26

EGSMBNSPTR

преди 5 години

Анонименпреди 7 минутиКажете ми един, не повече...... само един интересен филм на Clint. ............. за приятно гледаме?E как бе, Мостовете на Медисън ако не си гледал, какво си гледал тогава? Американ снайпер, също не е лош и Гран Торино става.Зависи какви филми те кефят. Ама е леко "балканско" да кажеш Клинт не става ;-)

25

Анонимен

преди 5 години

Само така Дони, продължавай да копаш

24

Анонимен

преди 5 години

Saschto se isbinava6 tapa rabota

23

Do 21

преди 5 години

До АнонименАми, защото си *** от селото България, за това не разбираш какво му е нередното в това Тръмп да си е викал ***.За това и си избирате мутри за премиери и псевдопатриоти да ви управляват.Защото не могат ганьовските глави да осъзнаят кое е редно и нередно, правилно/неправилно...и т.н. и т.н.

22

,.,.,

преди 5 години

Много си повЕрваха "оливудските глезльовци.Милиони хонорари, разврат, дрога,посредствени филми....започнаха да се звезделеят,а актьорството е само работа като всяка друга.

21

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално Холивуд винаги е бил с демократите.

20

Анонимен

преди 5 години

Клинт Йстууд, Тайсън и Хълк хоган са твърдо зад Тръмп. Чарли Шийн - не толкова твърдо.най -големите противници на Тръмп са Мерил Стрий, Сюзън Сарандън, Лейди Гага, Тейлър Суифт, *** лонгория, Робърт де Ниро, Джордж Клуни, но има и ред други.

19

Анонимен

преди 5 години

аз не разбирам какъв им е проблема на САЩ? Платил ли си е Тръмп? Платил си е. Порнактрисата вид проститука ли? еми проститука е. тогава? това е между него и жена муДе Ниро какав се меси...аааааа иска му се него да го опъ-не Тръмп!.

18

Анонимен

преди 5 години

Де Ниро е добър актьор. Актьорът по дефиниция е професионален шут, аркашка, комедиант, обслужващ персонал на трапезата на силните и големите. Много е смешно, когато шутът се вземе на сериозно.

17

Анонимен

преди 5 години

Абе престанете да го давате този Де ниро! кой е той, че да се извинява от името на Президента, съпруг ли му е или брат? де Ниро - - в Италия

16

гОлем праЗ

преди 5 години

И Тръмп си го е преместил в другия крачол.

15

Анонимен

преди 5 години

Като остарее човек пак става дете ,инфа нтил .Така че постъпката е детинска .Друго щеше да е ако му го каже лице в лице. Така пред "наши хора " е лесно да си "смел " !Колко години нищо не направиха да спрат педофилията ,проституцията,изнасилванията в Холивуд ,а седнали да държат сметка че Тръмп спал с филмова про сти тутка -п ./ор но актриса .Жалко, още един който се излага !

14

Безпартиен

преди 5 години

Май единствения от Холивуд който не плюе Тръмп е Клинт Истууд.

13

Безпартиен

преди 5 години

Харесвам го Де Ниро като актьор, обаче от известно време ми се чини, че се е продал на ционистките интереси :d

12

Анонимен

преди 5 години

Холивудски префарцунени кокони!Добър актьор,в повечето роли,играещ себе си!Раздават си измислени награди сами на себе си и се мислят за велики!

11

Анонимен

преди 5 години

Нали ходеше да се мазни на Обама чак на вечеря го бяха поканили веднъж.Нормално е да се прави на обиден.Тва театрите на демократите са безкрайни докато нормалните хора правят политика и решават световни проблеми.Сега очаквам и банда канадски тpаверси да си изгорят паспортите.

10

Факт!

преди 5 години

То в канада никой не ще да работи заради френският е пълно с магребинци в кебек(де.а ***.ерасите) и последното нещо което мислят да правят е да работят я металургията.

9

лlo

преди 5 години

Бяха сравнили Тръмп с 18 годишен младеж,на когото са дали да управлява 20 тонен камион.

8

Роби Дениров

преди 5 години

Голям праз - един отkaчалник напсувал друг отkaчалник !

7

Doko

преди 5 години

Защото има мозък и го използва.