64

Голем си бе 63

преди 5 години

Анонимчо 63Ама много ги разбираш ти икономиките бре :)))Седнал нашия на стола в родния абсурдистан и на 4 ракии лее мозък.На картата Италия и Германия ще ги откриеш ли,италианецо ?Хайде поразходи се по-напред из 2те държави,поговори си с хората (опс,забравих,че те там български не говореха) и може и някакво подобие на представа да получиш.

63

Да ти ***и патриозма

преди 5 години

А бре германец,Ама голям патриот си се излюпил ти.Само да можеше сам на себе си да си обясниш и повярваш след това на какво отгоре.На тотално абдикираралата от задълженията си вече 28-ем год.подобие на държава или просто няма какво друго да напишеш.Някакъв стандарт на мислене в тая твоя кратуна има ли ! Не е ритор.въпросът?Патриотизмът пенчо,е лукс,а не вид м,ода и държавата ТРЯБВА да го заслужи грижейки се за данъкоплатците си.Можеш ли това да го проумееш.Не разбира се.

62

Додо

преди 5 години

Най-якото в случая беше изказването на Матео Салвини от ония ден, че в приоритетите на новата власт ще бъде депортирането на 500 хиляди кафяви ислямски варвари - позиращи за "сирийски бежанци"! Каква невероятно освежаваща глътка въздух е да се чуят слова на истината от европейски политик в наши дни! А може би още по приятно е да се наслаждава човек на реакцията на МSМ, поръчана от Соросоиднитe Ционисти, които нададоха аларма и започнаха да хвърлят познатите вербални акитa - "расист", "популист"

61

абре германецц

преди 5 години

Чуждопоклоничеството е най-висша форма на това дето си го изброил!Мишка мислеща си ,че е юберменш от ВСВ ,сънуващ Велико-Германия!Тези коне с капаци ,ако имаха качества ,нямаше да губят за 5 път в политиката!Моята камбанария е България и такива дето благославят ,чужди нации са ми през ...

60

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Тапири и плъхове колкото щеш! Няма да влизам с никого в полемика, защото всеки гледа от своята камбанария. Е на накой тя е по-висока на други по-ниска, но това е съвсем друг въпрос!

59

до 61 германеца

преди 5 години

Хахаххаах ,какви глупости си написъл!И къде е тази велика северна цивилизация???Германския фермер с един 20 годишен пик в историята ли ще ми благославяш?Къде с Испанската Империя,Португалската Империя,Римската Империя,Персийската Империя,Византийската Империя ще ги сравняваш тези смешници.Ти да не си някакъв немски националист живеещ в ерата на ВСВ ?Колко мъка има на този свят...

58

до 62

преди 5 години

Спора е от 2СВ и "нацията техническа" е просто една пропаганда.Вместо да споря с навита машина колко е посредствен-велик, германския гении.Ще ти дам един пример!В началото на ВСВ Германеца е с най-калпавите танкове сравнен с Французи,Руснаци ,Италианци и Британци.Баба ти Меркел като си лепи етикетчета на китайските стоки,не е открила топлата вода.

57

Я па я...!

преди 5 години

Те и гърците така направиха , ама им влезна дебелия.

56

Анонимен

преди 5 години

Хаха Германо-Поклоника!То икономиката ,да не е само автомобили и перални ?Италия да не пасе трева ? И коли и перални и танкове и самолети и химия ,фармация ... Всичко имат.При това италианеца е властелин на хранително вкусовата и модната сцена.Германия това-онова бля бля едно вино не могат да направят.Я стига сте се заразявали с този немски национализъм бива пропаганда и навиване ,ама .Една две автомобилни марки ,не правят цялата икономика.

55

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Еврозоната няма да се разпадне, ами Италия ще си пати! Ако не дойде някой като Ципрас, Италия ще напусне ЕЗ и ще продължи да дълбае!Сравнение между немската и италианската икономика е чак смешно да се прави. Само ще спомена за сицилианската мафията и там където е водил пищова (че даже и на Берлускони) там няма разумно-действаща икономика!

54

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Колкото по-на юг толкова по-далеко от цивилизацията!НЕУСПОРИМ ФАКТ!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Икономиката им е равна на Германската ,в правото са си, да откажат на натиска.Германеца ,много му здраве ,ама този ЕС ако продължават да го ползват като 4 райх ,няма да го бъде.

52

Буфон

преди 5 години

до Schark!Незнам дали скоро си излизал в чужбина и немога да разбера кьде в чужбина си видял комунизьм в EU и преврьщането на комунизьма в фашизьм в Европа! Всичко си е нормално за разлига от Бг.

51

Поручик Балканец

преди 5 години

До 58Смешното е, че ти нито си разбрал какво съм написал, а на всичко отгоре не осъзнаваш каква велика безмислица си изцвъкал, посредствено неграмотно малко човече.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Образовай се икономически, че се излагаш. Поне малко....

49

Анонимен

преди 5 години

Типично клише в стил - севера срещу юга.Италия да не е Белгия ? Или Дания ?Имат си всичко и правят всичко.Парфюми,Текстил,Обувки,Плочки,камиони,кораби,самолети,оръжия,коли,...Много им здраве на Брюксел ,дето една ръчна количка не могат да сглобят!

48

до Поручик Балканец

преди 5 години

А Америка кога ще затяга коланите? Италия няма нищо общо с Гърция ,че дори произвежда повече и от прехвалената Германия.Фиат е световен концерн,като сложим и земеделските продукти и модата ,даже не им трябва туризъм.

47

Поручик Балканец

преди 5 години

В момента, в който Италия започне да трупа юнашки дългове, подобно на Гърция, Германия ще се върне към марката и Еврозоната ще се разпадне.Кризата ще бъде по-разрушителна от онази през 2008.

46

Ivo

преди 5 години

Дано направят някакво облекчение за бизнеса.

45

Ха-ха

преди 5 години

Треска ги тресе в Брюксел,да не би сегашната власт да успее в намеренията си!Това би показало собствената им ненужност!Ще пречат по всякакъв начин...Иначе в Италия стабилност никога не е имало,традиционните партии не са я постигали,нека сега нетрадиционните да опитат.