126

Драган

преди 5 години

Доносниците винаги са били на почит. Модерен комунизъм е това.

125

Анонимен

преди 5 години

Приложението работи за андроид iOS, има и версия за компютър и може да бъде разгледано от сайта gragdanite.bg.Добър ден, сгрешен е сайта!

124

Бухаха

преди 5 години

Кво глобили ?! Колко? Я пак :) Сега, истината е, че някой от джендърите с приложението е приятел на някой от dnes :) Иначе такаво малоумие едва ли би било публикувано. Рекламка си правят :)

123

остър ножар

преди 5 години

тея компютърджиичета ако ги фана, дали няма да им даря майчината бездна с нежелани ласки, а? Кои сте вие, смешни очилати момченца с меки ръчички и розови бузки? Вадя острието и ви режа салам... Мразим доносници, това е най - долната прослойка, подлишеи сте!

122

Сметалото

преди 5 години

Прекалено много внимание отделихте на трима онаниста, които разчитат да искарат някоя кинта от нелепото си приложение.

121

11

преди 5 години

На тоя лично ша му приложа приложението в отходния тръбопровод, да се запуши, че мирише.

120

Анонимен

преди 5 години

дайте повече информация и адресите на тези инициативните за да могат доволните граждани лично да им благодарят.

119

След като

преди 5 години

сме член на ЕС,у нас,в Република България,която претендира да е правова държава,има Закон за административните нарушения и наказания /ЗАНН/,Правилник за неговото приложение,както и Административно-процесуален кодекс /АПК/,такива самоинициативи и самодейности вън от рамките на закона са НЕЗАКОННИ,и се наричат правен произвол!!!И дори да съм нарушил закона,при обжалване в съда,това автоматически отпада!!!И хайде моля,почти всички сме шофьори,да не се изкарваме по-големи католици от папата?!?!?!

118

А

преди 5 години

В Русия това отдавна е решено - видеорегистратор се казва.

117

Къде са новите камер

преди 5 години

Къде са новите лазерни радари на кат, като на снимката? Напоследък нещо не ги виждам по пътищата! Да не дадоха фира ?

116

СатаНАТО

преди 5 години

До ВъзмутенНищо не ти застрашават, просто порода полуаутисти-***.

115

Възмутен

преди 5 години

До АнонименТези други ми застрашават живота и портенето е най-малкото, което трябва да се прави срещу камикадзетата на пътя.

114

Анонимен

преди 5 години

Да бе,да!

113

Анонимен

преди 5 години

Затова България е на тоя хал, щото един друг се топим. Какъв у.род трябва да си, за да вложиш такова огромно старание да портиш другите...

112

Анонимен

преди 5 години

Това е пълна смешка и всички тези глоби ще паднат в съда като презрели круши.Идеята за такова същото приложения съм я слушал много години от много хора. Но просто е неприложима. Всяко едно записващо устройство трябва да е сертифицирано, настроено от конкретни длъжностни лица в съответни ведомства (в случая пътна полиция). Няма как със записи от устройство на кифладжията, да се твърди, че има нарушение. То иначе още утре започваме на Фотошоп и на 3D софтуер да правим фалшиви компромати.

111

Фанта лимон

преди 5 години

Левашки дейности...

110

XAXAX

преди 5 години

На *** никой не мое да му попречи да паркира у поляната и да изпреварва на завои. От десет планини вода ще донесе, лъжливи свидетели ше вика, ще се крие, ще бие, само и само да не кара по правилата и да не си плати глобата. Заради вас, драги сме такова блато, и не плюйте по бат ви Бойка, щото сте същите скотове и псевдомутрички като него.

109

Анонимен

преди 5 години

До всички шофери по-долу: мършаци, аргументите ви не ме интересуват. Ограниченията са такива, каквито са, за да живеем всички нормално. Ако нямате къде да паркирате, или ако имате каквито и да било други извинения, свързани с финансовата ви ненадеждност, по-скоро се опитайте да изкарвате малко повече кинти, за да оправдаете правото си да шофирате. Гнусни миризливи и кресливи отрепляци сте, всичките.

108

Анонимен

преди 5 години

Според GDRP вече не може да се снимат хора произволно и да им споделяте снимките онлайн :) Една жалба спрямо новия европейски регламент и гледайте как ще ги разпердушинят... щото не са официални контролни органи. Мухахаха.

107

Леонид

преди 5 години

5 000 глобени?!?! Простете, но този, който е писал статията е потомствен о-л-и-г-о-ф-р-е-н. Убеден съм. Или поне е дете на близки родственици. Досадно ми е да пиша аргументи дори.