50

Луд

преди 5 години

До АнонименНаправо трябва да си *** да сложиш минус на 39. А 50% ***, виж ти!

49

читател

преди 5 години

В края на 80-те смъртността е 1000-1300. Днес при 10-15 пъти повече коли, при многократно по-висок пробег тя е 680, значи значително е намаляла. Но в другите страни е намаляла още повече.

48

Българ

преди 5 години

КАТ ги няма никакви, никакъв контрол по пътищата, как да стане иначе бе Радев?

47

Konstantin- CZECHIA

преди 5 години

Glupaci ,tapaci ,nenormali.Dobre ste si.

46

Съдебната система е

преди 5 години

Съдебната система че не им слага 10 години затвор на такива

45

Анонимит

преди 5 години

До 46 И според вас кой е виновен за това, че шофьорът отново е на пътя?

44

Оф

преди 5 години

Пак скоростта виновна... Съседната статия какво пише? Пиян зад волана, но не за първи път! Шофьорът-нарушител бил с 14 актаСкоростта не е виновна, а такива дето карат с по хххх-броя нарушения!

43

Анони

преди 5 години

Единственото което искам от правителството е да накарат ДАИ да работят съвместно с полицията! Чуждите тираджии в България си правят каквото желаят, включително и в петък. Пътувайки посока Ябланица, карайки със 120км. Просто турчина излезе дори и без мигач. Обадих се на 112, полицията го спря и аз спрях, момчетата му написаха акт но беше за 50лв. , защото за толкова могат, а ако беше ДАИ щеше да е за 1500лв. И щеше да се замисли следващия път. Трябва да се обединят, полиция, ДАИ,прокуратура и съд

42

3M

преди 5 години

Създайте пътна полиция, изгонете сегашните милиционери!

41

Анонимен

преди 5 години

Тия които карат с високи скорости никога няма да спрат, освен ако глобите не станат в хиляди. По магистралите у нас си карат кой с колкото иска. Само приказки. Фаровете целогодишно у нас са излишни. Добре си беше само ноември декември, януари и февруари. Другите 8 месеца е напълно излишно. Не сме северна държава.

40

Анонимен

преди 5 години

Ако пътищата са ок, жертвите пак ще са толкова, че дори и повече. Заради селяндурския манталитет: "Ами тя колата като вдига 180, защо да не карам със 180?"

39

Анонимен

преди 5 години

Държавата била виновна ...?!А знаете ли, че държава всъщност са всички хора и организации, които я изграждат ?!Ако Държавата е виновна това значи че всички хора са виновни. Всички.Водачи, съдии, прокурори, КАТ, служби, агенции... всички са ОТГОВОРНИ.Затова не плюйте Държавата, а карайте разумно. Когато ВСЕКИ се погрижи тогава и Държавата ще е добре.Стига сте се оправдавали само.

38

Анонимен

преди 5 години

Вчера на Тракия имаше поне 10 патрулки. Бяха спряли двама джигити и ги държаха поне половин час. После джигитите караха с 140 а не с 200 като преди това. Имаше и катастрофи но поне бяха леки. Трябва си превенция а не наказания след убийствата. Да значт мутрите, че дори да се правят на състезатели стигайки следващата отбивка ще бъдат спрени и дори да не им вземат пари ще ги мотат 1 час много ще се замислят дали да се правят на безсмъртни

37

Наблюдател

преди 5 години

Глупости статистиката показва друго коланите с 10 до 20 % намаляваха катастрофите нали така още 10 % заради запалените фарове и още 30% заради огромния контрол на пътя то са камери то са проверки то са фишове то са сваляне на номера и сега ще ми излизате с номера че че увеличавали катастрофите !!!

36

Анонимен

преди 5 години

И държавата и водачите имат вина . Никой не е в кондиция .Живота е променен бърз и динамичен Пътищата и автомобилите не отговарят на съвременните условия. Провените са бавни, а в някой села са спрели.Живеят в соца

35

Анонимен

преди 5 години

В Русия загиват стотици пъти повече хора, но не се оплакват от Путин, нали ?Вий защо мрънкяте ;)

34

Анонимен

преди 5 години

За калпаввите шофьори хубави пътища няма ;)Все пътя им е крив.

33

Iceblast88

преди 5 години

До 30А кой пуска тези водачи на пътя? Марсианците ли или КАТ? Нали тези изпити се провеждат от държавни *** и тлъстаци? Кой издава книжки? Пак държавни *** и тлъстаци! Кой трябва да прибере на топло хванат човек да управлява МПС без документи и без да е имал книжка? Пак държавни *** и тлъстаци! Писна ни вече все ние данъкоплатците да сме виновни на некадърниците чийто заплати плащаме, за това, че тях ги мързи или са некадърни и некомпетентни и корумпирани!

32

Анонимен

преди 5 години

Държавата или ГЕРБ не са на вашите волани, не ги плюйте затова че не можете да карате и правите катастрофи.Все другите са ви виновни, нали ;)Ако ДПС е начело на Държавата дали катастрофите ще са по-малко ...?

31

Анонимен

преди 5 години

дай боже берекет да има !