102

стефчо

преди 5 години

Като нажулиш багажника на Опела ,тогава Гръцкото море излиза евтино.Ако ходиш вечер на кръчма да хапваш и пийваш тогава нещата придобиват друг обрат, и си трябват 100 евро само за вечеря.

101

Щерю

преди 5 години

На Мъртво море морето излиза най- солено...

100

Анонимен

преди 5 години

всеки, който има елементарна обща култура, знае че гръзкото море е по-солено от нашето. Черно море е едно от най-слабо солените морета, учи се някъде в 4-ти клас.

99

До 109

преди 5 години

Почивате в Акапулко и Малдивите с крадени пари.

98

E4o

преди 5 години

Абсолютно манипулативна статия. Цените, специално в Гърция, изобщо не са такива, каквито ги представят. Ходя всяка година на почивка там и е в пъти по-евтино от написаното в статията!

97

До 106

преди 5 години

Бедни ли?!*** почива по целия свят от Балеарските о-ви до Акапулко,а голтаци като тебе ги намират по бунищата на турските курорти с разширени сфинктери в края на сезона.

96

1971

преди 5 години

1 млн.българи останаха ли в "Европейска" българия?

95

До 104

преди 5 години

*** е тръгнал на море със скъсани сандали и домати в багажника.Ало,станахте за смях пред света.Хем бедни,хем с претенции.Я бегом в чужбина на работа.

94

дедо Грим

преди 5 години

Да бе,на почивка в Турция,ама друг път!Достатъчно е нещо да не се харесаш на персонала в хотела,следва доносче и заминаваш за Диарбекир на доживотна екскурзия за обида на падишаха или че си казал две благи думи за Гюлен нищо,че може изобщо да не си чувал за него,

93

Istinata

преди 5 години

Edna godina v gurcia edna v turcia edna v bulgaria i sichko e tochno.posle na maldivite(opa niama pari za tam)

92

Хайдут

преди 5 години

До Хер ГастербайтерСелски тарикати като теб само в Слънчака.Негодния мат'рял се събира там.

91

ПД

преди 5 години

До Хер ГастербайтерНе те знам колко си запознат, очеизвадно никак, но турските топ курорти са много далеч от Анадола. А откъм условия са къде-къде по изгодни и приятни от балканските, че и западно-европейски курорти.

90

Черно мУре

преди 5 години

Никой не ще туристи от Бг-то!Гърците и турците са вдигнали ръце от вас.Стойте си вкъщи че след четири месеца иде зима.

89

Анонимен

преди 5 години

Аз БГ морето съм го забравил откакто имам дете. Който има нерви да ходи по болници, системи и простотии - Да ходи. Който не му се спи по цели нощи и му се слуша музика от заведението пред улуцата - да ходи. Който има здрав корем и не връща гадната храна - да ходи. Който харесва да гледа само бетон, да се бори за място на плажа, да се моли да не го ограбят, или да се дрънка с тикви ...

88

Хер Гастербайтер

преди 5 години

Посока Пунта Кана, Доменикана!!! Ще пропусна слънчака, ще го преживея някак си. А в Анадола на море - не, благодаря!!!! Пари да ми дават - не!

87

Анонимен

преди 5 години

До гърчеещ се Бугар Чудесно! И си лежиш на мръсния гнусен плаж, нали?--------И пикаеш в морето, защото няма къде. Точно в Бургас капанчетата покрай морето са под всякаква критика, липса на обслужване и хигиена, липса на готвачи. Има едно две вървежни и там чакаш на опашка да влезеш, да се самообслужиш и да се освободи маса. В другите по-добре не опитвай храната. За да се нахраниш, трябва да си доста далече от морето. Хубавите кръчми не са по-евтини от гръцките,но порциите са много по-големи

86

със сигурност

преди 5 години

На тези двете легнали на плажа навсякъде ще е евтино

85

От керамоти

преди 5 години

До АнонименНе, блатото в което се заустват отпадните води на цяла европа е черно море. Провери какво се влива в дунав послед виж дунав къде отива. След това *** и виж колко от хотелите по брега имат канализация и може да наблюдаваш дали идват камиони да източват отпадните води. След това може спокойно да си отговориш на въпроса в какво се къпеш като идеш там на почивка и сам да решиш къде е по-добре.

84

Мен

преди 5 години

До БунгалоСега ще ти обясня защо. Разходи се по нашите плажове и ще видиш как измежду изкуствените отпадъци има и естествени такива украсени с 24 карата ланци по 1кило, гривни обези, омазани с грим и парадиращи с пари. Целта на почивката е не да си починеш, а да се покажеш, затова е срамно ако си вземе лютеница от вкъщи - ще вземе някой комплексар да те види и ще те заклейми, *** няма значение че не теб ти е кеф, според комплексара не може и тва е.

83

Анонимен

преди 5 години

При малагите съм била два пъти. Голяма грешка. Има чудесни възможности за почиване в България. За всеки вкус и джоб ще се намери по нещо.