42

39 contd.

преди 5 години

Извън тези три бона похарчихме още два извън комплекса, състоящ се от неремонтирани от 50 години паянтови къщички, търсейки прословутия гръцки купон. Е, така и не го намерихме, но се нагледахме на румънци и македонци с врещящи ситни дечица и на мазни, алчни гъркини. За сервитьорите, които се правят на ударени, за да не ти върнат ресто да не говорим... Затова са ми смешни твърденията, че там било по-хубаво и по-евтино. Нито едното, нито другото!

41

Мен

преди 5 години

До до 3525 лв струва медицинска застраховка за 4-***! Като си тарикат и пестиш от застраховка ще плащаш. Не само в гърция, а и в цял свят е така.

40

Мен

преди 5 години

До Пян_ГъВъх верно? Ми аз си нося кисело мляко и лютеница щото в гърция няма. А и като ходя на почивка хич не ме интерсува кой какво ще си помисли, почивката си е моя ако искам и тир с домати и краставици ще помъкна с мен ако ще ми е по-комфортно. Гърция има и евтини и скъпи, до добри и кофти хотели и плажове. Хубавите плажове и хотели са на светлинни години от бг. Най мизерният им плаж е сравним най-хубавия в бг. А гърците имат няколко плажа в топ10 в света. БГ колко има?

39

ЕЕЕХ,МЕЧТИ,СПОМЕНИ !

преди 5 години

цаката му за евтиния е къща на село - до рекичка или бара. копаеш и поливаш доматки, береш грозде- слагаш ракийка, хвърлиш трошици на кокошчиците.......привечер, като се запотиш от работа- хоп на рекичката. изкъпваш се, па вечерта приседнеш под короната на ореха. и салатата ти - прясна и вкусна, и ракията - домашна, и яйчице ще си пръжнеш ........

38

X

преди 5 години

Албания топ дестинация не е скъпа много добра храна всичко е OK

37

до 35

преди 5 години

До ДО 32 ПитащияПък на мен точно на проклетия Тасос - в Макриамос - една седмица ми излезе златна (3К евро пакет), кръчмите скучни и гига-скъпи, а детето го нажили супер-отровна медуза и никой не си мръдна пръста да повика лекар (в "петзвездния" им комплекс нямаше мед. помощ, та се наложи да викаме от Лименас). Дядката ни взе 200 евро за инжекция кортизон. Изобщо, беше АД. Стоножки в банята, змии по алеите, таралежи във водата, комари навсякъде, ... Пари да ми дават, не се връщам там!

36

Горан

преди 5 години

Абе... навсякъде е хубаво, щом си отпуска, и можеш да си позволиш да отидеш на почивка! За цените, е... ти, ако си отишъл на почивка да се стискаш, по-добре никъде не ходи!

35

Пян_Гъ

преди 5 години

И гръцките, и турските 4*/5* хотели СА ПОД НАШИТЕ като архитектурна среда. При гърците ол инклузив е рядкост, а при турците е на високо ниво. Плажовете им - зависи къде си (напр. Саръм саклъ - перфектен = Съни бийч), може да видиш и чакъл. В гръцките кръчми е приятно, но за повечето българи е скъпо. Носят си буркани от вкъщи, но казват "А-а-х, Гърция" - вентил за изпускане на напрежението. Идете, вижте, но не се превъзнасяйте чак толкоз. Ако ние не се обечаме, няма кой друг да ни заобича!

34

Анонимен

преди 5 години

До мд 35Прав си, качеството би следвало да е водещо, но във връзка с "евтинията" са ми много смешни твърденията на целокупния бг народ, почиващ в Гърция, че там излизало по-изгодно, защото веднага си представям дисагите с ядене и палатките по къмпинги възможно най-близо до границата. При такива условия и на Лазурния бряг ще е евтинийка...

33

ДО 32 Питащия

преди 5 години

Не, бе съвсем обикновен турист съм - нямам нищо общо със туроператири и такива неща. Просто ми е още прясно пътуването и реших искрено да споделя впечатленията и усещанията си. Аз отровни медузи и таралежи не видях на нито един плаж на Тасос - а съм бил на 5. Водата си е чиста и е много готино. Например на Марбъл Бийц ми взеха 12 евро за две лежанки и чадър, че се стига трудно там - 5 км черен път, но е яко. На други плажове си взимаш фрапе по 3-4 евро и ти е безплатен чадъра и шезлонга.

32

мд

преди 5 години

По принцип човек отива на почивка, не за да е евтино, а за да си почине. Редно е преди Българските хотели да се сравняват с гръцките по цени, първо да се сравни качеството. Нормално е като купуваш по-нискокачествена стока/услуга, тя да струва по-малко.

31

Поручик Ржевски

преди 5 години

Откъде ги намират тия експерти бе... 3400лв излизала почивка в Гърция.Ние да не сме улави, нали всеки си прави сравненията и затова пътищата към Гърция са препълнени.Все едно нема интернет, ще слушам някакво НПО да ми плещи по телевизора и да ми обеснява цените.

30

туроператор ли си?

преди 5 години

До Анонимен 27Нашето "отвратително" море не предлага екстри като ята комари, отровни медузи, таралежи и остри камънаци, които явно цениш високо.

29

Анонимен

преди 5 години

Всяка година с тия платени публикации! Ходил съм на Тасос, уникално е! Ходил съм и на Лефкада - нямаше много българи и беше жестоко! Разлика в цените не усетих! Истината е, че нашите не могат да правят туризъм. Гърците това им е един от основните доходи! Турците си ги знаеме - възпитани, дисциплинирани, ама саа си турци! Няма да им стъпя там! Дори сърбите по-добре ще направят морето от нас! Бе въобще хора - обикаляйте, разнообразявайте се! Увеличава допамина и всичко останало!

28

Анонимен

преди 5 години

къде е по евтино незнам, но само на едно място от трите има мутри !

27

Пян_Гъ

преди 5 години

Ходил съм и в Гърция, и в Турция (5*), но не съм съгласен с този нихилизъм към България. Черно море - като ПРИРОДНА ДАДЕНОСТ - не го заменям за Средиземно. А ракийката вечер... Веднъж щях направо да си купя от ресторанта ("Стария Кестен, Несебър") печени чушки за вкъщи, толкова ми хареса салатата - мирише на пушек, тук-там семчици... Блаженство. А, много важно - онези нямат прибой/вълни, а аз за това отивам на море... ОБИЧАМ НАШЕТО МОРЕ И ТОВА Е! Въпреки някои проблеми.

26

МНЕНИЕ

преди 5 години

Всички Туроператори Лъжат .Внимавайте .Ще ви дам пример - днес отворих една примамлива Оферта - хотел 5* за 90 лева на вечер на база Ол Инклузив + Ултра + Гига . Реших да си направя Резервация . И О БОЖЕ - тази оферта беше за времето от 1 Ноември до 20 Декември .Ядосах се че съм *** , ама да ме правят на *** чрез Непоискани Реклами .

25

Анонимен

преди 5 години

В неделя се върнах от Тасос - аз и едно гадже. 4 нощувки плюс ферибот до тасос и обратно, плюс бензин до софия - отиване и връщане, плюс храна и обикаляне на острова, плюс подаръци - общо 900 лева. Отсядане в къща за гости - с широка веранда - уютно и удобно - като 3 звезден хотел на нашето море, на 100 метра от плажа на Хриси Амудия (Златни Пясъци в превод от гръцки). За пореден път се уверих, че няма смисъл от отвратителното ни черноморие - няма да им стъпя никога повече.

24

cinik

преди 5 години

Аз съм твърдо в Гърция , откак си купих апартамент там, ми е най-тънко :) И за последните 5 години с две деца - нито веднъж не сме се разболявали там! Да не говоря как се отразява едномесечна почивка на децата :)

23

11

преди 5 години

Не и в българия! На нас продават нощувките като за цени в Дубай, а на чужденците по 30лв!