30

Анонимен

преди 5 години

Оставка за национални предателства на соро со идите Борисов и Ципрас.

29

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

НАЛИ ИСКАХТЕ , "БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ" ,БЕ *** ....??!ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ,КАКВО ВИ ГОВОРЕШЕ ГОШО-ПИЯНДУРНИКА /Г.Димтров/, КАТО СЕ ВЪРНА ОТ ..СеСеРе-то ??!!ЕТО ВИ Я СЕГА "ФЕДЕРАЦИЯТА"...АМА НЕ Е ОГЛАВЯВАНА ОТ РУСИЯ И *** !!!НОРМАЛНО Е ДА НЕ ВИ Е КЕФ!!!СЪРБИ ВИ ПАК АНУСЧЕТО ЗА РУСКА КАКАЛАШКА , ЗАТОВА СТЕ ПРОТИВ....ХА,ХА,ХААААА

28

гост

преди 5 години

Пуделчето да го изселим да живее в Северна, Южна, Илинденска Македония. Който е необразован и не познава историята на държавата си, няма право да бъде неин ръководител. А простите хора - лесно ги манипулират. Той е идеален за всички останали държави, само не за България!

27

Браво

преди 5 години

Браво ! Най после дойде време България да признае македонците тук като македонци и бг съдът да регистрира македонската партия омо илинден.

26

Анонимен

преди 5 години

Това за името не беше никаква договорка между Гърция и Македония, а нареждане ЕС.Меркел и Юнкер рекитират Заев и Ципрас, защото ги държат в ръцете си.Заев и Ципрас не са водачи на народите си, а просто едни послушни брюкселски марионетки.Слушат за да им дадат кинти, които да откраднат.Също като Собственикът на ГЕРБ у нас.

25

Анонимен

преди 5 години

Питам се на кого всъщност е удобно това смешно име, селд като и самите гърци и македонци не го искат.Може би на еврохейовете в Брюксел и на пуделчето им на Балканите - Боко Тиквата.

24

Анонимен

преди 5 години

Ратификацията за членство на новопокръстената републичка ще се случи след евентуално 15 години когато евентуално новопокръстените ще станат членове на ЕС ако го има!Но Ципрас догодина си отива и нищо не се знае!

23

Анонимен

преди 5 години

Още нищо не значи самото подписване ! Първо трябва макетата да си го гласуват парламентарно , после наесен референдум и промяна на конституцията и накрая ратификация от гръцкия парламент ако всичките им условия са приети!!!! Мнооого подводни камъни има за да стане реалност! Мисля че на референдума наесен макетата ще го отхвърлят и това ще е края на държавата им -щото албанците повече няма да стоят мирни и чакат още 30г. сърбоманските политици в Скопие да спъват развитието на държавата !!

22

Анонимен

преди 5 години

Собственикът на ГЕРБ на Гърция или на Северна Македония продаде Благоевград ?Карбовски много добре цитира мин. Предателя , пази Боже !

21

анонимен

преди 5 години

комичното ще стане,ако гърците откажат да подкрепят ципрас.

20

Анонимен

преди 5 години

ТЪЖНОТО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ С МАКЕДОНИЯ Е, ЧЕ ЗА СВОБОДАТА И СА ЗАГИНАЛИ СТОТИЦИ И БЪЛГАРИ И МАКЕДОНЦИ. Във сръбско-българската война 1885-та македонците участват със цял корпус на страната на България.За свободата на Македония не си е дал живота ни един сърбин или грък.

19

Анонимен

преди 5 години

Абе какво общо имат и Вучич и Путин?Земи малка мисли с тая глава, не я ползвай само за шапка.След Първата св. война Англия, Франция и Сащ, като победители разпределят Европа. От нас взимат Западните покрайнини, и Южна Добруджа. А на Сърбия като победител и дават Македония. Още от 1920-та македонците почват да учат история по учебници, писани в Белград. Агитация срещу България е била яростна. Чак след ВСВ Коминтерна се намесва и обявява македонците за отделна нация. А Борисов се и подписа.

18

Анонимен

преди 5 години

До 15Какво македонско малцинство у нас бе калун,то във вардарско скоро албанците ще са мнозинство - тоя още за коминтерновските басни на Гошо тарабата ми бълнува и мечтае!!!!!!! Така наречените "македонци" у нас от които се отказаха Заев и компания миналата година с договора за добросъседство -са един файтон алколици дъртаци от нерегистрираната сепаратиска организацийка хОмо илинден ,които бълнуват за" обединета македония"!!!

17

Анонимен

преди 5 години

А ние защо не претендираме за нашите градове в Македония? Един ден може да претендират за Благоевград и Петрич. Борисов пак омаза пейзажа.

16

Анонимен

преди 5 години

Даже в английската транскрипция новото име не значи северна македония ,а на север от македония -демек някаква държава на север от Гръцка македония! И изобщо тази измишльотина коминтерновска и приляга най много името Зомбиленд! 5 поколения там са зомбирани и им е набивано в главите ,че са отделна нация с история и език,че българите са татари и окупатори вина за това имат най вече сърбите и руснаците и още чакам български политик който да им каже и на Вучич и на Путин истината и да поиска извиние!

15

Анонимен

преди 5 години

В България не се признават правата на македонското малцинство, коетп е целия Благоевградски окръг.

14

Анонимен

преди 5 години

По комунистическо бяха забранили на всички от Кочериново надолу да се пишат макрдонци.Който не искаше да се пише българин, го пращаха в Белене.

13

Тим

преди 5 години

Гърците освен да създават проблеми да се правят на велики друго не знаят това са най мързеливите на балканите ако не ги подържат заемите давани от европа досега да я няма държвата Гърция и да е фалирала сто пъти и с това име с този договор пак залагат подводни камани и разправии в бъдеще време

12

Анонимен

преди 5 години

Според мен гърците излшно истеризират по темата.Или са гузни заради кланртата на македонци, които са вършили преди 70 години в Северизападна Гърция.

11

Благоевград

преди 5 години

тодор живков и дс вкарваха македонците от пиринска македония по лагери и затвори и ги избиваха затова че се декларираха като македонци а не като българи