29

Анонимен

преди 5 години

Още един осъзнал се народ, който мазните европолитици вече не успяват да продължат да лъжат.

28

mda

преди 5 години

Прибирам се от Сицилия.. не ми изглеждат чак богати ама си живеят живота хората. Никакви сътресения не ги гонят и дори не знаят че света ги е ужалил :)

27

КАКВИ ИЗБОРИ

преди 5 години

КАКВИ ПЕТ ЛЕВА?!Каква е тази демокрация в която НАРОДА е лишен от правото на избор!Избора го правят ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ от Брюксел и Германия.След Англия сега и Италия!!За ИСПАНИЯ да не говорим !! И там се иска оставката на правителството!Гърция е в СТАЧКА !!ВСИЧКО ВРИ И КИПИ, САМО У НАС КРУШОВСКАТА *** НЕ Е ЯСНО ДАЛИ Е ОПОЗИЦИЯ ИЛИ ТАЙНИЧКО СЕ ГУШКА С БОРИСОВ. У нас пробелми няма. Всъшност ИМА , но няма ОПОЗИЦИЯ!ВСИЧКО Е ПОТЪНАЛО В КОРУПЦИЯ УБИВАЩА ДЪРЖАВАТА!

26

Анонимен

преди 5 години

Кво им обесняваш за цените и тръбите за газ.За русофила е важно руснака да си продава газта на България на високи цени.Него не го интерисуват българитя.Русофила е роб.Едно време българи избиваха други българи в името на комунизма и червените вождове.Тогава им викаха комунисти,сега русофили.

25

Анонимен

преди 5 години

Ситуацията в европа все повече заприличва на ситуацията, когато на власт са дошли мусолини и хитлер.

24

до 23

преди 5 години

Ква революция те гони бе Кастро.

23

Анонимен

преди 5 години

Угнетените народи, роби на труда, се събуждат! Революцията е близо! HASTA LA VICTORIA, SIEMPRE!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Аз ще допълня още. Скоро почва строежа в Александропулос за преработка на втечнен газ от Катар. Същия ще идва в България. С това третия енергиен пакет влиза в сила и за нас НАЙ- НАКРАЯ. И край на руския монопол и високи братски цени. Друго си е газ да идва от 3 места. Сега руснака гаранция ще се мазни на Боко да врътне втората турска тръба към България.

21

Анонимен

преди 5 години

Допълвам 19. Румъния също вече вади газ-10 милиарда кубика и не внася почти нищо от Русия

20

Анонимен

преди 5 години

Италия има 350 милиарда само от туризъм. Кви глупости дрънкате.

19

Анонимен

преди 5 години

Ти или си неграмотен, ики не знам. Дизерфикацията приключва скоро. 34% от газа в ЕС е от Русия. Другото е от другаде.40% от Холандия и Норвегия. 11 от Алжир. 20 е втечнен. След 10 дена пускат Танап и тръгва азърбейджанския. Ени пусна от Египет. Има договорка да се строи тръба от Кипър и Израел през Гърция и Италия. Турменистан ще допълва Танап. Раша не е в положение да чупи стойки! Научете нещата!!!

18

Факт!

преди 5 години

До АнонименНали се сещаш че италия икономика няма а има три града в Италия с икономика.Милано Рим Торино и така.Италия доскоро си пълнеше бюджета с пари за мигранти които тя пускаше после към Франция.Те тва им е сегашната икономика!Каква диверсификация като строят ЮП 2 диверсификация щеше да има ако купуваха американски втечнен газ!

17

Анонимен

преди 5 години

Защо не научите реалностите за този газ и да се спрете с малоумщините?????

16

Анонимен

преди 5 години

Цяла Европа пълни бюджета. Общо 193 мрд кубика газ купува ЕС. Но след дизерфикацията цената му падна почти тройно. Общо взето какво му каже бабата,тоеа прави Путин. Иначе глад. А Италия криза пък БВП с 600 милиарда над Русия. А население 2,5 пъти по- малко.

15

Факт!

преди 5 години

До АнонименТи недей дрънка ами обясни как Германия пълни руския бюджет кат купува руска газ!Или за тях може.

14

Анонимен

преди 5 години

Някакви рублофили си дрънкат.Ако в Италия криза,майко мила. Тя затова икономиката й е над Рашка. А понеже ме можете да мислите- Бг я порнаха за Еврозоната заради ниски заплати, отказ за оправяне на здравеопазването, банки кожодери, корупци и никва съдебна система. Всичко копие на мама Раша

13

Анонимен

преди 5 години

Фашагите не можаха ли да намерят някой по-опитен? Този 81 годишен комсомолец има още жълто около човката.

12

Факт!

преди 5 години

До АнонименКво заливат бе италианците ги спасяват с корабчета за да приберат бежанците после ги пращат на Франция и Германия.ЕС ке падне!Европа отдавна е паднала само 59 км делят Африка от Европа вече Европа няма да бъде бяла повече чака я африкански глад мизерия и изостаналост!

11

Анонимен

преди 5 години

Дано националистите направят правителство, въпреки опитите на глобалисткото им президентче да блокира процеса. Еврото и глобалистите вкараха Италия в невиждана криза - политическа, икономическа, социална, а на всичкото отгоре всяка година стотици хиляди бежанци заливат страната. Време е за ново Дуче!

10

Анонимен

преди 5 години

Италия била без правителство от 4 март. О,ужас! А партиите били популистки. Ми на следващите избори ще имат още по-голям вот. Тогава какво ще стане?.Германия нямаше една година кабинет и немците оцеляха. Ама там кабинета се правеше от близката на сърцето на Брюксел - МЕРКЕЛ.Сега партиите, които си избраха италианците не се харесват на Брюксел и започна воят. Крайно време е да свикнат, че ще се избират такива партии., а не *** като нашите.