16

Полицай Фарфуй

преди 6 години

Думичката "мним" обезсмисля кавичките на следващата думичка "полицай"...

15

Анонимен

преди 6 години

ALO IZMAMNIZITE SI SATRUDNICAT S NASTOYASHTI I BIVSHI.

14

Анонимен

преди 6 години

Ветово Горна Оряховица Павликени Русе всички знаят но си мълчат..

13

Анонимен

преди 6 години

поне за благотворителност да си даваха парите тези заблудени баби богаташки... толкова бездомници има... а дано и в драгалевци и бояна да ги подкарат

12

до ха-ха 6

преди 6 години

Аз пък си мисля, че определено от полицията са търсели всички тези измамени - просто са използвали бакардитата за лице на схемата.

11

Анонимен

преди 6 години

Невероятни новини от няколко гледни точки и едната от тях за процента по трансфера по преводите на такива суми от банка в банка не само за разплащанията обявени като лемит между лица-физически,юредически за да се получат от неизвестните ало измамници за да ги заловят самите тях и за туй тез суми трябва да бъдат метнати от балкони,пренасяни с оставания от място на място със собствен транспорт на набелязаните лица за услугата,че чак зад граница за да няма пречки при движението на незапознати лица.

10

Анонимен

преди 6 години

Свърши времето на случайните обаждания. Вече звънят само на богати и възрастни хора с големи доходи. Никой не следи кой прави справки в НАП и на кого дава информацията. Имаше един период в който на баба ми звъняха поне по 1 път месечно, а вече повече от година няма нито едно обаждане. Измамниците вече събират информация за жертвите и атакуват само богати, като знаят всичко за тях и роднините им.

9

фффб

преди 6 години

не мога да повярвам , 4е има такива глупави и богати софиянци!!

8

до 1

преди 6 години

ами последното значи че и полицията е замесена щом звъниш на 112 и се обаждат измамниците ха ха

7

Анонимен

преди 6 години

Значи какво излиза, че си измисляте новини, тръбите ги 1 седмица, след това още 1 седмица обяснявате как не е точно така. Бг ***, няма кво да се каже повече... За стотинки на всичко са готови.

6

и сега като преди

преди 6 години

Това се случва, защото българинът много обича да прави сговор с представители на властта и е готов да продаде и майка си и баща си, ако му кажат, че заедно ще ловят някого и ще го вкарат в затвора. Българинът обича да вкарва другите в затвора.Някога са служили вярно на Партията и ДС, като са клеветили други хора, пращали са ги в Белене. Днес са готови да дават пари и да вкарат в затвора някой, когото даже не познават. Нищо не се променило за 30 години.

5

Ха-ха

преди 6 години

Колко трябва да си ***, че да очакваш полицията да те потърси за нещо. Те не търсят тези дето трябва, камо ли да потърсят (и то за помощ) някой обикновен човечец :)

4

Жо

преди 6 години

До Анонимен 1Това означава, че ако ти затвориш телефона си, но този, с който си говорил не е затворил своя терефон, връзката не е прекъсната. Така, ако след това набереш 112, ще се свържеш пак със същите измамници и те с преправен глас ще те "свържат" с майьор Иванов от полиц;ията.Затова трябва да се обадиш на 112 от друг телефон.

3

Анонимен

преди 6 години

Ами тези които не разполагат с такива огромни средства в което число влизам и аз какво ще даваме ако ни поискат.

2

Аз

преди 6 години

Означава, че се връзват към телефона ти и като набереш ти вдигат те :-)

1

Анонимен

преди 6 години

Какво означава това последното в статията??????????