36

!!!

преди 5 години

Като не искат права,какво искат?Ако има насилие в битов план,има си полиция и закони,както за всички.Да си подадат жалбите,никой не им пречи.На всички прайдове досега са преднамерено облечени като ***, като за Червените фенери.Нагло държание и не "под знака на любовта",а извращение срещу любовта.Кой финансира прайда,коя фондация,кой пише сценария,трябва всички да знаят кой натрапва тази низост?Защото всичко което се прави си има цел и не е това което говорят.

35

Анонимен

преди 5 години

На всички уж нормални ще забраня да ходят в ЕС! Не ме знаете кой съм! Ще ви набия такиеа черни печати, че на границата има да се блещите като кукувици! Знам всеки от вас кой е! Знам ви! Казах, вие само гледайте! Колкото по-невероятно ви изглежда, толко по-яко ще ви сложа на местата ви! В модерния свят няма място за омраза и хомофобия! Така, че не сте за там! Село Долно *** е вашето място и там къпейки се седмично ще се поздравявате с Честита баня! Вилиджъри!

34

кандидат хомофоб

преди 5 години

Преди ми бяха безразлични,не им обръщах внимание,усмихвах се на простотиите им и толкоз!Сега не мога да ги дишам!Наглостта и глупостта им ми идват в повече!

33

Анонимен

преди 5 години

Да, не си изкаравш парите с любов, понеже мама и тати те дпндюркат до ден днешен

32

Burzum

преди 5 години

А възпитателно ли е да ходиш в Русия без долно бельо?

31

Анонимен

преди 5 години

Пак казвам, плащам ви за да живеете, от уважение ще ме изтърпите един ден, както аз ви търпя смраднята 365 дни годишно! Това, че не ходите с пера не означава, че не сте неприятни някому! Повечето от вас не са чували за парфюм!

30

Анонимен

преди 5 години

Пич не съм на квартира, защото не си искарвам парите с любов, ако ме разбираш

29

Барселона

преди 5 години

Оприличавай се както си искаш но кому е нужен този маскарад,какво се иска да се покаже,,,че сме различни ли...Нали искат да ги приемаме нормално като едни от нас,защо се делят.Толерантен съм но за такива циркове...твърдо против...

28

Анонимен

преди 5 години

Ей гейчета, не ви мразя, но организаторите и спонсорите ви правят голяма грешка, като ви използваткато марионетки в тяханата игра за деградация, депопулация и промивка на мозъци. Вместо да спечелите уважението на повече хора, все повече ви мразят, дори и тези на които преди сте били безразлични. Накрая ще бъде избран някой като Путин или Орбан и ще ви вземе и останалите права, само защото прекалявате. Правете си каквото искате вкъщи, но не и да развращавате децата ни с вашата сбъркана психика.

27

Анонимен

преди 5 години

Защо ли в чата висят едни и същи и то предимно от крайни и забутани квартали като Люлин, Дружба, ЗФ и чак Надежда.... бедняци! Преди да бръщолевите поне излезте на квартира! Стига при мама и тати

26

Анонимен

преди 5 години

Вижте новото фактуриране на а 1 за периода от 4 и 5 месец ще се плаща 6 кал го разбирате това

25

Циник

преди 5 години

Хомо...Би...транс...интер...гей...лесбо..нямат чет и брой.*** с различни извратености - диктуват на масата - какво е правилно, и какво не.Содом и Гомора - и тук някакъв шеметак се е разпасал

24

Анонимен

преди 5 години

Значи ще ви плащам издръжката, за да живеете, ще плащам, плащам, плащам и след това вместо да имам права както всички ще трябва да обикалям адвокати и нотариуси, за да плащам още ли? Така ли?

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи май си от Междузвездния оператор, защото говориш пълни глупости

22

Анонимен

преди 5 години

Ясно е че хомофобите ще мразят обратните винаги, но тия леви резби не разбраха ли, че с тези паради настройват и обикновените хора против тях. Тези хора, които не искат да стават свидетели на сцени с голи мъже и жени посрес бял ден.Сами си правят мечешка услуга и после св чудят защо всички ги мразят. Аз не съм тръгнал с жвна ми по улиците да си показваме еротичното бельо и секс играчките.

21

куха лейка

преди 5 години

До Анонимен 2Тези неща се уреждат с адвокат за нула време!И всичко е 6!И не е нужно да се кълчиш с пера отзад по разни паради!

20

Анонимен

преди 5 години

:))))))

19

Анонимен

преди 5 години

Джи ес ем операторите пазят всяка ваша думичка! Горитеее! Ще плате и ще видим дали ще бълвате след това глупости!

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи си пътник(може и безпътник, ако искаш), така че засилвай каквото си искаш!

17

Анонимен

преди 5 години

Меките най-много се страхуват от един референдум на тема "за" или "против" гей парада, защото след това повече паради няма да имат.