9

Анонимен

преди 5 години

Хаха, Италия и Гърция явно са изпълнили всички изисквания за да са в еврото, нищо че са пред фалит. Не че искам да сме в еврото де. Ако го приемем ни чака същата съдба.

8

Анонимен

преди 5 години

Да предложиш за министър 81-годишен песимист, е мало умие. Правилно ги е отрязал.

7

Нищо ново

преди 5 години

Мдааа, реалните резултати от ЕС е тотална разруха на действали икономики! От тук на сетне следват само: граждански недоволства, граждански метежи, конфликти , войни последвани от световни войни - основната цел на на американския военнопромишлен комплекс. Историята се завтаря от преди век, от както германският военен картел финансира комунистическите революции, нацизма и фашизма.

6

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не е нещо ново за Италия. Там си е все така с малки изключения. Нито е криза. Те от края на Втората световна война са си така. Вечно мъки със съставянето на правителство.

5

Анонимен

преди 5 години

Бай Дончо неслучайно погна швабите, 'мириканците имат търговски дефицит в размер на СТОТИЦИ МИЛИАРДИ с Германия. С Италия предполагам е нещо подобно. На немците ще им свият перките, недоволството е прекалено голямо и НИКОЙ от съседите им не ги харесва. Където е текло (две световни) пак ще тече. Пак ще ги сринат, ще им ударят автомобилната индустрия и са чао.

4

Аз

преди 5 години

Ние не отговаряме на изискванията за ез и шенген, не че ни трябва, но иначе италия испания гърция и португалия отговарят а франция с дедицита си е само за ЕЗ! Самата система е абсурдна, не трябва да имаш дефицит но всички имат търговски такъв с германия в единен съюз, нещо е сбъркан тоя съюз и се разпада

3

Анонимен

преди 5 години

Италия е и в еврозоната и в шенген- майко мила...

2

Аз

преди 5 години

Политиката е отражение на икономиката им пълна разруха

1

Анонимен

преди 5 години

Италия ще срине еврото и ще даде начало на разпада на Четвъртия Райх, създаден за да облагодетелства Германия. Германия източва силите на цял континент - смачква конкуренцията на малките, взима им работната ръка и мозъците и в замяна им подхвърля еврофондове с цел да пълни гушките на местните васали за да слушкат! Това което не успяха да направят с военна мощ, го направиха икономически с див капитализъм. Много злоба има в немското сърце, стига за всички - украйнска поговорка.