39

Славчо

преди 5 години

Източването на КТБ си остава най-голямата кражба в съвременната история на страната ни и не мисля, че далаверите на фараона Цветан Василев могат да бъдат сравнявани с модернизацията на военните ни сили.

38

Така е

преди 5 години

Докато изплатим самолетите , те ще изпадат. И после ни пари , ни самолети.Несигурна и безсмислена инвестиция.

37

Анонимен

преди 5 години

Парите да се влагат в заводи и инфраструктурата по морето и планината. Там се печелят пари. С тея самолети само ще седат в гаража и след 10 години няма да струват нищо. Ако има война ...Ами всички около нас имат над 50 самолета , Турция и Гърция над 200. За пехота и артилерия няма да говоря. Файда никва.

36

Анонимен

преди 5 години

Марешки вместо да си караш скъпите играчки по-добре купи 5 Хъмвита и ги дари на армията

35

Боби

преди 5 години

До Анонимен 35Предложения за самолетиF-16C/D каквото и да е на старо след 15 години сме на това дереджеF-16V - Бутиково производство ориентирано към арабите мин 60 мил$ парчетоЕврофайтър на старо (два двигателя по-скъпа издръжка)Рафал нов или на старо най-скъп по всички параметриF/А-18C/D/E/F на старо или нов - прекрасен ударен самолет(буквичката А в името) но посредствен изтребителГрипен Е/Ф - нов проектиран е да се ползва от части от магистрали и пътища и да се обслужва от запасняци

34

Анонимен

преди 5 години

добре ама хората нямат пари за лекарства, за заплати няма в болниците, здравната каса няма пари , няма пари за пенсиии ,пътища разбити!!дайте да оправим това после да даваме за желязо!!освен това никой няма да ни даде хубаво оръжие!!!!ще ни дадат стари версии!!

33

Стефанов

преди 5 години

Марешки, подай си оставката. Повече няма да влезеш в Български парламент!

32

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ако искаме все пак да сме някаква част от НАТО и примерно...Аз не искам да се замесваме, в никакъв боен филм. Искам да си пия биричката и да гледам живота. Не ща никакви войни, учения, симулации, десанти, мисанти и тям подобни. Който му се мре има въжета в магазина...

31

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

МиГ и Су самолетите могат да оперират при необходимост от писти с тревно покритие и/или тревно покритие с метална усилващаБоби, могат ли да фъркат от игрище за голф? Ако не могат, забрави!Едно Су вместо на Кузя, акостира до него, за радост на пилота единственят изправен механизъм, беше катапулта!

30

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Продадохме на поляците 100 чисто нови двигалеля за МиГ 29Ама вий като лъжете, срама имате ли?

29

Боби

преди 5 години

До Анонимен 295-6 са малко минмалната но наистина минимална бройка са 12 - 4 на пост, 4 в ремонт и /или готовност, 4 спарки за обучение и поддръжка на готовност.Тоест само 4 самолета може да разчиташ че едновременно ще вършат работа - за съжаление това е малко.Ако искаме все пак да сме някаква част от НАТО и примерно да можем да участваме в Учения и дори в мисии зад граница 36-48 самолета са абсолютния минимум като 12 от тях са спарки за поддръжка на натренираност и обучение.

28

Анонимен

преди 5 години

Трябват ни 5-6 самолета колкото да прихващат случайно заблудени или терористично настроени самолети. Ако избухне истнинска война няма значение дали имаме 5-6 или 0, освен ако не воюваме с македонците...

27

ГРАБЛИВА ПТИЦА

преди 5 години

България отдавна е само територия. През 2017 са родени само 50.000 бебета, а този за самолетчета ми говори, Каракачанов де. Дригият си е военен, президента, там е ясно...

26

Анонимен

преди 5 години

Ето как се оказа,че Махрешки е човек на ДПС сиреч на ДС (пардон- на КГБ)!

25

пацифист

преди 5 години

За да имаме наистина мощни ВВС ни трябват стотици самолети последно поколение. Това ще ни струва повече от БВП. Два, пет или десет среден клас самолети нищо не решават. По-технологични самолети могат да ги свалят с един изтрел. Предвижданата скелка е абсолютно безмислен разход на милиарди.

24

Анонимен

преди 5 години

Марешки откакто стана депутат играе ролята на говорител на ГЕРБ. То затова и беше вкаран в парламента. При покупките върви едно старо правило - колкото по-евтино купуваш, толкова по-скъпо ти излиза. Евтините неща затова са евтини, защото трябва веднага да почнат да се ремонтират.А че не ни трябват изтребители - това е пълна глупост. Герберска.

23

Боби

преди 5 години

А защо аджеба ни трябват самолети?Няма страна по света която може да си позволи достатъчно ПВО комплекси които да защитят цялата и територияЗащитават се 5-10 обекта максимум и останалото се контролира от същата тази въпросна авиацияСега освен София и АЕЦ реално други обекти не са защичтени с 3РК Старите СССР ЗРК окапват от старост един след друг без подходяща поддръжкаКандидати Ф-16, Ф-18, Еурофайтър, Рафал и ГрипенФ-18 е посредствен изтребител но прекрасен ударенЕФ и Рафал са скъпи

22

пацифист

преди 5 години

Народите на Европа жестоко изстрадаха ВСВ. Не, че руснаци, китайци и други не дадоха десетки милиони жертви. Шанса на стария континент е да се откаже от милитаризма и превъоражаването. Лошото е, че двата клона на ционистката мафия САЩ и РФ ни притискат да им купуваме сатанинските машинки. Русия и Америка постоянно подклаждат военни конфликти и пряко или косвено стимулират тероризма. Страха пълни гушите на милитаристите.

21

Анонимен

преди 5 години

Някой ще ни обясни ли ползата от безплатните американски бази у нас? Марешки, като е такъв юнак защо не предложи янките да си плащат за базата и с парите да купуваме въоръжение с по-малък разход от бюджета?

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Час по-скоро трябва да ти изпратят една линейка с едни здрави батковци, които да ти нахлузят дълга бяла риза с вързанки. После да те отведат в специализирано заведение, за да те лекуват!