66

gogo

преди 5 години

Решения има, съвсем реални и достъпни. Но хората искат да живеят като за последно, майната ѝ на планетата, която ще наследят децата им. Компостната тоалетна произвежда качествена тор и не хаби вода. Класическите WC тоалетни са огромен разхитител на вода. Всяко дърпане на казанчето праща 14 литра чиста вода в канализацията. 4 членно семейство изразходва 100 кубика вода годишно само за тоалетната!!! A я сметнете един блок колко изразходва. А един квартал?

65

термостат

преди 5 години

глобално,загрели мозъци, и финансови изтинали учени!!!

64

Крети

преди 5 години

Сега като се замисля комунизма е най-екологичният строй с малки изключения. клите се карат по 30г по малко замръсяване, по малко трафик.

63

Анонимен

преди 5 години

Тя вредната емисия се налича метан, не въглероден диоксид и за изненада на всички вас най-много метан идва от дъждовните гори! А и какъв е типичния климат за Земята никой не знае, но си пишеме тук, колкото да не заспим!

62

Анонимен

преди 5 години

Говори се за средни дневни температури, а не за температура от 35 градуса, дано някой го разбира.

61

Аз

преди 5 години

Това със засаждането на дървета и създаването на специални места за разхлаждане вместо климатици е разумно решение.У нас тези,дето не могат да мислят ,биха се погрижили да изсекат дърветата.Колкото до водата-пази боже от лимити,че ще вземат да плъзнат епидемии и болести,особено лятото по плажните курорти.Добре би било да се контролира и раждаемостта,защото това също е ключов фактор-планетата издъхва.

60

SS

преди 5 години

Ако се вземат предвид коментарите тук /навярно са такива по целия свят/, става ясно, че има спешна нужда от поредица мощни катаклизми ...

59

Анонимен

преди 5 години

Ама да намалят къпането хамериканците. Къде ще му излезе края, ако всички почнем по 2-3 пъти на ден? Затова Тръмп на ги туитне с призив за преминаване към седмичен къпателен режим и да им разясни произхода и употребата на традиционното, екологично, природосъобразно и крайно здравословно българско приветствие "Честита баня".

58

...

преди 5 години

Честно казано, това е НЕ ИЗБЕЖНО! Но повечето "хора" не виждат по далече от времето си за обяд! А някой дори и толкова не виждат! Но като цяло лакомията е нещото което сега ще предизвика няколко войни глад мизерия и нещо отгоре! Ама дори сега когато е ВИДНО за всеки, че климата се променя, та дори сега някой ми разправят как това не било така! Епа дано тия не изпукат още в началото и дано да имат и деца, та да видят кое как е!

57

Анонимен

преди 5 години

До oginДонякъде е така, средната дълбочина на световния океан е около 3800м.! Но е възможно наистина да има проблеми в огромните градове с по 15-20 милиона и площ по над 1000кв.км. За което не ми пука, аз в двора си имам 2 кладенеца, водата ми излиза на 3 - 4м. И да поизчезне, ще се копне още малце и пак ще се появи.

56

Анонимен

преди 5 години

Според Тръмп и почитателите му реднеци, глобално затопляне няма. Зарежете какво казват учените, важното е мнението на мошенника Тръмпи. Този ще затрие САЩ, а имайте предвид че те ще са сред най-потърпевшите от гробалнато затопляне. Първо половината им територия е пустиня, а най-големи резерви на питейна вода след Русия има в съседна Канада. Второ, Ню Йорк след 60г. ще бъде ПОД ВОДА. Трето с унищожаването на озоновия слой и покачването на градусите ще се увеличават и раковите заболявания.

55

1

преди 5 години

До БългаринЕнергоспестяващите крушки и телевизора капиталистически ли са ?Ако са такива гаси ги и си купи социалистически. Те са по - пестеливи !

54

1

преди 5 години

А след сто години ако знаете колко лошо ще стане. А за след петстотин години да не говорим. Тогава ще е истински ад !

53

ogin

преди 5 години

Това е измама водата е три пъти повече от сушата,а отделно има инсталация която от солената вода пречиства и става питейна

52

man

преди 5 години

Идеално! обичам топлото, ще мога да отглеждам банани вместо череши

51

Анонимен

преди 5 години

(ТАКА НАРЕЧЕНОТО ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ ПРЕДИЗВИКАНО ОТ (ЧОВЕКА) Е ЕДНА ДОЛНА ЕВРЕЙСКА ИЗМАМА С КОЯТО ЮДЕЙСКИТЕ ИСКАТ ДА СЕ НАГУШАТ ЧРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ДАНЪК ВРЕДНИ ЕМИСИИ ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМ ПЛАЩА.ЗАТОПЛЯНЕТО И ЗАСТУДЯВАНЕТО Е ЦИКЛИЧЕН ПРОЦЕС НА ЗЕМЯТА ,КОЙТО ГО Е ИМАЛО И ПРЕДИ ЧОВЕКА И ЩЕ ГО ИМА И СЛЕД НАС.ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ Е ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ПОВИШЕНАТА СЛЪНЧЕВА АКТИВНОСТ И ЗАРАДИ ТОВА ВСЕКИДНЕВНО ПРЪСКАТ ГОРЕ В АТМОСФЕРАТА С КЕМТРЕЙЛЪРС

50

Роб на влаЗта

преди 5 години

Един апартамент до морето е 100000 а моята къща на 300м.над.височина /100кв.м.и декар двор / е 10000.Всяка вечер паля гума и колкото на този до морето му дреме за мен -толкова и на мен за него но.....Айде че козите чакат...бегам.

49

Анонимен

преди 5 години

Хубавото в случая е, че ***, наричаща себе си Цивилизация, отново заминава в небитието. Природата отново ще накаже алчността на човечеството.

48

Жо

преди 5 години

До СладкаТИ К`ВА СИ СЛАДКА, но не си разбрала, че става въпрос за затопляне 30 години след днешния ден. А, дали всичко това ще се случи точно по този начин е друг въпрос.

47

Анонимен

преди 5 години

Така. ни плашеха,че през 2015г щели островите в Тихият океан да бъдат залети под вода.А още са си там.Много пара се усвои покрай тази лъжа.