10

Анонимен

преди 5 години

Пак глупаво заглавие! Каква площадка, бе подобия на джорналисти! Завод е това, къдетопри високотемпературно изгаряне на отпадъците практически няма вредни емисии, произвежда се енергия, извличат се метали, изгорелите остатъци се извозват на нивите като компост. Това го видях в Копенхаген преди 30 години. Потресаваща чистота!

9

Анонимен

преди 5 години

Тва го правят в Германия и Швеция, айде да не се правим на поеколози от папата.

8

Анонимен

преди 5 години

Изгаряне ще има и там където ще се изгаря не е центъра на София,а е близо до Софийските гробища и промишлената зона! Тролохлебарките и искрено глупаците си губите времето с драсканиците!

7

Анонимен

преди 5 години

И по стар индиански обичай *** ще го горим в центъра на София - в ТЕЦ София Нали в Самоков ще е чисто и в Банкя - също.То бебетата на София не са като тези от Банкя. Могат да виреят на мръсен въздух.

6

123

преди 5 години

Трабва ли И се пише, а не - трябва ли Й... Списвача да се връща в първи клас. Срам ме е вече да ви чета...

5

Анонимен

преди 5 години

SELYANITE OT SOFIA

4

БГ

преди 5 години

Софиянци да се оправят с *** с в София-горене,складиране,депониране,компостиране и т.н. Без да ги набутват на Пловдив,Враца и даже Силистра(по безумната идея на Тиквата)!

3

Внимателно

преди 5 години

МНого да се внимава с горенето на отпадъци ..Страшни вреди нанася горенето на холограмни отпадъци разпространявани от терористи в милиони бройки дневно. изгарянето на една цигарена опаковка с бандерол замърсява трайно огромни обеми въздух .появяват се тн КОКО НУТИ /нано скенери летящи във въздуха ползвани от тежко въоръжена друга цивилизация за декодиране и целеуказване..опасните врагове произвеждат холограми чрез обемно обсебване.Вече са повредили трайно важни охрани на земята .

2

Внимателно

преди 5 години

Спекулиращи с тн еврофинасиране нанасят огромни щети на БЪлгария с нагло скъпи ненужни обекти. Досега въпреки писмени искания няма публикувани платежни от Брюксел към СОфия за заплатени десетки милиарди по тн Европроекти.Обратно съобщиха, че това са ограбени от бедния БЪлгарски народ милиарди живи левове за тн"Европроекти //НАй големия кораб закупен от БЪлгарин е за 25 милиона долара /Кирил ДОмусчиев/НАгло ненужни сметища обаче са за много повече всяко едно.. НАй ефтиното за 47 000 000 лева

1

Руснака

преди 5 години

Т ъ п въпорс... нали екология бре, каква екология, като се изгарят. Мале .. съвсем изтрещаха "умните" глави ... оп зза д ни ци