28

Баиташака

преди 5 години

СССР- авер с шаха, а Картър го свалил и издигнал аятоласите!?!?!? Това не го знаех! :)))) Тая тетка-аФторката- на какво е??? Дори и Роско- *** и и дебелият, дебилен Сашко не са писали ракива врели-не кипели. :)

27

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 25: Израел ще изгони Русия от Сирия? Хайде де. Да си оставят единствените бази на Средиземно море. Няма да стане.

26

Анонимен

преди 5 години

Време е ушанките да се усетят, че наличието на няколко ислямски военни формации в Сирия само усложнява обстановката. Ако не са наясно да попитат янките. Неслучайно Натаняху бе на 9 май в Москва.

25

Анонимен

преди 5 години

Израел почти изгони Иран от Сирия с малко кютек и с няколко совалки Вашингтон, Москва, Лондон, Париж и Берлин на Нетаняху. След Иран да се готви Русия.

24

Анонимен

преди 5 години

Москва укрепва Америка разлабва свидетели сме на края на хегемонията Сащ

23

Анонимен

преди 5 години

В ланта ру пише, че вече вадят то 3 кг. картофи от декар. Дерзайте ребята.

22

Анонимен

преди 5 години

Дори когато Украйна стане част от Русия, пак няма да получи никакъв контрол над Крим. Парен каша духа. Крим ще стане част от Украйна тогава, кгато отново се появят източна и западна Германия ;)За руснаците присъединяването на Крим към Русия е каквото е обединението на източна и западна Германия за германците. Но има и още да се присъединява, не само Крим...

21

Яшар Арабоолу

преди 5 години

ВРЕМЕ Е ИРАН И АССАД ДА ИЗГОНЯТ РУСКИТЕ НАХАЛНИЦИ ОТ МОРСКИТЕ БАЗИ НА СИРИЯ...ТЕ СА НА СИРИЯ, И ТАМ ЩЕ ИМА ИРАНЦИ И ДОРИ АМЕРИКАНЦИ..ТУРЦИЯ И РУСИЯ СЕ ОБЕДИНИХА ПРОТИВ САЩ И ИРАН,,,,НО ИЗРАЕЛ КОМАНДВА И САЩ, И ИСКАТ ДА НАПАДНАТ ИРАН .НО МНОГО СКОРО САЩ ЩЕ НАПАДНЕ ТУРЦИА, И ЩЕ ИМА УМНИ РАКЕТИ НАД АНКАРА .

20

Анонимен

преди 5 години

До 24 Нищо общо. Садам не е комунист. Садам се бие с комунистическата партия преди да вземе властта. Садам напада Иран, защото аутоляхаа /тогава млад / пропагандира краен ислям и призовава за свещена война срещу САдам. Точно, каквото прави и сега и отново ще яде сопа ...тоя път от Големия шамар.

19

Анонимен

преди 5 години

СССР навремето накара Саддам да нападне Иран,защото се страхуваше да не се намесят в Афганистан.През цялата си история Русия и Иран са били конкуренти в района на Каспийско море и Средна Азия.Още повече руските мюсюлмани са сунити,а иранците шиити.

18

ДО № 16

преди 5 години

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ. НАПИСАНОТО Е ВЯРНО, С ТАЗИ ПОДРОБНОСТ, ЧЕ В МОСКВА ИМА СИЛИ КОИТО СА ПОВЕЧЕ ЕВРЕИ ОТКОЛКОТО РУСНАЦИ И СЛУЖАТ ПОВЕЧЕ НА ИЗРАЕЛ ОТКОЛКОТО НА РУСИЯ. ПОВЯРВАЙ МИ, ЧЕ БЕЗ ИРАН И ПОМЕН НЯМАШЕ ДА ИМА ОТ СИРИЯ. ЩЕШЕ ДА СЕ ПОВТОРИ СЦЕНАРИЯТ ОТ ЮГОСЛАВИЯ ПРИ КОЙТО МИЛОШЕВИЧ БЕ ПРЕДАДЕН ОТ МОСКВА. СЕГА НЕЩАТА СЕ РАЗВИВАТ ПО ЕДИН ИЗНЕРВЯЩ ЗА ИЗРАЕЛ НАЧИН. МАСКИТЕ ПАДНАХА - РУСИЯ не защитава суверинитета на СИРИЯ , а се държи като ОКУПАТОР делящ баница с враговете на тази държава

17

МАНИПУЛАТИВНА СТАТИЯ

преди 5 години

С КОЯТО Е ВКАРАНА ЕВРЕЙСКАТА ИДЕЯ ДА СЕ ВБИЕ КЛИН МЕЖДУ РУСИЯ И ИРАН.С кого ПУТИН трябва да дели победата в Сирия - с ИРАН или със САЩ и ИЗРАЕЛ ?!Бленуванията на ЛАВРОВ и еврейските му събратя могат да изиграят на Русия лоша шега. СИРИЯ НЕ Е ЮГОСЛАВИЯ където руснаците предадоха сърбите.За да я има СИРИЯ основния принос бе на ИРАН и ХИЗБУЛА и до някъде на руската ПОДРЪЖКА ОТ ВЪЗДУХА. В СИРИЯ НА ТЕРЕН И САЩ И РУСИЯ И ИЗРАЕЛ СА ЕДНИ ГОЛЕМИ НУЛИ.ИРАН Е ТОЗИ ОТ КОЙТО ЩЕ ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТО.

16

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ДО 10 ГОДИНИ Е ПРИКЛЮЧИЛА СЛЕДВА ПЪЛЕН РАЗПАД!ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО КРЕПИ РУСИЯ ЖИВА Е ПРОДАЖБАТА НА ГАЗ КЪМ ЕВРОПА НО ЗАМЕСТИТЕЛИТЕ ДО 5 ГОДИНИ ЩЕ СА ФАКТ!

15

Анонимен

преди 5 години

ГОЛЕМИТЕ ПРИЯТЕЛИ :D

14

Анонимен

преди 5 години

тая Лейка винаги е пълна с помиятолкова ли няма свясти българи журналистида ни кажат какви са проблемите в страната кой ги създаващо опустяват градове и села и имаме 2 милиона бежанци без военни действияами ни занимават с проблемите на други държавито сигурно щото положението в страната ни не е за описванеи преживяват само такива *** от такива материалчета

13

Анонимен

преди 5 години

Ами Израел ги чака :)) Да преминат , ако им стиска. Очевидно , не им. Много приказки , малко действия.

12

-------

преди 5 години

Никой никого не гони, бе Е.!Руснаците нямат сухопътни войски в Сирия, които пряко да са ангажирани във воения конфликт - с изключение на ограничено количество спецназ и инструктори.Иран няма ВВС и ВМФ в Сирия, но разполага със сухопътни войски включително и подконтролната й Хизбула.Т.е. Русия и Иран се допълват, не че се обичат или се доверяват, просто в конкретния случай се явяват "ситуативни съюзници" преследващи личните си интереси в региона.

11

анонимен

преди 5 години

Само като видя кой е автора на публикацията ми е ясно какво пише зелката не е интересува да ли има някаква истина в това което се публикува важно е да има наивници да и вярват.

10

SS

преди 5 години

Да, добре би било иранските военни и шиитските бойни отряди да напуснат Сирия...Но през Израел... :)

9

Анонимен

преди 5 години

typa propaganda za glupci