62

@

преди 5 години

Бюджетно:На Черно Море бунгало с кухня - 65-85лв - 30-40 евро. Няма обаче прибори, тенджери, хладилник и т.н., само котлон. Морето е на 100 метра, но плащаш за шезлонг, чадър, пясъка е пълен с фасове и други ***. Разстройството е почти гарантирано..В Гърция студио -60-70 евро. Напълно обзаведени кухни, с печка, фурна, хладилник, прибори, климатик и т.н. Шезлонг и чадър са включени в цената. Перфектно чисти море и плаж.....Въпрос на избор. От 2007 не сме стъпили на черноморието...

61

Анонимен

преди 5 години

Българите първо се питат къде ще са по-качествени услугите, т.е. къде почивката се различава най-много от Мутроморието. След това идва въпроса за цената срещу определено качество. Само по цена, никой нормален човек не сравнява почивките.

60

Анонимен

преди 5 години

1 милион българи се чудят хляб първо ли да си купят или да си платят сметките, точно за море бълнуват...

59

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера какво ви пречат българите, вие да не сте занзибарци, нали и вие сте същите?

58

Анонимен

преди 5 години

Въпроса не е в цената ,а в качеството на услугата ,която получавате срещу съответното заплащане !!!

57

М

преди 5 години

Българското море е гадно и мирише на тиня и водорасли. Мутри и чалга навсякъде...Аз ходя само по острови защото там е най чисто и спокойно. Природа.Ако нямате пари за по далечни дестинации най добрия вариант е да си харесате остров във Гърция. Кипър също е добър бюджетен вариант. Харватските острови също.Аз тази година съм във Палма Де Майорка. Исках Френска Полинезия ама го отложих за догодина. Да спестя повечко пари. Защото там разходите са големи а аз ходя на риболов и гмуркане.

56

Анонимен

преди 5 години

В Турция е евтино, но тази цена все пак трябва да дойде отнякъде - долнопробна храна и фалшив алкохол!Колко народ измря заради фалшивия алкохол на Ол инклузива им...

55

Анонимен

преди 5 години

До туроператор ли си?А ти лъжец ли си?От личен опит точно нашето ла.номорие предлага ята комари (св. Константин и Елена, Китен), отровни медузи (същите курорти), а ако търсиш и остри камънаци ще намериш. Виж, таралежчета няма, но за сметка на това има следните екстри:1. Фалшив алкохол2. Мутри3. Едноседмична диария и повръщане4. Шум и дива чалгария след 22:005. Платени паркинги.Капиш?Всяко едно от тези неща в Гърция и Турция липсва.

54

Анонимен

преди 5 години

"Питаме" се къде ще ни излезе по-евтино, не по-солено!!!

53

Кокориго

преди 5 години

Айде стига! Колко българи стигат, до гръцките острови? Броят се на пръсти! За българите, курортите са само по северното черноморие, курорти за хора 3-то и 4то качество... Само до там стигат...

52

Бай иван

преди 5 години

Най-евтино е в Турция, но и разстоянието не е малко. В Гърция началото на юни излиза същото като в България (нощувката). Храната си е една идея по-скъпа. Но пък компенсират с хубавата вода.

51

Анонимен

преди 5 години

Гърция 100 процента е за предпочитане пред всички знаят какво....

50

В. Магриотов

преди 5 години

Истината е че бай *** не е желан никъде като турист, само като го видя да идва към хотела с бохчите грухтейки и въртейки лукаво присвити очички и му показвам пътя на обратно.

49

Анонимен

преди 5 години

Миналата година бяхме в Грузия, много доволен, храната добра, екстра шишлици, вината и те и най-важното няма досадни руснаци

48

Анонимен

преди 5 години

До МенДа, за Миконос спор няма, но предвид впечатлителната възраст на сина ми не ми се искаше да го излагам на откровени хомо оргии :) Иначе Миконос си е мястото за купон :)

47

Мен

преди 5 години

До Пян_ГъБъркаш мойто момче, това че си мръднал до кавала и тасос не означава че познаваш гърция. Най красивите плажове са по йонииските острови и на юг. Ти си видял възможно най-евтиния вариант, макар че и кавала тасос и халкидики пак са на светлинни години от клоакоморието.

46

до 43 мен

преди 5 години

Естествено, че имахме застраховка, но дядката не я призна, защото случаят бил спешен и се бил разкарал от града до шибaния комплекс. А на рецепция бяха такива гадини, че дори отказаха да му звъннат от техния телефон, защото разходът не им се покривал (!!!) И това се случва на охранявания и уж чист Макриамос Бийч. Пълна мизерия е Тасос - могат да му се радват само хора с комплекси и изключително ниски изисквания.

45

Мен

преди 5 години

До 39 contd.Ами *** на гръцките купонджииски дестинации, а не на кавала и халкидики. *** на крит или на миконос. Не е по-евтино, но е в пъти по хубаво. Потърси 100-те най-красиви плажа в света, бг им 0, гърция 7.

44

Пян_Гъ

преди 5 години

До МенПич, предубеден си и няма смисъл да спорим. Звучиш ми като човек, който няма много опит в чужбина (но това не е срамно). Наскоро си открил нещо и в ентусиазма си забравяш за всичко друго и го отричаш. ОК. Нека бъде твоята, приятелю. Ти печелиш. Приятна вечер!

43

Естет

преди 5 години

В Гърция си е идеално - чисти плажове, няма чалга, няма мутри, няма роми!Турция отпада като вариант - мюсюлмански страни за почивка не се посещават, освен ако не си чалгар и/или човек от малцинствата!