5

До ВЪПРОС

преди 5 години

В БАН е така от 1947 г. до наши дни. Вече трето поколение "наши хора" встъпва на позиции там. Яки шуробаджанашки дружини, основоположниците на които са станали "учени" по партийна линия. Подредиха си децата за редовни аспиранти, сега вече и внуците им навлизат в БАН като редовни докторанти.В полето на всяка наука по няколко фамилии са захапали здраво кокала и не го изпускат.През соца гушваха хилядарки по "теми, проекти и колективи",днес усвояват МИЛИОНИ от еврофондове или от обществени поръчки

4

Анонимен

преди 5 години

Добрите психиатри в БАН ли са или в съответните клиники, където практиката ежедневно обогатява знанията им?

3

защо?

преди 5 години

Гледаш ги едни такива уж хрисими, уж кротки! Ама замирише ли им не пари стават бетер хиени! "Калинки", професорки, БАН! Защо реват за пари като имат по няколко фирми и лапат ли лапат и по всички телевизии само те! Сигурно добре се отплащат по-нагоре!

2

ВЪПРОС

преди 5 години

Другарката Христова не е от вчера шеф на Института за изследване на населението и човека при БАН от вчера.Защо досега не са направени такива тестове? Ей,тези комунистически наследници срама нямат.Естествено,че всичко е по закона,защото той така е направен.Как тази некадърна жена стана шеф,всички нормални хора могат да се досетят.Евросредствата създадоха една прослойка,която здраво усвоява милиони,а резултатите са нулеви.

1

annybody

преди 5 години

"Експертизата" и папкането на поредната "калинка" Крумова е знайна и особено "ефективна" като люта битка срещу произшествията на пътя. Нека си покрие срамотиите и да си ги харчи парите на воля, просто не й давайте трибуна, за да се знае от всички за какво ни прахосват парите, които уж идват от Европата, ама нали все пак ние сме ги платили преди това?