7

Анонимен

преди 5 години

Напротив таксите трябва да се увеличат за да се подобрят условията.А иначе разбирам идеята е да се улесни малцинството още повече да ражда и ние да им гледаме децата.А Мая да каже нещо за костинбродската афера където тя игра главната роля.

6

Анонимен

преди 5 години

В ясла и детска градина първо децата на работещите и плащащи данъци. Никакви привилегии на расова, етническа или религиозна основа не трябва да има. Таксата (поне за София) е повече от символична. За две деца има отстъпка, а за третото и на там е безплатно. Така че, не таксата спира.

5

Бай Иван

преди 5 години

Мурга... не пращат децата не защото ще плащат , а защото не искат .При тях свободни 30 годишни баби колкото щеш !

4

Анонимен

преди 5 години

Аха значи да разбирам,че таксите трябва да отпаднат за да могат мургавелковците да влизат с преференции в градините,които и без това няма място за българчетата.Аз предпочитам да плащам такса а и няма как детето ми да учи на едно и също място с ''роми''.

3

sante_dog

преди 5 години

Ясла и детска градина - не са задължителни. Т.е. това е вид услуга която може да бъде платена в зависимост от общината. Според мен за София е нормално да е платена - дори трябва да е по висока цената - сега е 60 лв. Но спокойно може да е 100 според мен (при 3 деца ест преференции). ПРоблема в София не е цената, а че няма места. Т.е. ако с парите се финансира построяването на нови градини и ясли - супер. Предучелищна - задължителна е по закон. Т.е. трябва да е безплатна и да има места за ВСИЧКИ

2

аха

преди 5 години

Добре, аз плащах такса - кога ще върнат такава на родители ,които плащали?Кога ще възстановят пари от незаконна сума на билетчето от 1.60?

1

Анонимен

преди 5 години

А кой ще плаща разходите? Пак работещите българи вместо неработещите "роми", нали г-жо Манолова?