104

Анонимен

преди 5 години

През 2004-2010 г. България се е смъкнала до равнището на страната с най-голяма детска смъртност в Европа и заела второ място в света по сърдечно-съдови заболявания.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137ООООООООООо Не! Спомням си че си купих свещи ВМЗ за ладата и след месец и много усилия като търсене на връзки по мототехниката успях да се снабдя със Изолатор (ГДР) и Пал (Чехословакия) защото ВМЗтките преплитаха даже и на средни обороти! Ако са ни турили в 30те то вероятно е било заради желязото в задницата на електро/мотокарите ни от което японците със сигурност са произвеждали по 4 броя! А износната им цена беше нерентабилна и в ощърб на родната ни икономика! Пълна пародия!

102

Анонимен

преди 5 години

Преди хората от селата поемаха да работят в градовете в заводите докато работата им на село се поемаше от машини. Днес при демокрацията и евроатлантизма хората в селата поемат към гробищата от мизерия, глад, болести и мародерските набези докато фирмите на ГЕРБ строят с пари от Брюксел балетни зали и спа центрове по селата.

101

Анонимен

преди 5 години

По данни на ООН България беше сред 30те най-развити индустриално страни в свеат и на 27 място по стандарт на живот.

100

българинa

преди 5 години

До122 анонименГлупако *** , българските села започнаха да се обезлюдяват още при соца , младите тичаха към града , където имаше парно , топла вода , три пъти ядене в заводския стол и що годе нормална заплата ! На село един трудоден в ТКЗС-то беше 20 стотинки !!!!! НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ПРИЧИНА ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА СЕЛАТА !!!!!

99

Анонимен

преди 5 години

няма нормален човек който да иска да живее в Българиа сред разни кланящи се наимператор путинчо и мечтаещи да върнат комунистическата диктатура .Живях я достаъчно години . Аре чао ви !

98

София не е за всички

преди 5 години

Като за начало, ти Петя, може да си се прибереш на село.

97

Уви

преди 5 години

Това е демокрацията в действие - изтребване на пенсионерите, прогонване на младите в чужбина и заселване на запустялата земя със сомалийци, сенегалци и прочие църнa гмeж. От нас зависи дали ще клекнем на ЕС или ще се борим за държавата и за децата си!

96

Анонимен

преди 5 години

На времето сътрудник на Алън Дълес, отговарящ за работата на Балканите казва: - Българите!? Нека нашите хора ги натъпчат в панелките, да им пуснат топлата вода и слеа 2-3 душа по тях няма да остане никакъв комунизъм!

95

Анонимен

преди 5 години

Работа има само в големите градове, за разлика от времето преди т.н демокрация.

94

Чудомир

преди 5 години

Селяните си работиха по селата и храниха с качествена храна и себе си ,и гражданите.Като им отнеха всичко,един път нацинализация,после .....разрушиха всичко другите ,нали са тарикати...С какво да се изхранват и какво да работят там по селата....не бягат,а ги принудиха да бягат!Продукцията пък им се оценява на жълти стотинки..., Това е....

93

Анонимен

преди 5 години

До юмрюци в пръстаПървите паднаха в кърви,последните станаха първи!

92

Анонимен

преди 5 години

Във Франция чрез субсидиите се мотивират хората да живеят в прованса, а тук ги крадат герберазите!

91

юмрюци в пръста

преди 5 години

Партизаните управляват България и за това всичко е разпад и крадене.

90

Анонимен

преди 5 години

Ще опустеят. Нали селяните превзеха градовете и пренесоха там селянията.

89

какво си мислехте?!

преди 5 години

след повече от 70 НКВД-КГБ-КДС комунистически погром в села и градове, че ще бъдете Швейцария на Балканите? Напълно си заслужавате съдбата на изчезващия вид-вие, продажни, подли, злобни, неграмотни, некадърни, крадливи, мързеливи, неможещи, незнаещи да творят жалки комунистически *** 5 поколение! България е погребана именно от тези комунистически феодали!!!

88

Той

преди 5 години

Глупости. Пенка е по важна. Тя е приоритет на бг журналисти.😓А това че мрем като кучета никой не го интересува.

87

народен юмрук

преди 5 години

Бай *** слезе от балкана и селяните стнаха Хинтелигенти.*** народ, слаба държава.

86

Анонимен

преди 5 години

и защо като при бай ни тошо всичко е било толкова успешно, онази система се е развалила?

85

Свирчо

преди 5 години

Трогна ме този репортаж. Много дипломатично този кмет представи жалката ни реалност.Днес се върнах от една западна съседка. Командировка 1 седмица. Бях чел, че Президента им казал в репортаж наскоро: "Ще задминем България". Той греши! Кеф ми беше да им гледам дребното земевладелие надлъж и шир. Отдавна са ни задминали, нищо, че и те са си имали един започващ с голямо "Т".