37

Анонимен

преди 5 години

Развратът започва от "свободната любов", от сексуалната революция, от безразборния секс между мъже и жени и достига до множество извращения, едно от които е и хомосексуализма. Разпуснатост на нравите, изневяра, егоизма, липсата на любов и жертвоготовност... Всичките предписания за щастлив живот са дадени в Божиите заповеди! За съжаление съвременният човек живее в ада на наркоманията, на зависимостите, на страстите, които предизвикват болести, нещастия, убийства, самоубийства, стрес, смърт!

36

Готина мацка

преди 5 години

До noema c kumapama Много хора ми го казват. А тия от контра-протеста точат лиги по засуканите момичета от парада, обаче не си го признават, защото ги е срам. Лицемери.

35

noema c kumapama

преди 5 години

добре де, и кой ти каза, че си готина?

34

Готина мацка.

преди 5 години

До noema c kumapama Не позна, не съм гей. Момиче съм и не съм госпожа, защото не съм омъжена. Нищо лично.

33

Вуте

преди 5 години

Ако е мацка.

32

Анонимен

преди 5 години

"..искали САмо да бъдат приети" ти да видиш!Да ама НЕ.Никога няма да бъдете приети,ако ще всеки ден да има маскаради.Даже е добре по често да има за да се изчерпи търпението на нормалните.Мишки сте били и такива ще останете.Махалото все някога ще тръгне на обратно.

31

Курав

преди 5 години

Тая русата мацка от снимката не е била с мен, затова е станала обратна.

30

noema c kumapama

преди 5 години

до гейя, който ме обвинява, че съм бил лъжел. госпожо, не манипулирайте за кой ли пореден път общественото мнение с вашето внушение! в същност аз не свиря на нищо.

29

Готина мацка.

преди 5 години

До noema c kumapama Защо лъжеш ? Свириш на гъдулка, не на китара.

28

noema c kumapama

преди 5 години

а каква е разликата между маски и маски? и гейувете са с маски, но нарисувани, а техните любимци, които нахлуват в ес също са без никакви документи, но никой гей не ги спира никъде, защото има печалба от търговията с хора в ес. за ек също има печалба от тази държавна, но антидържавна дейност.

27

Готина мацка

преди 5 години

Тия от контра-протеста са много грозни, завалийките. Единият гологлав и дебел скинар, а другият с една смешна брадичка и прилича на козел. Гледайте снимките и ще се уверите.

26

Анонимен

преди 5 години

Надявам се и четиримата да са гейове!

25

реалист

преди 5 години

Изгонване на всяка партия и депутат, които подкрепят ГЕЙразврата и *** идеологиите. Няма да оставим деца си в техните ръце. ОСТАВКА!!!

24

Рашо

преди 5 години

А Владо Кузов беше ли на парада? Перфектната симбиоза между гей, педофил и политик.

23

Вуте

преди 5 години

Много шарени тия гейове бре, мязат на пауни.

22

Анонимен

преди 5 години

Защо арестуват само от парада на нормалните?Да не би ненормалните всички да са с лични карти? Това показва пристрастията на управляващите. Нищо чудно да им плащат от Брюксел да защитават извратените.

21

Анонимен

преди 5 години

имаше статистика, че гейовете били към 4 хиляди в държавата. като се има предвид, че всеки гей би си казал, че е такъв, защото те трябва да парадират с това си мисля, че цифрата е горе долу точна. това прави 0,5 % от населението. и тия 0,5 % се качиха на главата на обществото. представяте ли си ако бяха повече.

20

Анонимен

преди 5 години

Ходило им се е Прайд парад на хората бе, много им се е ходело!Ама терсене им е, ще ги видят приятелите им... И затова си сложили маски и отишли в съседство...

19

Абе

преди 5 години

Абе тия от контра-парада, що не си признаят, че просто са си търсили повод да отидат на гей прайда, ама ги е било срам.

18

Хетеросексуална

преди 5 години

Вие нали сте хетеро? Какво точно ви бърка, че някой си организира гей парад? Колкото повече ги плюете и обиждате, толкова повече ги нахъсвате да се "показват".И между другото, нашите хомота са доста скромни и на парада виждам предимно нормални хора. Виждала съм далеч по-агресивни паради в други държави, където на улицата излизат точно т.нар. ***. Там е показно. Тук не е. В България се борят да бъдат просто приети, защото хората дори не виждат разликата между хомосексуалист и педофил.