151

Гей русофил

преди 5 години

Путин и Ленин обещаха да дадат Крим на нас- затова ние сме солидарни с тях и им благодарим!

150

Набедена за мъж-гей

преди 5 години

По отговорите разбирам, че щом някой защитава гей прайда, значи е задължително 1) Мъж и 2) Обратен. Знам, че на вас ви е трудно да разберете гледната точка на различните, но не при всички хора е така. Трябва малко мисъл просто и да се поставиш на мястото на другия.

149

42

преди 5 години

Важното е да се приемат различия, но това показа единствено, че като ги приемаме, вече нямаме народ и държава, от приемане на всяккакви различия. Кое може да ни обедини българите? Може би някой като Виктор Орбан, но ние за съжаление не даваме път на такива хора, затова сме на затриване и то окончателно и безвъзвратно.

148

Тюрк

преди 5 години

Това които виждаме на снимките са резултати на Хелленизм. Някаде е гръцка култура. Даже Леонидас е бил голям гиьтверен.

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 203Ти български не знаеш, а си тръгнал да парадираш с други езици.

146

Анонимен

преди 5 години

До Гей русофилКрим е руски. Въпросът е затворен.

145

Анонимен

преди 5 години

А полигамията защо е забранена? Хомосексуалистите са много по-малко от мюсюлманите, но за полигамията на мюсюлманите никой не се застъпва, то не само на мюсюлманите, и на много други ще се хареса полигамията, но никой до сега и дума не е отворил за полигамия! Защо един мъж да не може да има няколко жени и 25 деца ако има средства да ги осигури, ами парите сега се харчат за луксозни коли и яхти и ...манекенки!

144

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 194. Сурогатна майка е ключовата дума, която търсиш. Разбира се, това в България не е разрешено, което намалява шансовете предимно на хетеро двойки с репродуктивни проблеми. Добро решение за държава в демографска криза.

143

Анонимен

преди 5 години

Тия сбърканите са изключително лицемерни същества... Правят се на добри и на жертви, но всъщност са подли лицемери които развращават подрастващите.......

142

Анонимен

преди 5 години

Едно от исканията на гейовете било да се премахне проблемът със забележете репродукцията,хайде женските гейовки при желание едната може да стане майка от някой мъж,ама как да стане при мъжките гейове като там и "женската"не може да забременее!?Може би имат предвид право на осиновяване А ШУТ В ГЛАВАТА не искат ли че ми писна вече от измислените проблеми на роми и гейове!

141

Хомосексуалист

преди 5 години

Прекрасно е, че при демокрацията и евроатлантическите ценности можем да водим децата на мероприятия на хомосексуалистите.

140

Анонимен

преди 5 години

Не отхвърляме различието.Никой не ги спира или преследва.Но защо ни го натрапват войнствено?Защо ме преследват по улиците, дори вкъщи?Защото вкъщи малките ми деца ме очакват с въпроси за всичко това.Как да им го обясня?

139

Анонимен

преди 5 години

До ГЕЙИ тоалента хартия и банани, и тоалетна хартия и банани!

138

Анонимен

преди 5 години

Здравните рискове при хомосексуалните мъже са също толкова големи, колкото и при хетеросексуалните двойки, които обичат нестандартна любов. А при хомосексуалните жени рискът е доооста минимален.

137

ГЕЙ

преди 5 години

Толерантност и свобода-това е най-важното,което ни даде демокрацията за 29 години!

136

различни ли?

преди 5 години

Етническа, политическа, културно-религиозна, държавна и полова идентичност - това са 5те фактора които правят човек различен и самостоятелен. Без тях става лесно управляем, става "маса" - без пол, без родина, без религия, без родина. Вече до голяма степен е отнета етническата, политическата, религиозната и националната идентичност, остава да се заличи и половата. А за тези болни хора на никой не му дреме, и тях ги използват, а те се радват и правят гордо прайдове.

135

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 182Ако нормалните за вас са тези, които си правят кефа и оставят деца по домовете, а ненормалните са тези, дето искат да им ги отгледат (независимо от сексуалността им), то значи имате странни разбирания... А ако не сте чували за Ин Витро процедура с донорска яйцеклетка/спермa, в кой век живеете?

134

Анонимен

преди 5 години

До ДинкоИ къде са сега древен Рим и древна Гърция? Няма ги. Точно заради *** им са пропаднали след тоталната деградация.

133

Анонимен

преди 5 години

А защо, след като им разрешават парада, институциите не ни обяснят: Какви са здравните рискове при хомосексуалните? Какви са критериите за отглеждане и възпитание на деца в еднополови семейства? Какви са шансовете за справяне с демографската криза ако се насърчава хомосексуалността? Има ли гей-дружинка сред управляващите, които толкова добре охраняват НЕ*нормалните, а са изоставили напълно нормалните?

132

Анонимен

преди 5 години

Отклоненията на неколцина се насаждат като норма с помощта на грантаджийски организации, които са готови да си заврат всичко в задните части и да парадират с това, само за да вземат някой долар финансиране. Не става въпрос за никакви идеали, нито за права.