44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Продават се къщите, но седят! И ще продължават да стоят. Има един куп наследници, не могат да се разберат какво ще ги правят. Отделно искат пари като за тристаен, поне повечето, предпочитат да се руши...

43

Шопо

преди 5 години

До ГАСТАРБАЙТЕРБъди спокоен за булката ! Здраво я рендосват ***...

42

Анонимен

преди 5 години

Само селата то да са само те дори и големи градове станаха села странното което ми прави впечатление дори бизнесмени на 42 ги няма в тия градове дори от около месец и тия градове опустяват стават села

41

Анонимен

преди 5 години

До ГАСТАРБАЙТЕРКефят се на парите с които идеш оттам или на сладките лакардии, които им разтягаш като локуми. Я се виж и тук как се хвалиш, че си бил голям! Тая работа с хвалби по форумите не става.

40

До 25

преди 5 години

*** -аз живея на село.И аз и жена ми сме с висше образование.Имаме си голяма къща с локално парно, слънчеви батерии на покрива, двор с ливада и цветя, барбекю и люлки за децата.И не е задължително да работиш в селото-с автомобил съм за 10 минути до офиса си в града.

39

Анонимен

преди 5 години

Само селата да бяха! Малките общински градчета едва тлеят. Същото е и с малките областни градове. Пусти квартали, празни площади, училища пред закриване, празни помещения за офиси и магазини. По тях надписи "Дава се под наем". На всяка уличка поне на 5 къщи табели "Продава се". Стоят от години, запустели, рушат се, няма кой да ги купи. Масово в жилищата живеят самотни хора, възрастни, младите ги няма. На вратите некролог до некролог. На гробища заприличаха градчетата.

38

читател

преди 5 години

Всъщност за какво плачат драскачите?Нормално е да ги няма селата, ефективността на аграрната работа в пъти се повиши.Няма звена, бригадири, проф и партиен секретар, няма и няма и да има.Още ще се повиши ефективността на работата, и още по-малко хора ще има.Това е световната тенденция.Има тук таме и хора, които работят само през интернет, на тях им е все едно къде са.Има и т.н. компютърни номади, същи скитат където има хареса.Светът се променя, следвайте го!!

37

Анонимен

преди 5 години

В Делиормана няма празна къща. Вечер майки се разхождат с бебешките колички.

36

Анонимен

преди 5 години

Много сте ми смешни червените шушумиги :) Бойко ви е виновен за всичко дори за това, че за нищо не ставате освен да се плюнчете по коментарите :) жалка пастмина.

35

Анонимен

преди 5 години

Как да не опустяват Бьлгарските села след като хванеш от банкянската мутра до останалата всичка селяния се премести в София Пловдив Варна и тнт...

34

Анонимен

преди 5 години

повече кeкc = повече мъжко самочувствие, пoвeче зaдоволени жени, всички са щастливи. А не като сега навсякъде да те гледат на кръв, това го отдавам на липcaта на кeкc в България.

33

до трола на ОП

преди 5 години

До Анонимен 24Башибозука каква връзка има с обезлюдяването на селата 2010- 2018 година?Или ти плащат за писане на определени думички?

32

Анонимен

преди 5 години

Да ви обясня нещо червени шушумиги. Това не е тенденция само в България. Живеем във времена когато живота и работата са в градовете. Големите фирми са по селата които се занимават със земеделие и тн. Времената когато хората живееха на село и гледаха 2 кокошки и една крава са далеч отминали. Поне в норалните държави.

31

Соцялно слаб депутат

преди 5 години

Кой му пука,нали бройките на депутатите не мърдат.

30

Анонимен

преди 5 години

До снощи правих кекс.С коя ръчичка го прави - с лявата или дясната??

29

Анонимен

преди 5 години

Българките не раждат, правят кариери..................гледат само да излъжат някой богат западняк.................но претенциите им са много големи................нацията изчезва!!!

28

Анонимен

преди 5 години

"няма нормален образован човек който ще отиде да живее на село"То "на село" има такива баровски къщи за по 500 000лв направени, че е един милион пъти да живееш в такава къща отколкото в една прогнила пaнeлкa в Люлин

27

Анонимен

преди 5 години

да се поканят бурите от южна африка ама де толкова акъл...

26

Анонимен

преди 5 години

До 26И както ще направи БСП по въпроса че ми е много интересно?

25

Анонимен

преди 5 години

Тука пак коментират хора които живеят в някакъв си техен измислен свят... няма нормален образован човек който ще отиде да живее на село.