44

Хм

преди 5 години

Може ли някой да ми обясни,ако примерно Италия спре имиграционния поток и дори изгони незаконните имигранти(направо невероятно) с какво това ще навреди на икономиката и????Нямало кой да работи на полето?Щото пък африканските и азиатски ман.али много се засилиха да работят...Впрочем престоят на НЕОБХОДИМИТЕ хора спокойно може да се узакони,а ИЗЛИШНИТЕ-пътя да ги няма!

43

Анонимен

преди 5 години

Жабарите са пред фалит, а ние?!?!?!?

42

Shark

преди 5 години

Защо всяка линия, която не е успоредна на линията на ЕС се нарича популизъм?? Защо казването на истината се нарича популизъм? Защо всеки, който дръзне да мисли различно от начина на мислене, налаган от ЕС се нарича популист?? Това не ви ли е познато от близкото минало? Че това и по Тошово време го нямаше, а приказвате че комунистите си били отишли. Не, не са, не само че не са, ами са навсякъде. Целия ЕС е комунизъм, който скоро ще прерасне във фашизъм, предвид бежанската вълна.

41

Анонимен

преди 5 години

Хващал се на бас. Е кво като всички се разбрексират. Кого плашиш. Ми да се разпада ЕС. Чакаш за визи, граници, валути обменяш ... и..... накрая поемаш към руската шир с автомобил - наливаш там бензин за 7-8 копейки и пиеш водка на воля, на връщане може и една мамашка да си доведеш и да се задомиш.

40

Анонимен

преди 5 години

тези с хубавите заплати не пишат коментари по медиите като тролеи, тяхното си личи, други пишат коментати и анализи за тях, ходи си баламосвай махленските битки че си преуспял да те ступат.

39

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

38

Лили

преди 5 години

Перчат се политиците и дават всякакви обещания.... След като ги изберат, идват едни чичковци с куфарчета и ошорчици.... После политиците нищо не правят от обещанията си, народът ги трае-трае 2-3 години и ги изритва. И пак отново същото!!! Не си правете илюзии, че някъде нещо ще се промени. Приказки само. В офшорките са заделени страшни пари, техният интерес командва света и така ще бъде, докато не ги хванем за гушите и не ги лишим от парите (които да не си помислите, че не са крадени)!

37

Факт!

преди 5 години

С немският ЕССР е свършено!ЕС се разпада а с това идва и краят на България!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13В грешка си колега,от нашия по-*** няма,няма и да има!

35

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да излезе от ЕС, включително Англия.

34

!!!!!!!!!

преди 5 години

СВЕТЪТ СЕ ОПЪЛЧВА НА ДИКТАТА, НА ТЕРОРИЗМА, НА ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ НА ЕС, ФАЩ И НАТО, НА СВЕТОВНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ, НА КОЛОНИЗАЦИЯТА И ГЛОБАЛНОТО МАСОНСТВО !

33

Трак

преди 5 години

Много скоро ще има пак избори там , но този път със свалени ***.

32

Щерю

преди 5 години

Не затягат коланите - скоро ще им паднат гащите...

31

Анонимен

преди 5 години

Жабарите са пред фалит, но нямало да затягат коланите хахахаах :D Това искам да го видя

30

Ес

преди 5 години

Нищо няма да стане. Нито в Италия, нито в Испания. Гърците как ги заплашваха. Щяли да връщат драхмата, а-у, и накрая нищо. Германия печели от ЕС и гледат да държат *** здрава. На юг каквото и да правят просто винаги ще са по-бедни от немците, докато не променят нещо. Тези държави обаче нямат топки да излязат като Англия. На запад има три държави: САЩ, Англия и Израел. Останалите им слугуват.

29

Анонимен

преди 5 години

И какво сега? От коментарите до тук гледам май италианците били много глупави, че избрали ТОВА популистко правителство. Ми направо да ги ожалиш.Ама за сметка на това в Евроатлантическа България сме направо гениални. Избираме си тикви и калинки, всички със здрави корени в БКП-то и с песни вървим напред.Това газови потоци, атомни централи, нищо не ни интересува. Те не ни и трябват, защото живеем с вяра в утрешния ден и Слънцето Борисов. Кой като нас.

28

ПроСоТо

преди 5 години

Ей,"анонимян 32",не се усещаш каква глупост си блъснал,а?

27

Анонимен

преди 5 години

ЗА ЮНКЕР ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е МНОГО ПО-НЕПРИЯТНО ОТ ОРБАН И КАЧИНСКИ

26

ПроСоТо

преди 5 години

ЕС е едобра идея,супер идея!!!За съжаление някой я изпорти още в началото..И без да се усетим от съюз се превърна в..ДИКТАТ....и това в 21-ви век...Как *** си въобразяват че ще задържат нещата,идея си нямам...А доколкото виждам,те също нямат идея!..-Просто КЪРПЯТ нещата "в движение"май времето им изтича..."Акуерия"....

25

Анонимен

преди 5 години

17 Евала! Хибаво им го каза. България излезе ли от ЕС тук ще останат само роми, пенсионери и бившите ченгета. Всичко младо ще изчезне. Малоумня народ така и не прояма че не ЕС му е виновен. Италия ще си стои там защото знае излизането какво значи.