51

SILANCE

преди 5 години

До Анонимен Хетеросексуалните създават деца. А джендърите им и отнемат,за да се "дообзаведат". Но най-"доброто" предстои за теА,заиграването точно с такива неща никога не е оставало невъзмездено... Онова нещо Горе няма как да го тероризират.

50

123

преди 5 години

До АликзандърВземи поне ти си харесай коментара, че имаш нужда от подкрепа. Хахах

49

123

преди 5 години

До АликзандърХаха, ти сериозно ли!? Омраза виждам в теб, аз говоря истини. Защото вместо да се правиш на интересен не се опиташ да се аргументираш? Май трябва активна мозъчна дейност за това,а?

48

Аликзандър

преди 5 години

До До АликзандърИ като ти писне от нас какво ще направиш, бе мишок? Най- много да си сипеш още една ракия и да продължиш с речта на омразата.

47

123

преди 5 години

До MeНикой не подтиска тяхната сексуалност и не ги дискриминира заради нея. Поведението, ценностите им и общественото внимание, което търсят са повод за негативното отношение спрямо тях.

46

До 52

преди 5 години

Как да приема за равен човек чийто манталитет и психика за мен са болни и извратени? Защо аз да приемам неговия начин на живот, когато не го споделям и го намирам за вреден и опасен за обществото? Примери мога да дам безброй и няма да ни стигне мястото за изреждане.

45

Българин

преди 5 години

Тези хора са психически тежко болни и това може да се докаже. Тяхното състояние е диагноза и трябва да се лекува като бъдат изведени от нормалното общество, тъй като наанасят тежки морални щети на подрастващите и по такъв начин вредят на всички. Ясно заявявам, че не желая такива индивиди около мен и децата ми. Ако грижата за обществото и най-ценното - децата са проява на нетолерантност, нека ме наричат нетолерантен. Убеден съм, че над 90% от хората мислят като мен.

44

Me

преди 5 години

Това са просто хора, които искат да бъдат приети за равни в обществото. Не да се чувстват подтиснати, заради тяхната различна сексуалност.

43

До Аликзандър

преди 5 години

Един ден така ще им писне на всички нормални хора, че тогава наистина а ще разберете ти и такива като тебе какво е липса на толерантност. С какво право ще ми прайдваш извратената си психика и ще развращаваш децата. Кой е длъжен да охранява разпрания ти *** и да го опазва от "всенародната любов". Благодари на Господ, че все още свръхтолерантното ни общество ви търпи.

42

HeinrichHimmler

преди 5 години

Искам да се узакони кастрацията на индивидите, участващи я София ПР(имат)айд. И без това не създават поколение, нека бъдат кастрирани! Също така искам да кажа, че съм изключително погнусен от вниманието и средствата, което общината осигурява за това нечовешко събития!

41

123

преди 5 години

До АликзандърСъбуди се! Никаква Европа не подкрепя прайда, а просто на всички им е писнало от вас. Продължавайте да си развявате разпорените *** и ще видите какво ви очаква. Хората искат да си гледат децата и да ги възпитават по начин, който е полезен за обществото. Никой не иска да гледа перверзии по улиците!

40

До Аликзадърчо

преди 5 години

Мамин-сладък, в събота да се подмиеш старателно, намажи някое отпускащо лубрикантче и да не забравиш обезболяващи, че знаеш колко голям късмет може да те споходи.

39

Анонимен

преди 5 години

Аликзадъреее, в събота ще дойда лично да ти осъществя мечтите по болезнен за теб начин. Колкото до София, тя си е в Европа от векове и вярвай ми, ще продължи да бъде и след като всичкия наличен трафик е минал през *** ти.

38

Аликзандър

преди 5 години

Цяла Европа подкрепя прайда. Европа е с нас! В събота София ще бъде ЕВРОПА!

37

Жоро Киров

преди 5 години

Софянците много лесно харчите парите на народа да си правите гей паради понеже не сте ги изкарали вие. Тия пари дето се наливат в София всичките до стотинка са откраднати от другите градове.

36

Християнин

преди 5 години

Къде е българската православна църква и синодалните й старци? Тия хора не са ли чели в Библията, че дори и в Корана е описана съдбата на Содом и Гомор наказани с Божия гняв и изгорени до крак заради безнравствения си и вредоносен живот.

35

Анонимен

преди 5 години

Искам да видя какво би им се случило ако направят опит да "парадират" на Червения площад при Путин или на Таксим при Ердоган. Най-вероятно всеки парадиращ щеше да бъде обзаведен с подходящо количество тротил в местата им за "прайдване" в резултат на което щяха да имат възможност да "пръднат за последно".

34

Анонимен

преди 5 години

Наглата *** от извратеняци отново ще харчи парите на нормалния данъкоплатец за охрана на разпраните си ***. Някой питал ли ме е дали съм съгласен да плащам за извратените им прайдове. В Библията има разказ за това как Господ е наказал такива като тях (Содом и Гомор) - изпепелил ги до крак.

33

Анонимен

преди 5 години

След като аз не натрапвам моята сексуалност на другите, не желая друг да ми натрапва своята сексуалност. Нека да си гейства колкото си иска, но това да става тихо и спокойно и без "паради".

32

Анонимен

преди 5 години

Не ги забелязвам, не ги съдя, не ги тормозя. Но с такива нагли изродщини като прайдове и постоянни вопли за права и колко са готини, направо ми се приисква да ги посрещна с право мерене от 157-мм гаубица...