46

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТСП2 няма да има. Спозарумението е задължително. Пожелателно е да имаш интелект поне на райграс.

45

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До АнонименГазпром се съгласи да води преговори за цените, а не да ги намалява. Това споразумение е пожелателно, и най-важното в него е, че се предоставя правото за препродажба на газ от клиент. Т.е. Германия ще закупува цялата газ от Северн поток 1 и 2 и ще го продава на цяла Европа. Та има да чакаш евтина газ !

44

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАзерски газ ще има до 1 година. Интерконекторни връзка с турция и Румъния вече имаме, с Гърция е въпрос на месеци, със сърбия се договаря от няколко месеца и процедурата в ход. Да не говорим, че Гърция ще получава газ от огромните израелски находища и от тази газ също ще можем да купуваме. Та, Русия е обречена на смаляващи се пазари и приходи.

43

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Защо трябва да купуваме газ от Русия по "южен поток"Защото колкото повече източници има на газ, толкова по - голяма е конкуренцията и толкова ще са по-ниски цените.

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До АнонименМи ще чакаме да мине. То за това се иска време за да се постори. С вълшебна пръчка може да прави нещата само Бог Баце! Той докара и азерски газ, и направи НАБУКО и откри газ в блок "Хан Аспарух" и направи хъб къде ли не, и направи интерконекторни връзки даже с Марс, Венера и няколко от спътниците на Сатурн и направи завода за втечнен газ на майната си ! Абе въобще - фокусник от секъде.Сега е направи и дерктен газопровод от Русия. Само за България !

41

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Или една история как една много бедна държава остана с пръст в устата.Това Германия никога няма да го допусне! Газ за Европа ще преминава само и единствено през България. Или въобще няма да минава!

40

Анонимен

преди 5 години

Аккую напрактика беше спрян 10-ина дни след поредната първа копка, причината отеглянето на всички инвеститори , а вчера Йордания също прекрати проекта на Росатом за АЕЦ в Йордания

39

!

преди 5 години

Нека минава от там. Защо трябва да купуваме газ от Русия по "южен поток" и да сме зависими от Русия като може да купуваме газ от Турция така да сме независими от Русия.

38

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТима да чакаш да мине през Гърция и Македония ама няма да дочакаш, Ципрас от две години лансира строителство на термина за втечнен газ в Алексадрополис и единствената причина поради която този терминал още не е стана е ослушването на ББ, отделно те имат много сериозни спорове с Турция по повод откритите газови находища в Кипър, така че неочаквай благоприятно за вас решение

37

Анонимен

преди 5 години

Конграчюлейшънс Тикво, тенкю Герб и САЩ

36

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТДо няколко месеца ще е готова интерконенкторната връзка И с Гърция. Та, ще купуваме газ откъдето решим. Освен това, ГАЗПРОМ призна възползване от монополно положение в ЕС и се съгласи да намали цените в монополизираните страни като България до цени референтни с тези в Германия. Демек, с 30% по ниски. Та, няма значение отде ще вземаме газ - ще е евтин и то благодарение на Гейропа а не на 'братушките'.

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До Анонимен 32Като го пуснат пак ще питаш " Какво става с незна ми са какво". И докато питаш газопровода ще мине през Гърция, Македония Сърбия и ще забрави къде трябваше да се отклони за България. Та така че, продължавай да пееш патриотични песни пред чиния със соеви кебабчета !

34

Анонимен

преди 5 години

До 35И малко по късно всички инвеститори се отеглиха от проекта, ссега се чака Путин да намери кинти, ама няма откъде

33

СБОГОМ ХЪБЧЕ,

преди 5 години

СБОГОМ ГАЗОПРОВОД БАЛКАН. СБОГОМ БЪЛГАРИЯ!НЕГОДНИЦИ УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА. ВМЕСТО ДА ПОЛУЧАВАМЕ ТАКСИ , ЩЕ ПЛАЩАМЕ и то едновременно и на ТУРЦИ и ГЪРЦИ. САМО ЗАРАДИ ТОЗИ ФАКТ , В ЕДНА НОРМА ДЪРЖАВА НАРОДА ЩЕШЕ ДА СКОЧЕ И ИЗМЕТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ЕВРОДЖЕНДЪРИ ПРЕВЪРНАЛИ БЪЛГАРИЯ В КОЛОНИЯ!

32

Анонимен

преди 5 години

И с Аккую стана това което стана с Йорданската АЕЦ, в небитието :)

31

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТе то пнеже турски поток е станал :))) а да пуснете газ по него па тогава да говориме

30

Тези ни избачкаа

преди 5 години

Турците взеха нещо наше! Ако съм на Боце,бих им турнал едно ембарго да ги видя де ще продават! Боце не се отмятай,като срина южен поток,не допускай турския,като си казал А,кажи и Я!!!

29

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До Анонимен 29 Миналата година питаше "Какво става с Турски поток" и глей ся какво наистина стана ! Та продължавай да питаш за Акую !

28

Анонимен

преди 5 години

Абе какво стана с Аккую нещо блокира централата, преди да почне да се строи :)

27

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТима да чакаш, ние да не сме умствено ограничени руснаци