46

Сладка

преди 5 години

Ох, добре че съм на 22. До 30 г. имам още 8 години да си поживея на по-нормален климат.

45

Късно е вече

преди 5 години

По-рано ще стане мазалото... Много *** има по тая земя и закономерно природата взима мерки за да се самопочисти... Не може да замърсяваш безнаказано тая земя.. Споко, скоро ще изпукат над 2/3 от населението...

44

Анонимен

преди 5 години

о.о

43

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До СЪР с пичукБраво за смелостта! И аз съм така! Нека се обединим!

42

Тя се върти-бумеранг

преди 5 години

И всичко се връща! Вярвам в това, което си си послал, но не и в случайността!

41

Арабела

преди 5 години

Приятно ми е, Румборак - магьосник трета категория !

40

Българин

преди 5 години

Кажете го на капиталистите, които с мераците си за свръх бързо развитие на всичко, употребяват природата над максимума. Аз в къщи паля две енергоспестяващи крушки вечер и гледам телевизия. Къде точно да пестя?

39

Анонимен

преди 5 години

Според подобни изследвания в Монтанско и Видинско още през 2000 година трябваше да се отглеждат маслинови горички и портокали.Смешници!

38

Планета Земя

преди 5 години

Все още дишам, но ще ви убия, преди да го стрите с мен.! Дали под вода, пепел или огън?Няма да конктетизирам, но всеки трябва, да знае, че: "Шахът е просто игра и всеки който гледа на Света, като на партия шах, заслужава да загуби"!

37

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** Кевин някой си защо се прави на луд?Точно в Африка черните къртиха и изкопаха водопроводи щото били от омразните бели фермери.Бутнаха и няколко язовири ,запалиха сума ти пречиствателни станции от радост че вече белите фермери ги няма.Сега се сетиха че е суша и няма вода.А кога къртихте тръбите и взривявахте язовири не ривахте нали?Ривете сега.Има един вид еволюция причинена от нужда.Ако 1 милиард африканци започнат да пият солена вода около 98% ще умрат но 1,2% ще се адаптират.

36

Анонимен

преди 5 години

Населението на Африка ,Индия и Китай е твърде голямо.Повече от 6 милиарда.След 30 години ще са 10 милиарда.Всичката вода в Слънчевата система няма да стигне.Трябва да спрат да произвеждат толкова много деца.Никога няма да спрат така че ще изпукат от жажда и глад в един момент.Прости причина и следствие.Логиката и природата не се впечатляват от ревливи неохипари загрижени за "човечеството.Истинският проблем е че правят по 10,20и повече деца а нямат пари да отгледат нормално и 1.

35

Американ

преди 5 години

До сега няма нито едно изследване, което да покаже че т.н. парникови газове водят до затопляне, а не обратното, от IPCC включително. Щото не е политически коректно да се каже, че пренаелението идващо от кучкарниците в Африка и Азия, поголовното обезлесяване, топлене и охлаждане, каране на прекалено много коли е причината. Щото как да се каже, като е вредно за бизнеса.

34

Анонимен

преди 5 години

Нено каза, че затопляне нема. Толкова!

33

Анонимен

преди 5 години

То отдавна се затопля, но това не пречи топлофикация да качва цените, въпреки, че парно 5 години никой така и не пуска... просто защото е наистина топло!

32

Анонимен

преди 5 години

"Проучването показва например, че в наши дни над 200 милиона души в 350 града по света три месеца годишно са изложени на непоносими горещини със средни дневни температурни стойности, достигащи 35C ."Ахахахха утре във Варна ще е 31, плажовете ще са пълни с хора наслаждаващи се на "непоносимите жеги". А дори още не е дошъл пикът на горещините, когато плажовете ще са хавлия до хавлия. Добре, че е проучването че да разберем, че страдаме тука.

31

Анонимен

преди 5 години

До WARAWМоже да ти се струва смешно ,но именно новата цивилизация е причина за екологичните проблеми. Друг е въпросът че ние без нея вече не можем да живеем: имах си хас да не мога да се къпя или да не мога да си пускам водата в тоалетната. Но проблемът е в хората, защото както във всичко останало и тук прекаляват:прекалено много експлоатират без да възвръщат това, което са взели. Например сечеш гори, създавай нови Ама не. Защото всичко е пари, а кой иска да дава пари за екология? Нищо ново

30

Анонимен

преди 5 години

"Проучването показва например, че в наши дни над 200 милиона души в 350 града по света три месеца годишно са изложени на непоносими горещини със средни дневни температурни стойности, достигащи 35C ."Тези да не са от лед направени бе? Ние на тези тримесечни "непоносими горещини" с 35 градуса им викаме "лято".

29

Анонимен

преди 5 години

Най големите жеги и наводнения са от политиците ни.

28

Анонимен

преди 5 години

Тия бедни,които ще живеят в брутални жеги без климатици между тях подозирам че ще бъдем и ние българите.

27

Хроникьор

преди 5 години

Още миналия век има изобретен водороден двигател, в природата има лек за всички болести по света.Но лекарствата ни се произвеждат от нефт. Ключът за равенството между хората е свободната енергия.Храна за мисълта: какви биха били последствията от дупките които правим по Земята за да извлечем нефта?