76

Ludoto Lenche

преди 5 години

.chujdo ni e ..ama nali iskame v Evropa I v Amerika ?!??!!

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80А твоят фюрер щото не е бил грешка на природата. Развалина физическа и психическа.

74

Анонимен

преди 5 години

Прайдърите да си хващат багажа и в Холандия - хем са разрешени вднополови бракове, хем като вземат дете после социалните ше го върнат в системата. Затворен кръг. Идеална демокрация. Ако кскат да са част от обществото да си изберат кауза, за която всеки да даде по 1-2 лева. Я лечение на дете, я за подпомагане на Холидей Хироус. Ама те ше дадат парите си за пера и пайети и шарен педикюр, и после ще се фръцкат защо не ги обичаме. Ееми..

73

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много критикари и моралисти. И съдници. Прекалено много се занимавате с различните, ро.мите, турците, сякаш са единственият проблем в страната. Празник на влюбените има, на жената, на бащата и какво ли не. Защо да няма и празник с пера?! Разходват се ресурси за какви ли не ненужни неща, обаче сега разходите за охрана станаха трън в очите на ВМРО. Не може само за 500г робство и омраза към турците да се говори и пише. Хората имат нужда и да се веселят.

72

Анонимен

преди 5 години

Участниците в прайда, след представлението, в доброволна каракачанска казарма!

71

Анонимен

преди 5 години

ДУПЕДАВЦиии скрийте сеее и си порете д.петата колкото си щете...

70

Анонимен

преди 5 години

Много е просто.Никой не ги преследва и спира да се обичат помежду си."Абе да се обичат там, пък". Проблема е ,че те навират срамотията си в носа ни и ни тероризират, нас и децата ни.Ясно и просто.Clear and simple.

69

Дъртий

преди 5 години

За минатите под дъгата напомням да не злоупотребяват с хорската търпимост.В ерата на траките на първо място трябва да споменем за Орфей. След като загубил любимата си Евридика, според Метаморфози на Овидий (I век) Орфей се отдал на алкохолизъм и хомосексуализъм и този вид близост между мъжете станал част от тайнствата, в които участвали само мъже. А Йоан Стобей (V век) ни разкрива, че Орфей е научил за първи път тракийските мъже на истинска мъжка любов. Това и предрешило края му;

68

Дъртий

преди 5 години

На минатите под дъгата само напомням да не злоупотребяват с хорсската търпимостПрез Средновековието богомилите дават своя принос в развитието на гей културата по нашите земи. С техните вътрешнобратски сексуални практики е свързана етимологията на думата bugger в съвременния английски, която означава содомизирам. Според Оксфордския речник тя произлиза от латинското Bulgarus - българин, a причината е ересът на богомилите от XI в.

67

хюго бос

преди 5 години

Хора, мултикулти либерастофашистите се се развихрили. Масово във фейсбук се забраняват акаунтите на хора, които са против Истанбулската им конвенция. Това име либерализма и демокраципта- пълен политкоректен фашизъм ни се налага. Ей ги- никой не го интересува от извратените им паради, не спират грантаджийските медии да пишат за тях всеки ден. А междувременно знаем ли какво ни готвят тези? Дали зад гърба ни, с цензурата, няма да прокарат конвенцията си??

66

Дъртий

преди 5 години

Само напомням. Историята помни за тихите женски бунтове, които много жестоко са наказали гейовете. Скоро време очаквайте повсеместни включвания, когато жените загубят статусът и привилегиите на жени в цивилизованите общества. Жална им е майка на минатите под дъгата.

65

тъпчо

преди 5 години

А някой пита ли ме дали искам да ми насочват вниманието към ЛГБТ или както там е? Не, не искам!Едно време ми насочваха вниманието към МТЛБ, но поне служих на Р. България, а тия да си парадират с перата в къщи.

64

българина

преди 5 години

интересно че плана на юдеите за намаяване на популацията е насочен към тези които и без това намаляват, белия човек! а не към африка и бл изток които дефакто са се утроили за 50 г. тук идеята е срещу точно белия човек като единствен способен да се противопостави на юдейското господство вече 2000г

63

Анонимен

преди 5 години

България и без това има най-ниска раждаемост откак съществува. Поради политиката на ГЕРБ. В Унгария за трето дете държавата дава на семейството 20 000 евро.Тук пари се дават да се устройват гей паради и състезания по бягане на гей-двойки.

62

Анонимен

преди 5 години

Може би това е хуманен начин да се намали човешката популация? С тези ялови бракове обаче само ще се постигне превес на едни над други, но не на "борците" за права на различните над хетеросексуалните, а на чемберосаните машини за разплод над цивилизацията!

61

Анонимен

преди 5 години

До """Това е световна политика!Така се намалява популацията на хората!

60

???

преди 5 години

До ЕвролибералЕ да ,де "Отвореното общество" на един известен борсов комбинатор ,търсещ дестабилизация по света за да печели от това.

59

Анонимен

преди 5 години

Най малко права има бял хетеросексуален мъж. Всички други имат по-големи права от него а той е низвергнат оплют заклеймен и няма кой да защити правата му. Е, какво му остава? Да вземе пушката и да стреля наред.После що кучето късало синджира!

58

При Бай Тошо

преди 5 години

При Бай Тошо бяхме по-добре и нямаше гей паради.

57

"""

преди 5 години

Мъжете ще станат изчезващ вид и един ден ще бъдат много търсени,може да се стигне и до наддаване,както е тръгнало,дано не се случи.Интересно защо се води битка срещу мъжете и преминаването им към "нежния"небиологичен пол.Дали целта е по лесно управление на индивида чрез неговата обърканост?