13

соросоиден комплекс

преди 5 години

Ако не беше най-скъпото, сигурно щяха да ***, що било най-евтиното...

12

ПЕНКО

преди 5 години

СВЕТОВНАТА АНТИДОПИНГОВА АГЕНЦИЯ БЕ КУПЕНА ОТ ЦРУ ! ТАМ СА ИМЕНА- САМО ОТ АНГЛО-САКСОНСКИ ПРОИЗХОД...ЗАЩО ??? ЛАБОРАТОРИЯТА НА ОИ В СЕУЛ СЕ ОБСЛУЖВАШЕ САМА ОТ САЩ... И КАРЛ ЛУИС - "НАМАЗА" !!! ПОСЛЕ ХВАНАХА ДЕСЕТКИ АМЕРИКАНСКИ СПОРТИСТИ -"МРЪСНИ" НАЧЕЛО С ВЕЛИКАТА МАРИОТ, НО БАЗИРАНАТА В КАНАДА АГЕНЦИЯ КАКВО ..НИЩО !?!?

11

Анонимен

преди 5 години

Помислете с колко са захранили банковите си сметки отговорните фактори от ФИФА. Др. Путин хич не е стиснат. Сега е гушнал още 10 милиарда и си ги е скътал във виолината на Радугин.....

10

Анонимен

преди 5 години

13,2 млрд. - това ще е най-скъпото Световно по футбол досега?! При евтината руска работна ръка...Представяте ли си за какви колосални кражби става дума!?! Иколко ли се е обогатило кремълското джудже? Интересно ми е колко фена ще бъдат пребити и убити от "любезните" домакини! На европейското във Франция бе убит само един фен, но тогава *** бяха гости!

9

Do 11

преди 5 години

Амиии да си се развиват както си искат...на ФАЩ , на ингилизите и на такива като теб ли трябва да дават отчет....всеки да си гледа ***....

8

Анонимен

преди 5 години

За съжаление на нащи братя русофили,тази статия описва всичко.Русия на световната сцена не е конкурентна.И не заради Запада,евреите,НАТО,Риана,извунземните,украинците,Сорос и Люк Скайуокър.А заради това че пак отказва да се развива по цивилизован начин,а иска по бандитски.

7

Анонимен

преди 5 години

БТА?Снимка Ройтерс.И статията е на Ройтерс естествено.Пък нищо че пише БТА за заблуда,за да придаде някаква неутралност.Долнопробна,поръчкова ев-рейска,антируска статия.Сън не ги хваща че Русия ще осъществи най-мащабното,скъпо,атрактивно и най-добре организирано Световно първенство по футбол досега.Каквото е по силите само на мощна,богата и сигурна държава като Русия.Прословутите санкции удариха само тези държави които ги налагат,а Русия само стана още по-силна,могъща и богата отпреди.

6

Анонимен

преди 5 години

Да смениш тревата и седалките на няколко стадиона и да им удариш по един латекс едва ли струва 13 млрд долара, 13 млрд рубли по може...

5

Фон Браун

преди 5 години

До До 1 Патриотпримерно, бълбук бълбук. или тихичко, през комина и дим да ги няма.

4

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

след мондиала да забрави за южен поток, крим и половин сибир в полза на китай. а след сто годин да сме забравили за кацапнята.

3

До 1 Патриот

преди 5 години

Абсолютно прав си, няма нищо за описване!Какви звуци издават кокошките? Ами кокоши!Какви звуци издават кучетата? Ами кучешки!Какви звуци издават рибите? Ами рибешки звуци!Така че, какви звуци очаквате да издават руските младежи? А?

2

Анонимен

преди 5 години

Мондиала - опиум за оскотелия мужик и PR за Путин & Со !Интересното се отлага за след Мондиала !

1

Патриот

преди 5 години

Не мога да разбера какво им пречи на нормалните хора това, че руските младежи издават маймунски звуци по време на мач, когато африканци пипнат топката?!Къде е противоречието???