21

Анонимен

преди 5 години

Бюрокращината е майка на корупцията!

20

Анонимен

преди 5 години

Според доста учени (вкл. турски) ром и турчин е едно и също!!!.

19

Агент Нови Чък

преди 5 години

Време е шофьорска книжка да се получава в училищата. Така и учениците ще имат интерес да ходят на училище, а и ония, дето са 1/3 от българите, ще им отпаднат пътечките за купуване на книжки, просто защото са без образование...

18

Анонимен

преди 5 години

Тези с купените книжки са едно на ръка,по-опасни са пияните и дрогираните.Имам приятел катаджия и ми е казвал,че хващат страшно много дрогирани.

17

Aнонимен

преди 5 години

До 13А 90%от ромите освен, че ,,берат" кабели, ежедневно обират държавата и данъкоплатците с поне 21 вида помощи, социални, детски и т.н и т.н, без никаква заслуга към държавата

16

Анонимен

преди 5 години

Даже всеки 3-ти е бутал пари за книжка,които са били поискани,разбира се.Схемата е инструктор-изпитващ-шеф на местния даи-шеф на Автомобилна администрация София.

15

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Няма страшноо,родната полиция ни...пази и до няколко дни,ще им...прибере книжките на...фалшивите шофьори.

14

Аз

преди 5 години

Към тези с купените книжки трябва да се прибавят и пияните, дрогираните, психически нестабилните и гледащите в телефона си, надценили възможностите си и неспазващите правилата за движение.Ще ни се изправи косата. И ще ни се изясни, защо има толкова много убити по пътищата в България.

13

Дежурна стършинка

преди 5 години

До YoutubeНяма таквоз нещо "българска" престъпност!А ако има - вината е пер-со-нал-на!Ясноооо?

12

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ха Ха ...в нашата фирма сме 10 водача на МПС и излиза че 2ма са с купени книжки и с какъв страх се качвам при тях ....а като взема някой слага колана и се държи. Как да разберем кой е с купена ...как?

11

1

преди 5 години

До българска работаИзпитващите не бяха ли от ДАИ?

10

Без

преди 5 години

Е добър ден! Ако откритието е направено сега нямам думи. То кое не можеш да си купиш в БГ?!

9

Анонимен

преди 5 години

"Инструктори се дивят как полуграмотни стават водачи"хаха. Няма инструктор, който да не е замесен в купуването/продаването на шофьорски изпити. Българите масово си плащат рушвета на ДАИ чрез посредничеството на инструкторите.

8

Анонимен

преди 5 години

11 преписки, т.е. тези 11 човека са дали книжки на 300.000 неграмотни из цялата страна? нещо не ми се връзва.

7

Анонимен

преди 5 години

Моята книжка не е купена или поне не съм далава на никой пари извън цената на курса, но не съм имала 1 час извънградско или магистрала (за такива ми водиха околовръстното в София).... една година след това карах само с мъжа ми в колата ....

6

Анонимен

преди 5 години

Когато гояорим за държава да не забравяме, че всеки от нас е държавата. Тези които дават подкупа са такива дето после реват. Тези дето вземат пак са такива дето после реват. Самото общество е изостанало в главата си. Ако никой не предлага подкупи, а карат децата си да учат ...Ще е добре за тях.

5

Тинев

преди 5 години

Това е политиката на ГЕРБ.НЕ РАБОТЕЩА полиция, ПОДКУПНИ катаджии!Всичко е отдадено на КРАЖБАТА: КРАДИ-КРАДИ-КРАДИ.ГЕРБ е насреща!И най-вече Борисов и Цветанов!

4

zeus

преди 5 години

Няма оправия, държавата трябва да бъде закрита, всички хрантутници уволнени, всички закони анулирани и да се почне на чисто.

3

Shlaes

преди 5 години

Bg darjavnite slujbi ukrivat umishleno vajna informacia ot bg narod suveren...v tova chislo bnt i bnr...v bg darjavni slujbi ima mnogo teroristi...

2

развеселина

преди 5 години

И диплома!