10

Анонимен

преди 5 години

София никога не е била чист град, може би по времето на антична Сердика само.

9

Анонимен

преди 5 години

Единственият начин да свалите хората от таратайките, които карат е да направите приемливи цените на билетите за гр. транспорт. Но това не се харесва на управляващите.Явно някои гушнаха големи суми.

8

Ангел

преди 5 години

Разкарайте паветата от булевардите!

7

МРЗ 1000 лв.

преди 5 години

Вчера идвайки откъм Калотина ми направи впечатление, че като се минава през Божурище страшно смърди. Някой има ли идея какво се пали там?Общините трябва да сложат много високи такси за регистрация на стари коли ( още по-високи за старите дизели) и със събраните пари да субсидират покупките на електромобили и изграждане на зареждаща инфраструктура за тях. Да се въведе изискване от 01.01.2019 на всяка бензиностанция да има поне по 1 станция за бързо зареждане.

6

Спиро Киров

преди 5 години

В днешно време за свършена работа се смята КОГАТО някой прибере парите. Така е с пътищата, язовирите, всякакви програми и изследвания и простотии. Няма стандарт, няма класа.Дигаме евролозунги и американски лъжи.Туй тоХай със здраве

5

Анонимен

преди 5 години

Колкотонповече пътища и улици строят в София, толкова по мръсно и задръстено ще е! Да се стимулират фирмите да изнасят бизнеса извън София! Всички кол центрове могат да бъдат в прованса!

4

Мунчо Недков

преди 5 години

Е какво им изучавате на праховите частици. Че и финансиране получили. Вместо да търсим решение на проблема ние ровиме с клечката в кафявото.

3

Анонимен

преди 5 години

Фраскайте еко винетките! Стига с тази спасителна акция за всякакви навлеци с таратайки от на баба ми годежа! Купуват телефони за два бона, а колите им са за по 500. Все едно идват и си изливат канализацията в София!

2

1

преди 5 години

София никога не е била по *** и не е само заради колите, те основно я разнасят мръсотията, но госпожа Картофка да вземе да почне да мие НАВСЯКЪДЕ и РЕДОВНО!

1

Евгени Филимонов

преди 5 години

Изкупихме им *** на Европата, а сега ще ни санкционират....