24

Анонимен

преди 5 години

Писна им и на италиянците - да събират М'бонго Н'донго от Конго ... а дано изринат кека обратно в Африка

23

Bravo

преди 5 години

Chudesna novina...edin hubav den...za Ispania i Italia i nema vreme.....mafiotite ot Bg. parlament trebva da si otidat.

22

Скептик

преди 5 години

Образование трябва, за да тръгнат нещата!Младите трябва да бъдат вкарани в дисциплиниращи училища, ръководени от сигурни хора! Училищата трябва да са извън населените места; отделни за момчета и момичета, с пансиони, с много редки отпуски! Нужно е интензивно възпитание в правилно мислене, дисциплина и спорт! На младите трябва да им бъде спрян достъпът до мобифони и интернет (освен проверени сайтове), както и до вредните книги, които днеска масово се издават!Ето така се гради държава!

21

до 17

преди 5 години

Каква сметка ще плащаш ти нещастнико?На кака ти Гинка - най-много!С 300? заплата, и европейските гарги не може да уплашите.Чете човек чутовните ви npocтотии , и си задава въпроса - на какво ще заприличате , ако България излезе от евросъюза?Да останат ( ако изобщо ) измислените фирми на червените ви чорбаджии, които и без това съществуват да крадат еврофондове!Както някой беше казал - "Малък но изключително *** народ!"

20

Анонимен

преди 5 години

Все по-*** правителства ще идват на власт навсякъде по света защоточовеците прогресивно оглупяват.Много пъти съм се питал с какъв акъл германците са докарали на власт Хитлер.Е, сега мие е ясно.Война ще има и който я доживее ще му се иска да не се е раздал.Благодаря на късмета че са ме родили в най-прекрасните времена от човешката история но това което идва е ТЪМНИНА и АД.П.П. Не гледайте към космоса а копайте бункери и гробове.Това ви чака.

19

Скептик

преди 5 години

Нищо няма да стане, защото няма хора!Днешните млади са разглезени. Пълно е вече с мигранти, с прайди и с либерали. Първо трябва да бъдат вкарани в Белене. След тях и ония с очилцата, дето се фукат, че програмират на компютър, ама бицепса им е 20! И ония бледите трябва да бъдат вкарани в Белене! И най-вече ония момиченца, дето като седнат и отзад им се виждат гащичките между кръста и панталона. Нарочно го правят, сигурен съм!И ония без деца трябва да бъдат вкарани и също и ония младите, дето се

18

Анонимен

преди 5 години

Ще стане същата работа като с Ципрас. Ежат се, за да спечелят изборите, но опрат ли нещата за пари... Ще видите!

17

ПроСоТо

преди 5 години

едва ли ще ги оставят..Отърване от тоя хомот може еда стане само по един начин-едновременно за всички..Тоест,не може да стане..Заради "Орела,рака и щуката"..Така се издъни и идеята за комунизма:-Уж "по документи" требеше да настъпи едновременно и навсякъде,но той взе че се пръкна САМО в Ленинова Русия....И така делото не успя да преуспее....

16

Анонимен

преди 5 години

В ЕС нямало демокрация?Има демокрация,народа избира кой да управлява.В повечето държави управляват десни и крайнодесни,националисти,патриоти и кви ли още не.Първи бяха гърците,дойде Ципрас на власт с големите закани и обещания,и после не направи нищо и гърците станаха още по зле.Русия и Китай не им дадоха нищо,Германия им отряза безплатния обяд,американците им казаха да се оправят.Англичаните и те бяха същите,още излизат от ЕС,оказа се че щели да излизат пет години най малко.САЩ затвори кранчето

15

АРИВЕДЕРЧИ БРЮКСЕЛ

преди 5 години

балъмите като нас да плащат сметката

14

Анонимен

преди 5 години

До 12Не искате ЕС ама ходите да миете *** в ЕС.Италианците искат повече ама ако може да не работят изобщо.Там имат пои 2 месеца платен отпуск. От 12 до 14часа ...........обядват............В КЪЩИ!!Абсолютни ТЪРТЕИ.Да излизат от еврозоната ама първо да идат на екскурзия в гърция да видят гърчоците как са свили сърмите.П.П. Светът бавни и сигурно върви към 3та световна война. С Трумпета и такива като него в още 3-5 големи държави войната е на една ръка разстояние.

13

Анонимен

преди 5 години

Нов Мусолини или честен човек? Дали няма руснаците да ги оправят?

12

Сутиен

преди 5 години

Свети Петър извикал на небето Тръмп, Владимир Путин и Бойко Борисов и им казал:Момчета, краят на света е през 2017 година. Кажете на хората си!.И ги върнал на земята.Тръмп събрал конгресмените на САЩ и им казал:Господа, имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2017 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!.Путин събрал депутатите на Русия и им казал :Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е, че идва краят на света!.Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: Господа, имам две добри новини. Едната е, че ни приеха

11

Анонимен

преди 5 години

Италия да се готви за излизане от еврозоната и връщането на лиретата.Жална им майка с "новото" правителство.Тия са по-прости и от Бойко.

10

1

преди 5 години

Защо всички бавно и сигурно показват среден пръст на ЕС ?И защо всички станаха крайно дясни ?

9

vipg(h)ost

преди 5 години

италянцита са хора с история, както в всички, а забравиха...

8

До 10

преди 5 години

Само да не възникне проблем с лидерството! Защото Италия е с по-голяма икономика от Русия.

7

Ураааааа!

преди 5 години

Ураааааа! Италия стана от нашите! Комунистическа държава под ръководството на д-р. Путин!Ураааааа!

6

Баце

преди 5 години

Ние няма да гледаме Италия, а ще затягаме коланите още повече, че трябва да купуваме самолети.

5

Анонимен

преди 5 години

Светът бавно се пробужда от илюзията за неземни богатства във която е потънал Европа е вредна за всяка икономика, каква власт има италианския премиер над еврото. Всичко е под диктата на брюкселските банкери и световната банка. Няма я конкуренцията между икономиките и производителите и смисъла на пазарната икономика се губи или размива.