64

явертъ

преди 5 години

Филантроп :D хахаха

63

Solar Power

преди 5 години

Точно така. Фашизма и Комунизма до момента са носели само смърт на Европа.Истината е винаги по средата :)

62

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerАбсолютно те разбирам и считам,че си прав(а),но една фашистка Европа с фашистите(християндемократите) на Меркел само ще отблъсне желаещите да останат в ЕС,трябва да оставите ПЕС или други по-социални партии начело,ако искате Европа цяла.Особено в централна или източна Европа фашизма няма никакъв шанс,никакъв!Винаги ще бъдат мразени и отхвърляни подобни групи!

61

Анонимен

преди 5 години

Бившите комунисти, олигарси, *** от фондациите на Сорос в "българското " правителство и парламента, подкрепяни от ЕС, САЩ и Сорос:- всяка година финансират фондациите на Сорос с около 70- 80 млн. лв., в нета- статия " Храни Сорос да те лае"а твърдят, че нямат пари за вдигане на пенсиите, заплатите на българите и лечение на болните българчета в чужбина!Путин в Москва им оряза претенциите на бившите комунисти в " българското" правителство, дето 28 години са подкрепяни от ЕС, САЩ и Сорос

60

Solar Power

преди 5 години

А ако не си го осмислил ще го кажа в прав текст:Разделяй Европа и владей :)

59

Solar Power

преди 5 години

До Анонимен"Дори да е финансирана Лигата в Италия .............не виждам проблем,Сорос и НПО-тата му финансират много по-лоши неща!!!" - Аз виждам много проблеми. Единия от които е целта на Америка,Русия,Великобритания да продължат да бъдат супер сили за сметка на малки разпокъсани държавици в Европа,Азия,Африка.Явно си забравил завета на Кубрат ? Съединението прави силата. Тези 3 сили нямат нужда от силна Европа :) Простички са нещата, но някой трябва малко да осмисли какво се има в предвид.

58

Анонимен

преди 5 години

И като какъв точно пита Зорош.Какъв е той, та суверенни държави да му дават отчет за взаимоотношенията си.

57

Анонимен

преди 5 години

Кой управлява в момента България?Това трябва да питаме.Дали е тайната масонска ложа Propagаnda Due (Р-2) или някой друг?

56

Ala_bala

преди 5 години

Този Господ няма ли да го изпрати в Ада!?

55

Анонимен

преди 5 години

..... `Нов ред` (Ordine nuevo) и `Въоръжени революционни ядра` (Nuclei armati revoluzionari), обучения от `Гладио` парашутист от военна база на НАТО на остров Сардиния Франческо Мара внедрен и станал значима фигура в крайнолявата групировка Червени бригади, припокриване на висшите функционери на Гладио с лица от групата военни Роза на ветровете (Rosa dei Venti) организирала опит за преврат в 1970 г. и т.н.https://bg.wikipedia.org/wiki/Операция_Гладио

54

Анонимен

преди 5 години

в Италия служители от италианското военно разузнаване SISMI, разузнаването SID, тайната масонска ложа Propagаnda Due (Р-2), ковчежника ѝ ген. Сиро Розети (щедро финансирал паралелни на официалните сили секретни групи за сигурност от цивилни въоръжени лица) и кръга на съоснователя ѝ индустриалеца Личо Джели с близките му Ватиканска банка, (Istituto per le Opere di Religione IOR) фалиралата Banco Ambrosiano и подозирания за връзки с мафията банкер и предприемач Микеле Синдона, крайно десните формации `Италианско социално движение` (Movimento Sociale ItalianoDestra Nazionale),

53

Анонимен

преди 5 години

ЕС, САЩ и Сорос 28 години подкрепят правителства само от " бивши комунисти, доносници на ДС, комсомолци, олигарси и *** от фондациите на Сорос, които движат корупцията"!А Путин не цепи басма на " бившите комунисти, олигарси и *** на Сорос"- посещението на Б.Б. в Москва, Путин оряза претенциите на " бившия комунист Б.Б." и цялата му министерска банда се прибра скоропостижно обратно!А " бившите комунисти" като Б.Б, дето разсипват държавите си- само ЕС, САЩ и Сорос ги подкрепят!

52

Анонимен

преди 5 години

Русия е бедна, но путин и обкръжението му са богати.

51

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са деградирала нация, която винаги ще бъде обречена на глад и мизерия!

50

Анонимен

преди 5 години

Спекулативната марионетка дядко Шорош пак се меси в вътрешните работи на суверенна държава! Ще се опита да разсипе и създаде хаос в Италия, ама Италия не е България, Косово, Македония, Украйна!Дядко Шорош да си гледа терористите от " белите каскети" в Сирия, че даже правителството на САЩ отказа да продължи финансирането на терористите от " белите каскети на дядко Шорош" в Сирия!Чичковците Володя, Си, Ким, Хомейни, Башар, Никола скроиха и турнаха " капа" на " дедко тути капи Шорошко"!

49

Анонимен

преди 5 години

Дори да е финансирана Лигата в Италия .............не виждам проблем,Сорос и НПО-тата му финансират много по-лоши неща!!!

48

Мда

преди 5 години

Дрътия рептил става свидетел как създадената от него международна мрежа на Злото се руши!Големи амбиции имаше да оплете всички в паяжината си,но не би!Изритаха го по зад****ка дори в САЩ и Израел.Дано поживее още няколко години,за да види края на зловещото си творение...Гледам, че и нашенските му фенове са в потрес и се чудят към коя нова хранилка да се преориентират-мин.джевци,коритарчета и останалата ***.Ама рязане му е цаката на тия метастази!

47

Анонимен

преди 5 години

Цитата по-долу е казан от принадлежащия към Гладио Винченцо Винцигуера, осъден за бомбен атентат през 1972 г. в гр. Петеано при който са убити двама карабинери, дадени в 1990 г. при разследването на тази секретна структура на НАТО.

46

Анонимен

преди 5 години

И как така новите правителства в Италия и Австрия имат пропуновски партии, както старите рубладжии от България. Здраво пипа Путин.

45

Анонимен

преди 5 години

Гладиоhttps://youtube/watch?v=lBSaM7DDEg0