22

Евроджендър

преди 5 години

До Берлин"Колко тъжно е да се гърбиш цяла година, за да спестиш за едно море в Гърция или на Слънчака. О, клети сънародници... :((("Сега, като разтовари злобичката, която ти се насъбира от хубавия емигрантски живот, олекна ли ти бе, сладък?

21

Чоко

преди 5 години

До Турист. И аз като теб , на Халкидики и около Кавала е вече не по-различно от нашето море. Домъкнахме простотията и Байганьовщината и в Гърция. Преди две години на Пелопонес - Нафплио и Толо. Прекрасно и с 30% по-евтино от Халкидики.Миналата година - остров Кефалоня - невероятна почивка в невероятна обстановка.Тази година - остров Скиатос. Чувал съм , че Българите и там са кът. Предпоствака за идеална ваканция.

20

Анонимен

преди 5 години

НИЕ СИ ХОДИМ В ТУРЦИЯ - ДВА ПЪТИ ПРЕЗ СЕЗОНА. ЦЕНИТЕ СА СЪЩИТЕ КАТО НА ЧЕРНОМОРИЕТО, НО Е МНОГО ПО-ЧИСТО, ХРАНАТА Е ВЕЛИКОЛЕПНА И ОБСЛУЖВАНЕТО Е ОТЛИЧНО.

19

Анонимен

преди 5 години

Ако едно семейство няма поне 3000 лева за 10 дни, където и да отиде почивката ще е свързана с компромиси.

18

Анонимен

преди 5 години

ако ще е почивка, цената не е определящазатова въпрос къде е най-евтино не е изобщо коректенпочивката означава човек да се отдаде на безгрижие, спокойствие и положителни емоциикъде в българия можеш да намериш такива условия, и как липсата им се индексира спрямо цените в чужбина??

17

Анонимен

преди 5 години

Турция като цяло е най-евтино в момента, но мен не ме кефи, и бирата и мезето им неструват, а твърдия алкохол хем бая скъп, хем си е доста рисков, а и юли и август е много жега там, отделно е проблемно и рисково да пътуваш на там с кола, в Гърция вече почва да ми писва, нашето море си е като съветски курорт, така че мисля да разнообразя с Черна гора или Хърватия

16

Анонимен

преди 5 години

Дори не се питах, докато с приятели не отидохме в Гърция за първи път. И сега не се питам, защото знам, че не нашето море отдавна не е море, обслужването е отвратително, презастроено е навсякъде и всеки плаж си има бей със свита, който коли и беси.

15

Бг работник

преди 5 години

Най солено е на ЛайнориетоКазах.

14

Анонимен

преди 5 години

Така наречения пансион е с ***,мухъл по стените и отвратително миришещи стаи. Така че може да е 5 евро и евтино ама който има самолюбие не би стъпил там.

13

Турист

преди 5 години

Ходя в Гърция, ама не на Халкидики или в Кавала, че много българи, дисаги и простотия там. Карам надалеч, до Пелопонес дори. Българи - колкото по-малко, толкова по-добре.

12

Анонимен

преди 5 години

Във Виетнам е страхотна красота и чудесни курорти ! - всяка година ми се ходи там.

11

Анонимен

преди 5 години

Няма значение колко струва почивката на кафяво море, когато детето пипне инфекция цялата почивка е опропастена. Пари на вятъра и загубен отпуск.

10

Берлин

преди 5 години

Колко тъжно е да се гърбиш цяла година, за да спестиш за едно море в Гърция или на Слънчака. О, клети сънародници... :(((

9

БГ Хотелиер

преди 5 години

Mного се радвам, че изгонихме българопиитеците от Родното Черноморие. Като ги гледам каква мръсотия правят по гръцкото и турското море - добре, че се отървахме. Сега както гърците вдигнаха цените, данъците и таксите, ще има да търсите евтиния като спите по колите или на палатки. Иначе големи пичове се изкарвате.Хич не се връщайте тук!

8

НАВСЯКЪДЕ...

преди 5 години

...е скъпо!!! Хванете се с приятели и отидете там край реката - на една виличка! 1000 пъти по-добре...

7

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си мазохист да почиваш у нас :) Който, ходи от време на време знае за какво става дума.

6

турист

преди 5 години

Българина при избор на морска почивка се води от два аргумента. Първо да му излезе максимално тънко и второ да се върне изпечен като гущер. Това дали ще си прекара добре му е последна грижа.

5

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам да отида на спа курорт вместо на море.Чист въздух, прохлада, басейна е на ръка разстояние, а ако вали има и вътрешен басейн.

4

Анонимен

преди 5 години

Над 10 години ходих на почивка в Турция и съм възхитен. Всичко е екстра. Но откакто Ердоган устрои тираничен режим им казах "Чао". Гърция, Хърватска, Испания...

3

Безмислен въпрос

преди 5 години

В бойколандия всичко е солено!