измислил тая содомия исляма.

5

Анонимен

преди 5 години

Дидро е велик. Все някога ще се появи и ислямския Дидро и Волтер. Всъщност са се появявали(Рушди,Ататюрк), но не са вдъхновили революция от сорта на френската.

4

Вуте

преди 5 години

Образовайте се!!Прочетете книгата на Енох!

3

Анонимен

преди 5 години

За църквата и лицемерието й знаем. Хайде сега обаче тези така смели филмови творци и артисти да направят един филм за лицемерието на исляма. Вкупом ще започнат да обясняват, че това е обидно, че ислямът е религия на мира, че щом даже им предлагате подобно нещо вие сте фашисти, използвате реч на омразата и прочие. Та омръзна ми да гледам герои вадещи нож на умряло куче. Творци, чиято творческа "смелост" се проявява само там, където няма да ги бият.

2

Анонимен

преди 5 години

Черквата е водопад от възелин и плажно масло.

1

Ганчо

преди 5 години

Черквата е фабрика без комин и печатница за пари.