19

Анонимен

преди 5 години

За членове на ГЕРБ-безплатно.За другите-с пари от джоба им.Работата е измислена добре, изборните гласове се осигуряват во време.Е какво сега, да ставам член на ГЕРБ ли, ...........

18

Анонимен

преди 5 години

Едно саниране,по начина по който се прави сега не излиза толкова скъпо-не повече от 2500-3000 лв.Въпросът е,че не всички са съгласни под предтекст,че нямали толкова пари?! Ами като нямат пари да ходят да живеят на село или да си изкопаят землянки! Който има собственост трябва да я подържа и това е необходимо да бъде заложено в закон!

17

Активист на БКП

преди 5 години

Да бе !!! Да плащам членски внос на ГЕРБ ! Няма да стане !!!

16

леле

преди 5 години

В панелните блокове не е правено саниране. Саниране означава оздравяване, а те никъде не са проверили спойките между панелите и те да бъдат подновени. Само лепеха стиропор и боядисваха.Тия в панелните блокове живи да ги ожалиш... нямат си ръчички и не могат да си го свършат сами... явно и други неща нямат, та чакат на Бойко да оправи демографията

15

Edin

преди 5 години

В панелните блокове не е правено саниране. Саниране означава оздравяване, а те никъде не са проверили спойките между панелите и те да бъдат подновени. Само лепеха стиропор и боядисваха.

14

Анонимен

преди 5 години

няма кой да плаща това са саниране.най-много тази "идея" да доведе до много големи междусъседски катаклизми...

13

Анонимен

преди 5 години

Програмата се е финансирала и досега от собствениците, защото парите са от държавния бюджет - джоба на данъкоплатеца, но ГЕРП и от тях краде както от еврофондовете.

12

Анонимен

преди 5 години

Разочарован съм от санирането! Всички около мен ги санираха а нашият блок остана без санировка! Искам да продавам, но цената на моето жилище е по-ниска и не го искат, понеже има за продажба и в санирани блокове. Цената на съседа е по-висока, макар, че данъкът ни е еднакъв а за мен остана само гласуването и празните мечти. 10 изгубени години! За мен това е политика на противопоставяне, която води до маргинализация ... а фирмите ГЕРБ, печелят ли, печелят!

11

Aнонимен

преди 5 години

На същия принцип дайте да плащаме и за колите на собствениците без финансови възможности за поддръжка

10

Анонимен

преди 5 години

Абе ГЕРБ колко апартамента прибраха от това саниране? Нали оная кукумявка от Атака беше почнала да плаши хората?

9

Анонимен

преди 5 години

Значи, като почнат да ми говорят, как трябва да налепим стиропор по стените " ЗА ДА УДЪЛЖИМ" живота на панелките, ме идва да вия от бяс!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Да продължи с боядисване на блоковете в един цвят и после който иска да си санира, но ако се санира в друг цвят глоба.

7

Анонимен

преди 5 години

От джоба ни , СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ лепеше стиропор на панелките и милиони на санираните ФИРМИ !!! Съседите се облажиха , другите плащаха солидарно , а сега комуниста - слънце се измъква от умрялата комунистическа програма ......НЯМА ПАРИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ 44 000 БЛОКА !!!!Тези 2 000 стигат на неграмотни избиратели за следващия МУУУУУУУ мандат !!!!!!!!!!

6

И.Б.

преди 5 години

Плащането за саниране на къщата или блока според джоба е вредна идея. На когото не му достигат средствата, да изтегли кредит и да участва според дела си в кооперацията или да припише части от апартамента си на всички, защото ако други плащат неговия дял, то неговите деца ще наследят обновения му апартамент за сметка на всички останали. Такъв комунизъм вече не трябва да има. Собствеността задължава собственика да я поддържа. Да се постанови със закон.

5

Анонимен

преди 5 години

А къщите на село няма ли? На богатите софиянци безплатно, на село да си плащат кат попове...Никога повече ГЕРБ...

4

Анонимен

преди 5 години

Ееее, айде моля, моля! Аз с какво съм по-долу от съседите в блока срещу нас, онези от ляво, другите от дясно и всички останали които бяха санирани, че сега аз да плащам?!?!А да не говорим, че има много които нямат никаква възможност да платят и това ще компрометира подобна кампания! Санирате всички и вдигате данъците, макар и това да не е напълно правилно, понеже след 5 години, тия опаковани със стиропор блокове, ще са тотал щета а данъците ще си останат непроменени.

3

Саниращ

преди 5 години

Цена на частен клиент за санировка на апартамент, около 100 кв/м - 7 000 лева. Цена платена през програмата - 18 000 лева. Благодаря за вниманието.

2

Burzum

преди 5 години

Това никога няма да стане!И откъде накъде за едни безплатно а за други с пари?

1

лошо

преди 5 години

Това е поредната тъпотия на ГЕРБ,която ще доведе до съседски войни в гетата на София.