118

До 132

преди 5 години

Хубаво ме подсети, че и лекар на село няма, прав си, няма. Разболява се детето, ти си на работа на половин-един час път с кола и о, каква радост е на село.

117

Предложение

преди 5 години

Предлагам да се закрие бърза помощ, защо ни е бърза помощ като се меткаме на яките западни коли и стигаме да най-близката болница в близкия град за 10-15 минути. Я стига глyпости, бърза помощ.

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130Е за какво ти е лекар на село,като за 10-15 минути стигаш до близкият град с кола?А глупостите ,че нямало вода и ток са просто нелепи.Специално нашето село пък има и канализация.За липсата на сладолед е още по-голяма глупост от тази с тока,която си написал.

115

Анонимен

преди 5 години

До Роб на влаЗтаВ България има 5000 села,недей да правиш обобщение на всички.И аз живея на село.В нашето село има 8 хранителни магазини,две аптеки,3 кафенета,няколко други магазина.Ама преди имаше и 4 механи и две дискотеки.Та и то запада.

114

Анонимен

преди 5 години

По света е едно, в България е друго. В България на село няма работа, няма канализация, често и вода и ток няма, път я има, я няма, а през зимата не е ясно дали можеш да си ползваш къщата, заради непроходимия път. Където и да искаш да отидеш, ти трябва кола. Детето болно или иска сладолед, хайде на колата по пътя дето го няма. И това са малка част от липсващите неща в селата в България.

113

Роб на влаЗта

преди 5 години

Махни училището,болницата ,общината,държавните служби и администрация която обслужва хората от кой да е град и гледай ....след по-малко от 3мес.всички ще избягат оттам....какво да правят хората на село та там дори магазин няма -идва едно бусче на ден и прави списък какво да ти купи за утре ....трагедия...

112

111

преди 5 години

Всичките удобства на село някой трябва да ти ги плати.

111

зюмбюла

преди 5 години

Е, не Лукойл, а млад програмист, инженер, лекар, млад предприемач... не Лукойл и Кока Кола, а млад завършил преди 1-2-3 години. Нали икономисти изпозавършиха с хиляди и нямат работа, да седнат да го измислят чисто икономически, както и юристите юридически. Като умира селото, значи извънредни мерки, неприлагани досега.

110

До 123

преди 5 години

По света къща с двор, ама с всичките удобства, които ги има в града. В България това никога няма да стане и много са ми чудни тези, които искат да живеят сред плъховете и мишките на село.

109

айнзацгрупен

преди 5 години

До НАПИШИ КОМЕНТАРВ България нищо не е нормално. Всичко е наобратно. По цял свят северните части на една страна са по-развити само в Бг е наобратно.

108

Анонимен

преди 5 години

Расовата дискриминация до де ни докара.

107

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 5 години

По цял свят нормалните хора мечтаят да живеят в къща с двор, само в Бг се натискат да стават панелни плъхове.

106

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Важното е сметките в банките, да необезлюдяват.Да се пълнят, пълнят ....Че да има и за алоапашите понякое милионче ....А , селата кучета та ги яли , отдавна не са български

105

(-_-)

преди 5 години

Държавата е като човешкия организъм, когато клетките на някой орган започнат да изчезват и останат само старите, които не могат да се възпроизвеждат - тъканите загиват, после самия орган дава фира, а накрая и целия организъм.. RIP :(

104

До зюмбюла

преди 5 години

Казваш Лукойл да се пререгестрира в някое село, за да не плаща данъци, както и всички останали фирми. Нали се сещаш, че пътят към ада е постлан с добри намерения...

103

Анонимен

преди 5 години

Под седем милиона ли? Ние и сега сме под седем милиона, може би около 4,5 милиона. Останалите са в чужбина и никога няма да се върнат да живеят в България. По-скоро сега се увеличаваме - малцинството отдавна е мнозинство сред по-младите.

102

зюмбюла

преди 5 години

До До 112 Със спестените от данъци пари ще дават добри заплати и ще привлекат много работници.

101

зюмбюла

преди 5 години

До До 112 Да имат например гратисен период за ВСЯКАКВИ данъци - лични и корпоративни, да кажем за 10 години напред - 0 данъци!

100

179

преди 5 години

Август месец ще кажат по новините ,че сме паднали под 7 милионна помнете ми думата ...

99

До 112

преди 5 години

Какъв бизнес на село!? В тези села с по под 100 човека, всичките пенсионери, какъв бизнес ще развиваш?