158

Мирела

преди 5 години

Какво да кажа освен че не ми е жал за нея ,защото кучетата и са вързани

157

Анонимен

преди 5 години

Айде стига ревахте за обелюдяването на селата. Това е естествен процес в цял свят започнал още с появата на Рим. Нищо страшно няма в това хората да искат да живеят по-удобно и с достъп до повече услуги в градовете.

156

Анонимен

преди 5 години

България НЕ Е София и провинция.Провинция е областта около даден град.Селата около София са провинция на София.Селата около Пловдив са провинция на Пловдив и т.н.България има 28 области,което значи,че има 28 големи градове и провинции КЪМ тези градове.Столичани-образовайте се малко...Варна,Пловдив,Бургас,Плевен....нямат претенции да са големи градове.Те СА големи градове.Не колкото София,но достатъчно за да имат област и провинции.Ние не сме в софийска област и със сигурност говорим чист език.

155

Анонимен

преди 5 години

Нямам думи...Много неграмотни хора има в България,но всеки се има за нещо повече от другите.Събудете се хора.Селата обезлюдяват не заради някоя партия,а заради всички ТЯХ.Всички крадат и ще продължават да го правят и държават ще затъва все повече.Но за това сме виновни самите ние-обикновенните хора.Защото позволихме да се стигне до тук.Аз самият избягах да работя в чужбина защото в България работа има,ама за смешни пари.Но ми е жал за родината...Високи цени+ниски заплати=обезлюдяване.

154

Анонимен

преди 5 години

Аз искам селата да са полубезлюдни както сега. Човек може да си почине на спокойствие. В градовете е пълно с алчни прос та ци, вярващи на олигархопропагандата, така че на село е истината.

153

Анонимен

преди 5 години

президента на българите е казал самолети.

152

Анонимен

преди 5 години

самолетите са малко. купете още самолети, машини, оръжия.

151

Анонимен

преди 5 години

Ya stiga ste draskali ot vashata prosta nekadurna kradliva bulgarska naciya do kade ya dokatahte be maloumnicu tova ne kakvoto i da e a 600 sela a i poluvinata gradove tova normalno li e ubihte krasivata uvajenieto disciplinata i zakonire na stranata nali maloumnici

150

Анонимен

преди 5 години

с политиката на герб , скоро и в градовете

149

И

преди 5 години

как няма да обезлюдеят.като почти всички селяни и *** станаха софиянци?!?

148

Учуден

преди 5 години

До Анонимен 147:Как тъй,мълчи,не думай,нали баш кокорбашията от СДС Иван Костов живее на село?!?Драгалевци село ли е или град???

147

а де

преди 5 години

До СелянинКакво пък може да даде смо.таняк като тебе, че някой да е взел?

146

данъчен

преди 5 години

До Аз163И сега като си извън България, викаш не плащаш данъци, здравни и пенсионни, така ли?Бреее.И къде е тва?

145

Аз

преди 5 години

Само да ви напомня София не е България Един ден да не трагнете кам даден град и да се узвете в град с няколко жители .Аз направих избора да сложа край на бизнеса си в България и да започна в друга страна защото тук знаят само дай данаци дай глоби дай здравни и пенсионни.

144

Анонимен

преди 5 години

Живота на село е скъп! Когато хората в Бългрия се замогнат - сами ще си изберът селото! Ама не, за да са общи работници по полето за 50лв надник.

143

До 155

преди 5 години

Казваш, че София сега е 5 пъти по-голяма в сравнение с преди 20 години! Според теб излиза, че през 2008 година, София е била с 250 хиляди жители, а не с над 1 милион, каквито са официалните данни. Браво, направи епохално откритие.

142

Анонимен

преди 5 години

До До 154И като се събудиш виждаш реалноста в люлинската гарсониера . :)

141

До 154

преди 5 години

Защо си мислиш, че се шириш много? Живея в центъра на София в 156 квадрата апартамент с три подземни паркоместа, но не считам, че живея много нашироко. Имам и вила до София два етажа, общо 110 квадрата, но там е много шумно. Който и да говори в двора си или на отворен прозорец, се чува през няколко къщи. Да не говорим като режат и цепят дърва за зимата.

140

Bistric

преди 5 години

Centraliziran bulgarski christianski kef...

139

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Безсмислени побликации!!Вече всичко е минало чертата ,зад която няма връщане на държавностаи държавата България!