92

Човек

преди 5 години

В Бургас знае ли някой, откъде тръгва и в колко часа започва традиционния поход?

91

Мене

преди 5 години

Леле, леле... Какви коментари, какви чудеса! Все още съм млад и мога да напусна тази клоака, пълна с душевно и мозъчно бедни хорица. България трябва да бъде изобразена като тъпоъгълник на географската карта.

90

Увредиха децата

преди 5 години

да се провери за адекватност МИнистъра на обраозванието и науката. Този нагъл престъпник е отговорен з а нагло корупционно внедряване на видео терористична и педофилска техника в ясли,градини и училища. Увредени са трайно нелечимо всички деца и учители поименно.Подобна техника е ЗАБРАНЕНА ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН вкл чл.32,чл,28 чл.29..

89

Fck

преди 5 години

Боже слез и си прибери вересийте. Така викаше баба ми едно време . И аз след години разбрах защо! Нема ли некой вулкан ,като в Гватемала да ни затрие барем земята да си почине от нас.

88

проникнали са убиици

преди 5 години

Да с е огледат какви извънземни престъпници наглеци и обемно обсебващи духове са с е нахендрили в СОфия с гей парада..Минали години са засечени проникнали на гей паради да обсебват десетки хиляди момчета в градини и начални класове с цел превръщането им в пасивни жертви на хомосексуалисти.обсебват децата групово видимо.децата имат трайно замъгляване на съзнанието.Тероризират ги с камери и обемно скенери вкл дигитално терористични.

87

Евро насочен

преди 5 години

Герб не се спряха. Първо голямото събиране в зала Армеец, после митинги и тийм билдинги, а сега и прайд. И всеки път една и съща програма, искам малко по-така. На всяко събиране 1 и също - садo ма3о и нежни романтични приказки

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103Много ясно,че е така.Аз учих в езикова гимназия преди 25 години и тогава имаше в целият випуск само двама гея.Сега жена ми е учителка в същото училище и казва,че няма клас без поне един-два гея или лесбийки.Как така нараснаха толкова?Естествено,че заради гейската пропаганда.

85

Анонимен

преди 5 години

РОДИТЕЛИТЕ ГИ Е СТРАХ , ЧЕ АКО ДЕЦАТА ИМ СА ГЕЙ МОЖЕ ДА НЯМАТ ВНУЦИ! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ И, ЧЕ Е ПРОБЛЕМ ПРОБЛЕМ СИ Е!ИНАЧЕ ОСТАНАЛИТЕ НЕЩА СА ИЗМИШЛЬОТИНИ!

84

Анонимен

преди 5 години

Теорията на Дегенерацията- отречена от съвременната психология като псевдонаука??? Докато по наше време "The Gender Theory" бива пропагандирана нашироко и не смей да я коментираш, нали знаеш защо, защото ние сме правите, а ти не. С едно малко отклонение, биологията отрича "The Gender Theory".

83

Анонимен

преди 5 години

РЕФЕРЕНДУМ РЕФЕРЕНДУМ :DГЕЙ БРАКОВЕ ГЕЙ БРАКОВЕ :D----------------ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА НАС!! И ТРИТЕ КОНТРА ПРОТЕСТА ШУМЯТ ОКОЛО НАС И ТАКА ПОСТАВЯТ И ПОВДИГАТ ВЪПРОСА ДА СЕ РЕШИ КОЕТО ЗНАЧИ РЕФЕРЕНДУМ!!НЕКА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОИЗНЕСЕ ДА ВИДИМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ!

82

СатаНАТО

преди 5 години

ЛГБТ движението е полезно з човечеството. Нека си празнуват един път в годината. На всеки люлеещ се в избора си трябва да се даде шанс да стане гей. Полу-гейчетата, които "патриотите" раждат, е по-добре да си станат практикуващи гейове, а не да се женят насила и да създават депримирани семейства. Аз не се страхувам, че мога да стана гей.

81

Анонимен

преди 5 години

ПРОТЕСТА НА ГЕЙОВЕТЕ ДВЕ ЗА УЗАКОНЯВАНЕ НАГЕЙ БРАКОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕЖДА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО ЕДИН ПРОТЕСТО ПАРАД!!!РЕШЕНИЕТО Е РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО :D

80

Анонимен

преди 5 години

Днес е голям ден за бойко от Банкя. Първо е на фестивал на суджука в Горна Оряховица, а следобед с ярко жълта рокля, гол до кръста и с гердан от суджуци, мязащ на хавайка, ще надува cвиpkи на парада.

79

до 92

преди 5 години

Богомилството е ерес. Трактати, догми и канони в истинските православни църкви няма.3

78

до 94

преди 5 години

Няма реформирана Православна Библия. И полекс със светотатството.

77

do 94

преди 5 години

Има менте библии, без съмнение. Прочетете как книги са попадали в Библиятс и как са били отхвърляни. Православното Християнство не преследва джендърите. Защо намесвате Христос тука? Опитвате се психологически игрички да играете. Забравете. Септуагинт е първият превод на гръцки на Стария Завет. Аз могс да ви дам много примери, какви "лечения" са прилагали и то до не много отдавна някои от американските псевдохристиснски църкви.

76

Анонимен

преди 5 години

КАТО ПРОЧЕТОХ КОЛКО БИБЛИИ ИМА МИ СТАНА ГАДНО! ХРИСТИЯНСТВОТО СЕ Е РАЗДЕЛИЛО НА СЕКТИ И ВСЯКА СЕКТА Е С ОТДЕЛНА БИБЛИЯ РАЗЛИЧНА!СВЕТОТАТСТВО Е ДА СЕ ГОВОРИ, ЧЕ РЕФОРМИРАНАТА БЪЛГАРСКА БИБЛИЯ Е СВЕЩЕНА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ОРИГИНАЛА Е ДРУГ!

75

noema c kumapama

преди 5 години

до 71. всички хора искат да бъдат зачитани, но някои повече. (всички са равни, но някои по-равни) тези хора пари не били искали, но за охраната им са отделени 150 хиляди, но за деца с рак няма да се намерят и 10.000. лицемерието на тези е в това, че на практика управляват цяла европа, а се правят на онеправдани по площадите.. та кои права са им накърнени? да правят секс с деца?

74

Анонимен

преди 5 години

Богомилството е най-близко до учението, проповядвано от Христос, но реално Църквата е осъществила масово изтребване, за да властва и тъпче хората според меркантилните си трактати и догми! БГ Църквата е на светлинни години от учението на Христос

73

Анонимен

преди 5 години

До до 82ХРИСТОС Е БИЛ МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК ТОЙ НЕ Е БИЛ ПРОТИВ ХОМО ВРЪЗКИТЕ ИМАЛ Е БЛАГА ДУША И СЕ Е ОПИТВАЛ ДА ПОМАГА НА ПРОСТОЛЮДИЕТО! ЕВАНГЕЛИЕТО НА МАТЕЙ НЕГОВ УЧЕНИК ЯСНО ПОКАЗВА ТОВА НО ТО Е ПРЕМАХНАТО ОТ ПСЕВДО ПРАВОСЛАВНАТА НИ БИБЛИЯ!БИБЛИЯТА НИ Е МЕНТЕ КЪДЕТО СА МАХАЛИ И ДОБАВЯЛИ НЕЩА СПРЯМО ОРИГИНАЛА ОТ 330-ТА ГОДИНА И ТОВА ЦЪРКВАТА ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ НО ТЪЙ КАТО Е СЕКТА НА ХРИСТИЯНСТВОТО ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТАКА НЕЩАТА ЗА ДА НЯМА СРИВ В СИСТЕМАТА!