57

Shark

преди 5 години

И какво, чакате да заклеймим анти-гей парада, така ли? Сигурни ли сте, че са виновни, сигурни ли сте, че не е нарочно. Аз съм сигурен, че не са виновни и че е нарочно!! И наясно ли сте, че ако нямаше гей парад, нямаше да има и анти гей парад и нямаше да има нужда от арести. А!! НАЯСНО ЛИ СТЕ БЕ ДОЛНИ ОТКАЧАЛ-КИ! НЯМА ДА ВИ ПРИЕМЕМ КАТО НОРМАЛНИ, ДОКАТО НЕ СПРЕТЕ ДА ДЕМОНСТРИРАТЕ ПУБЛИЧНО, ПРЕД ДЕЦАТА НИ, ПОВТАРЯМ - ПРЕД ДЕЦАТА НИ- СВОЯТА СЕКСУАЛНА ИЗВРАТЕНОСТ. НЯМА ДА ВИ ПРИЕМЕМ ПО ТОЗИ НАЧИН

56

*22301

преди 5 години

До LGBTПет пари не давам за сексуалната ти ориентация,престанете с щуротиите и живейте като хора!Иначе ви чакат лоши работи,в течение съм на нещата!Не разбирам,как може да сте толкова глупави същества!?

55

Abc

преди 5 години

Това е платена пропаганда по медиите. Ясно е, че хората не ги понасят и че нормален човек няма да отиде да се гологъзи на площада. Това, че се допуска тази простотия до паметник, без значение какъв е той е умишлено престъпление срещу културата и гавра. Иначе да са се събрали 200 психично болни и това е, дори полицаите ми казаха, че мога да им хвърля пиратка, ако не ме видят. Те са там по задължение , не защото подкрепят тази простотия.

54

LGBT

преди 5 години

До А сега де?!Не може да бъдеш приет в обществото, защото ти първи негираш совобдата ми като човек с различна сексуална ориентация.Твоята позиция е същата като тази на нео-нацистите които се опитват да се оправдаят със свободата на мнение и демокрацията, неразбирайки, че благодарение на победата над нацизма днес имаме демокрация.

53

Анонимен

преди 5 години

Бе то, като се огледаш, в България няма свадби, има не'кво си "съжителство на семейни начала" (ама и определение!), с не'кви си деца, дето ги отглеждат баба и дядо, а съжителстващите тръгнали за протести в защита на "семейство от мъж и жена"!Ми нали това се обсъжда с джендъра, правят си семейство, единият индивид го играе "жена" , другият - "мъж"!

52

Анонимен

преди 5 години

Ама полицаите имат ли право да арестуват от шествието на ****?

51

муспи

преди 5 години

Ето че простотията оставена сама на себе си, прави интелектуални чудеса, - раздрусва месата си пред паметника на съветската армия.

50

Анонимен

преди 5 години

на един клип се вижда жена, гола от кръста нагоре....... това си е ексибиционизъм а полицаите стояха от страни и гледаха в недоумение

49

А сега де?!

преди 5 години

Уважаеми хомосексуални, които са родени като такива и така се чувстват, и не подлежат на промяна, а трябва да бъдат приети в обществото.Аз съм хомофоб, който е роден като такъв и така се чувствам, и не подлежа на промяна, а трябва да бъда приет в обществото.

48

Анонимен

преди 5 години

От младежкото БСП са се оплакали, че батковците от другия митинг щели да ги пляскат :)

47

Брей

преди 5 години

Докъде стигнахме-да се пропагандира един вид психично отклонение!То е все едно хората с увреждания да агитират за повече инвалидност!Лу.д.а работа....

46

Мда

преди 5 години

Пед.а.ли и вегетарианци винаги си е имало,но докато едните си бъркаха по ду.пките тихо и на скришно,а другите кротко хрупаха зеленчуци-нямаше проблем!Обаче когато тръгнаха войнствено да налагат своите представи се превърнаха в опасност за обществото!Това е абсолютно същото като с радикализирането на исляма!Следователно и реакцията трябва да е същата!

45

Анонимен

преди 5 години

Антихрист е гей

44

Анонимен

преди 5 години

А бе аз не съм ....... ама като ви чета приличате на някоя секта. Те и тея от парада може да не са много читави, ама тука некакви анатемосвания, Содом и Гомор, постове срещу всичко и всички в защита на еснафския начин на живот. Всичко в стил някакви ценности от типа жената и децата в къщи и бой когато трябва. Голям смях. Дано не си вярвате.

43

Nobody

преди 5 години

Да си се множат ***....тъкмо ще останат повече жени за нормалните мъже.

42

Анонимен

преди 5 години

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА СОДОМ И ГОМОР И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ГИ ОЧАКВА ТЕЗИ ЯЛОВИ НЕЩАСТНИЦИ

41

Анонимен

преди 5 години

Най-странното е, че много млад народ се ошашави. Това си е пандемия.

40

Гей

преди 5 години

Нас червеното знаме роди,нас не ще ни уплаши света-ние сме навред от дъжд на ветър,и така до края на Москва!

39

Анонимен

преди 5 години

- Какъв е тоя шум долу.- Герберази Сър.

38

Анонимен

преди 5 години

Тия с черните фанелки и те търсят място под слънцето. Никой не им пуска и са ного фрустрирани, скръцат със зъби и вият за женско ама...