48

Анонимен

преди 4 години

Правилно! God bless the US!

47

--------

преди 4 години

Тръмп внесе смут и хаос сред либералното семейство на G-7.Меркел & Ко не знаят нито какво да кажат, нито как да реагират, а бяха свикнали да манипулират целия свят с безумните си дествия които налагаха.Наистина доставя удоволствие да наблюдаваш озадачените фи...зиономии на довчерашните така нарени "лидери" и неадекватната им реакция на всяко изявление на Тръмп. -)))))))

46

Анонимен

преди 4 години

И Бай Дончо не обича педровците!

45

Анонимен

преди 4 години

До JJIvanov браво: Каквото и да вземаш незабавно го смени или спри! Изплискал си легена напълно!

44

Fake news

преди 4 години

До ЙовоКанадските правила за квотите и митата за млечни продукти е много по-стара. Ако я нямат, американските млечни продуктище залеят Канада, защото с САЩ има много дебело субсидиране на този сектор от държавата.

43

Анонимен

преди 4 години

Те разговорите с Путин защо мислите бяха? Ако Тръмп продължи да напада, Европа ще се коалира с Русия. Много плюят по европейските лидери някой ,но изобщо не са в час. Тръмп разчита на армията си основно. Уж Макрон поде за обща европейска армия ,но сега Меркел УЖ доразвива идеята. С това чудо ,Германия ще може да заобиколи забраната от ВСВ да поддържа силна армия. А немеца с това производство може да направи чудеса за норматив.Франция-Германия разработват нов самолет последно поколение.

42

Анонимен

преди 4 години

Накрая САЩ ще се окажат много по-изолирани от Русия!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще се скара с всичките си съюзници, накрая САЩ ще останат сами, което ще задълбочи кризата там!!

40

Йово

преди 4 години

''Нашите мита са в отговор на неговите 270% върху млечните ни продукти". Тези мита бяха наложени още по време на Обама но про-правителствените медии като CNN и FOX News не го тръбяха много и сега американеца си мисли че Тръмп е виновен.

39

до 37

преди 4 години

пий си хапчетата бе човек

38

Анонимен

преди 4 години

Като свърши експлоатацията на други държава почнаха та си таковат таковото.

37

Анонимен

преди 4 години

"Там вината не я търсете извън страната. То проблемите са си тук. Ама кой да помисли."Нъц. Те тия от Евроропата като че ли не знаят какво става с фондовете. От опит просто. Но умишлено си затварят очите, защото такава е сделката. Нашите "усвояват" на воля /тип "Боко"/, а като кихнат брюкселаците - пинчерите почват да лаят /тип "Подплювналиев"/.Така че докато Евроропата не глътне вода, не очаквайте нещо да се промени драстично.

36

JJIvanov браво

преди 4 години

Тръмп е длъжен да забрани вноса на всички нови автомобили с инсталирани тежко вредни бели радиоактивни скенери вместо доказано безвредни традиционни фарове.Уврежданията от включени бели радиоактивни скенери денем и нощем са жестоки.Готви се ликвидация на човешката цивилизация временно развъдена с цел укрепване на биосферата.НАгли наркомани на власт вклв Брюксел принудиха стотици милиони водачи на МПС д аувреждат текжо и завинаги земята вс включени фарове денем ..

35

РоссияСЛубов

преди 4 години

Ха Ха Ха Каква ирония!

34

Анонимен

преди 4 години

Тръмп си мисли, че само той може да бие мита. И като му го нахакат обратно реве като ощипана мома. Забавлението продължава! :)

33

Анонимен

преди 4 години

Да заплашваш и обиждаш Трюдо и да хвалиш Ким означава, че американският президент е ку-ку. Сега ще се скара жестоко и с Ким. Накрая ще е скарал САЩ с всички.

32

Burzum

преди 4 години

Тръмп прилича на наще патриоти ***...инфантилни приказки и заплахи издаващи комплекси и сексуална неориентираност...

31

Анонимен

преди 4 години

Към края си Римската империя е опитвала чрез неадекватни императори като Тръм да спаси положението. Но е загинала, защото вече е била по-слаба от враговете си. САЩ рязко тръгна надолу с безумната битка за надмощие. Когато реално управляваше света, на САЩ никакви мита не й пречеха. Сега всичко им пречи и няма връщане. Вече официално Тръмп предаде Европа на Евразийския дует - Русия - Китай.

30

Анонимен

преди 4 години

Тръмп го надърмони право в дълбокото гърло на еврохомосексуалистите до сливиците.

29

мат

преди 4 години

не играя шах