30

Мен

преди 5 години

Просто пътищата не са направени като хората,само се усвояват пари като че се правят на марс. Тракия например трябва да е трилентова.

29

Анонимен

преди 5 години

Водачите и тяхното поведение на пътя - това са причините за катастрофите.Всеки се мисли за много велик и недостижим.Минали години жертвите по пътищата бяха все около 1000 до 1200. Сега са наполовина, което е все пак подобрение.НО не чакайте друг да се грижи за вашето здраве и безопасност.ВСЕКИ е отговорен!

28

Iceblast88

преди 5 години

Хайде да започнем първо от това, че трябва да се пише истинската причина за ПТП-то. Като е от пътя за които всички плащаме данъци, акциз на горивата и свинетки, то сините тлъстаци да пишат в акта - ВИНА ЗА ПТП НА АПИ, ДЪРЖАВАТА, МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА И ТН. Докато винаги се пише несъобразена пътна скорост никога няма да имаме правилна статистика! Да се даде точно определение на несъобразена скорост! А не с 10 км/ч като нацелиш кратер и си пръснеш гумата да пишете , несъобразена скорост!

27

Мизерници

преди 5 години

тоя ***, дето му пречат фаровете, не умря ли най-накрая от неплатени сметки за ток

26

Анонимен

преди 5 години

682 СА САМО УМРЕЛИТЕ ДИРЕКТНО НА ПЪТЯ БЕЗ УМРЕЛИТЕ В БОЛНИЦИТЕ В ПОСЛЕДСТВИЕ !!!ТЪЙ, ЧЕ БРОЙКАТА Е НАЙ-МАЛКО ДВОЙНА ! А ОТ ГЕРБ ЛЪЖАТ ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ ФАЛШИВ РЕЙТИНГ , ЧЕ УМРЕЛИТЕ БИЛИ НАМАЛЕЛИ!

25

Iceblast88

преди 5 години

Как все шофьорите виновни, колите виновни, автосервизите виновни? Никога вината не е в прогнилите от корупция и шуробаджанащина държавни хъхрекски структури, нали? Никога вината за ПТП не е в отвратителното или в повечето случай следвоенно или тотално отсъстващо състояние на пътната мрежа, пътна маркировка, некадърно поставен пътен знак, държавни *** скрити по храсти и палянки или пък тикви които правят некадърен ремонт със знаци за извършване на ремонтна дейност залепени на гърбът им, нали?

24

Анонимен

преди 5 години

Питайте швейцарците как го правят там годишно загиват 215 души- фантастични пътища, изрядви технически автомобили, висока култура на водачите, солени глоби за джегитите.

23

Елемаг

преди 5 години

22 Твоята работа е като на Масларова намаляването на безработицата!!Как няма да намалеят,като аз излизам на улицата в оживен някога квартал и сега сутрин минават 3 коли?По-скоро ако е останало мъжко в тебе върви и смачкай фасона на този,който ти вади тая статистика!!!Правилно стремежа ще го имаш!!като не остане човек на тая територия ще имаш и 0 ЗЕРо катастрофи!!Бе българска майка ли ви е раждала или извънземна!!!?

22

Анонимен

преди 5 години

До 22Направо трябва да достигнем раждаемост, а не смъртност по пътищата

21

Анонимен

преди 5 години

до 21Що ток ли плащаш за ламбите , че толкова ти пречат ...Не че е успокоително но преди години загиваха около 1000 човека годишно от Катастрофи в БългарияТрябва стремежа, да е всяка година да са по-малко от предходната

20

Анонимен

преди 5 години

Само от непуснатите фарове е. Откакто паля ламбите през деня много сигурен се чувствам на пътя.

19

Елемаг

преди 5 години

Все още има хитреци,които не пускат "ДБЕВНИТЕ СВЕТЛИНИ" от това ще е!!Но сега трябва и в "нашите сервизи" да ги вкараме!!Лека полека опипваме,ама ще успеем!!!Пак ще *** ,ама в на "нашите ора"сервизите.И да ,децата на богататашите и политиците,като убият по 3-*** най-много по 48 часа в ареста ще са!!Повече,не!!Също за хората от силовите министерства и съд и прокуратура,не важат законите!!Да продължавам ли?Добре,че поне с "ФАРОВЕТЕ" се надделя ,да нахраним 2-3 фирми!!те се отчитат!!!

18

Анонимен

преди 5 години

FEIK NUZ.IMAME PREKRASNI MAGISTRALI.OT KALOTINA DO KAPITAN DIMITRIEVO NE VIDYAH NI EDNA DUPKA.PRI TOZI TRAFIK NE SA MNOGO UBITITE PO PATISHTATA.

17

Малко по-възрастен

преди 5 години

Заглавието е отваратително и неверно! Все пак има статистика, ако мислещия се за журналист се потруди повече ще види тенденцията за намаляване на фаталните пътни инциденти през последните 10 години. Въпреки увеличаването на автомобилния парк в момента загиналите са наполовина от преди 15-20-30 години. Така че ... пошла журналистика и търсене на сензационни заглавия без никакво покритие.

16

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден в някакви статии обясняваха, че миналата година били с 40 повече от по-миналата?

15

Анонимен

преди 5 години

Или смяна на институци или затягане на контрол но това не може да продължава оставка на даи

14

Анонимен

преди 5 години

Мрем както дават книжки на някои де по една година имат двама скъсани мрем дее контрола не знам целия даи е такъв хубав мрем

13

Милен

преди 5 години

Допреди няколко години не падаха под 1000, сега са 682 и мрем като мухи. Майтапа настрана, но на тези чиито близки са между загиналите хич не им е забавно. С взаимни усилия, повече толерантност и по-малко безумци по пътищата ще стане.

12

До 12

преди 5 години

Ти сериозно ли? В университетите дават дипломи за доктори и инженери, а ти мислиш в някаква гимназия ще има подбор.

11

Анонимен

преди 5 години

Търкаляше се някаква идея из празното пространство шофьорските курсове да влязат в учебното съдържание в гимназията и книжката да се дава с дипломата за завършено средно образование, ако издържат изпита, есетствено. Което не е лошо, така може би донякъде ще се намали процента на необразованите с купени книжки.