58

Анонимен

преди 5 години

Толерантност??? Към кого най-напред? Към "различните", към "***", към крадливите управляващи, щото да не "счупим" държавата, бюджета, председателството ... Но последната капка в чашата на търпението зрее!

57

Анонимен

преди 5 години

Внушителна група руски братя са дошли в София, за да участвуват в парада.

56

Анонимен

преди 5 години

Уж сме лоши и не ги разбираме, но пък все някой трябва да им ражда деца за осиновяване, нали? Ами като сте различни, намерете си начини! Ама то и начините ще са такива, че не ми се мисли колко различно ще е качеството на поколението ви!

55

Даола

преди 5 години

Е, дъждът ще поукроти страстите на различните.

54

Тинев

преди 5 години

-Можем ли да въведем еврото?- Не.-Можем ли да влезем в Шенген?-Не.-А какво можем, нали сме в ЕС?-Направете си гей парад!

53

Анонимен

преди 5 години

До Andreshko Сегашното ДАНС се занимават не със защита на Държавата, а със ЗАЩИТА НА ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ!!!

52

Анонимен

преди 5 години

Вместо да размотават крачоли напразно насам натам, да отидат да копат! Изработеното да отиде да се хранят децата без родители! И да се обличат! Тея дъгосаните на снимката само плямпат, а никаква файда от тях. А те най - много претендират, че са социално отговорни! Социопати са те! Заедно с феминистките бият и престъпниците по социопатия!

51

Анонимен

преди 5 години

Всичко в държавата е оправено, затова се занимаваме с гейовете!

50

Анонимен

преди 5 години

Няма друга прослойка на обществото, която да натрапва сексуалния си живот пред очите на другите освен джендърите.Има самотни хора, изневеряващи, прости-туиращи, влюбени-всички други се съобразяват с обществените норми.Много по-важно е да се коментира мястото на жената в общността след n-броя посегателства над живота на жени у нас.Стамахме за смях и пред ромите-те поне не си избиват жените.

49

Andreshko

преди 5 години

Не са виновни само гейовете,а и онези,които вместо да ходят при жени,ходят при тях.

48

Анонимен

преди 5 години

Томас Малтус1766-1834 застъпва хомосексуализма като форма на контрол на нарастването на човешката популация в своето ''Есе за законите на населението''. Освен това за справка можете да погледнете някой от определенията за свой членове на Женската masonska lozha във Франция от края на 17 век!... Много ГНУС ни изсипват на главите повредени кръвосмесители от запада...

47

Andreshko

преди 5 години

Тези.....паради показват само едно,че и българската църква,като институция не си е свършила работата за разясняване значението на семейните ценности. Другия начин новото ДС наречено ДАНС да си свърши работата,като накара тези пернатите да се върнат обратно,от където са изпълзели./тоалетните на министерството на Земеделието/.

46

11

преди 5 години

Предлагам тия крeтени да манифестират в Истанбул или в Москва. И на двете места ще ги посрещнат подобаващо - на едното ша ги *** наред, на другото ша ядат големите шамари.

45

Доброжелател

преди 5 години

Дано от Витоша изригне лава!

44

42763

преди 5 години

Колко трябва да си безсъдържателен, за да превърнеш сексуалното си влечение в идеология!? Хомосексуалистите имат същите права като всички останали. Да, не могат да сключват брак, защото това не е сексуален съюз, а е нещо повече. Целта е не да спиш законно с някого, а да създадеш основната градивна единица на обществото. Какво вие може да допринесете за обществото с този съюз?

43

Нормален

преди 5 години

Ходих днес из мол-а. Слънчево време преди обяд и гледам как имаме едни от най-красивите жени тук в нашата страна, защото доста съм пътувал.. Та красота от всякъде и в такива моменти искам да благодаря, незнам на бог ли, на родителите ли, че нямат от тия гени да ми предадат, защото при тия мацки дет си имаме, ти мъжа, да тръгнеш по мъжко?!? Боже опази.Смятам, че не им лесна работата на гейовете, но не разбирм желанието им непрекъснато да се тръби за тях.Дай сега всеки различен на митинг да ходи?!

42

Защо??

преди 5 години

Се обръща такова внимание на тези от медийте и полицията???? Те по принцип това търсят! Оставете ги без грам отразяване на тези походи и провокации, оставете "случайните граждани" с които се засекат да си "поговорят" и предполагам от другата година, нещата ще си дойдат на мястото... Ако такива събития се подминават - въпросните "хора" ще им мине ентусиазма.. Дет се вика, ще поскачат, ще поцвърчат и ще се приберат... Цялата им идеология е такава, вместо да си живеят живота, не, дай ни публичност.

41

нормален

преди 5 години

до 37 Онождайте се , перете се, обменяйте телесни секрети .но не ни го натрапвай те.

40

Анонимен

преди 5 години

До учителГ-н моите уважения, но ако сте такъв за какъвто се представяте , не ви отива тона.Буквата а и буквато о са идна до друга на клавиатурата по БДС.Вие вероятно не сте я чували.Не съм на прайда, защото съм нормален имам деца и семейство.Против съм парадирането на детрадацията на обществото и загубата на семейните ценности.Засрамете се от поста си, че нападате мен за неволна грешка, докато Вие защитавате пидирастите.И да знам как се пише и тази дума.

39

Анонимен

преди 5 години

Идва краят на света. Изчадията на ада се показаха.