10

Анонимен

преди 5 години

Какви тапотии пишете?Съвсем неотдавна борбата беше да свалим бройката под 1000. Сега цифрата е 682, а за предходната година са били с 40 повече. Давате ли си сметка, че това е 18% намаление? За една година!

9

до 6

преди 5 години

"Оня ден минах покрай кола в София, нито шофьорката, нито 6-7 годишният пик.льо на предната седалка до нея нямаха колани."------ти прочете ли си "изречението"?...Аз го прочетох и веднага св досетих, че си от нанагорно нанадолнище!

8

Pencho

преди 5 години

Чак пък като мухи. Преди 10 години бяха 900 на година.

7

чак измекярщини

преди 5 години

САМО НЕ РАЗБРАХ, КАК РЕГЛАМЕНТИРАНАТА ПРОДАЖБА НА АВТОЧАСТИ ВТОРА РЪКА ЩЕ НАМАЛИ ЖЕРТВИТЕ...СТАТИСТИКА НЕЩО ЗА БР. ЖЕРТВИ ПОРАДИ ТЕХН. НЕИЗПРАВНОСТ...А КАК ДО СЕГА НЕ ХВАНАХТЕ ЕДИН КУПИЛ/ПРОДАЛ КНИЖКА???

6

Анонимен

преди 5 години

Оня ден минах покрай кола в София, нито шофьорката, нито 6-7 годишният пик.льо на предната седалка до нея нямаха колани.

5

врата в полето

преди 5 години

Сега пък Кодекс ще измислят? Препишете гръцки закон,поне ДВА МЕСЕЦА го прилагайте както гърците и пак ще говорим!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Колко да ги санкционират?Единствено в България за 3ма убити,глобата е 1000лв и до там.Просто цялата държава изгни за 10 години,институциите са тотално корумпирани и пак ще глобяват изберателно.Трябва да се смени системата, за да влезе българина отново в правият коловоз.....че тази анархия....

3

ined

преди 5 години

Естествен подбор - най-клапавите шофьори още първата година се размазват в някое крайпътно дърво.

2

Анонимен

преди 5 години

Бойка 2 месеца рева по медиите че някакъв и задминал конвоя и предприема спешни мерки.Неговите мерки са много,много,много празни приказки и до там.....!Просто тотално вече е разкрит и да си ходи с мир докато овцете НЕ са се събудили!

1

Анонимен

преди 5 години

Ефективно санкциониране бе, хора, това е цаката! Ако някой го хванат да нарушава правилата, да няма измъкване!Това стане ли, постепенно другите неща ще се наместят, а най-важното е, че хората ще се поуспокоят малко.